cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 13.DAN

clock-img

15.01.2006, 16:29

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jaz pa imam že sladico za torek doma. Upam da dočaka torek. Je tašča delala kremšnite in sta jih mojedva 8 prinesla domov. Se mi takoooooo cedijo sline. Pa še jutri ima moj rojstni dan in moram še kaj spečt. Ne vem kako bo to šlo, ne da bi jaz vse preizkusila.user posted image

clock-img

15.01.2006, 16:58

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla punce!
Se javljam na raport!user posted image
Včeraj nič grehov, sem pa jedla tudi zelenjavo in oreščke. Vaga je pokazala zelo vspodbudno številko!user posted image
Danes sem jedla pečenega piščanca, solato in juho. Je bilo zgodnje kosilo ob 12h in me zdele že nekaj krivi lakota, ne vem, po moje bom kar večerjala pa bo!


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

15.01.2006, 18:31

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Muki1( se ti javljam

IZVIRNO SPOROČILO: hanita

user posted image user posted image  No vidiš!!!!!!!
Kje si pa ti bila včeraj, da mi moralo dvigneš, ko sem umirala od lakote????

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.01.2006, 19:06

clock-img

hanita

pencil-img

257

Muki1, sem imela opravke cel dan, no bolj sem si jih iskala čimveč in sploh nisem sedla za računalnik, šele zvečer sem videla, da si prestajala hude muke. user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem dobila motivacijo in me nobeden ne ustavi več.user posted image

Se ti oddolžim pri drugi rundi sadja, če sploh bo potrebno!user posted image

clock-img

15.01.2006, 19:40

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ko gremo k staršem domov za kak vikend kar pozabim vodo pit user posted image Meni KG malo stojijo, no bom itak javlja v torek...

Kot sem že 1x omenila, B dan je meni postal najljubši dan user posted image Š še kar gre, ker imam ful rada riž, pa tudi krompirček je OK, OH je user posted image , ker imam že po 2 tednih testenin brez mesa in pice brez sira 3 metre nad glavo (slano pecivo za K pa mi nekak ne potegne).. - kaj še sploh ostane?? user posted image ; da se o S dnevu sploh ne menimo user posted image Res žalostno, pa imam drugače blazno rada sadje.. user posted image Se mi zdi, da je bilo 1., ko sem hujšala po tej dieti dosti lažje, ker je bilo še za dobit melone, pa kakšno lubenico, zdaj pa je izbira katastrofalna, teh umetnih melon pa že ne bom jedla, ker so zanič!

Najhuje je verjetno na B dan zjutraj, ko imam sadja že pun kufer, potem pa spet sadje za zajtrk user posted image Saj probam zdaj še kakšno zelenjavo jest na sadni dan, ampak to še vedno ni nič "konkretnega"...

Najbolj presenetljivo pa je ravno to, da sploh nisem drugače neki ljubitelj mesa, zdaj pa... NAVALI NARODE... user posted image

clock-img

15.01.2006, 19:49

clock-img

Anonimen

Bobek, pri meni je pa ravno obratno. Meni je pa B dan postal najbolj mučem, najraje mam Š dan, ker mam največ na izbiro za jest, ter seveda OH zaradi sladice. user posted image  Meso mi pa sploh ne paše več, tko da bom od sedaj naprej raje jedla sir na B dan, sam ne vem še kako in na kak način si bom pripravljala. Moram kake dobre recepte dobit.
Če ma katera, se priporočam. user posted image

clock-img

15.01.2006, 19:51

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Jaz se tudi javljam. Včeraj pridna, sem jedla le surovo sadje. Dopoldne ni bilo panike, ker sem šla bordat in ni bilo časa mislit na hrano, popoldne pa je imel moj user posted image za rojstni dan pozno kosilo. Na mizi morske dobrote: ribe, škampi, kalamari školjke s sirom, girice....jaz pa na sadjuuser posted image . Zdej že itak vsi vedo, da sem na dieti in res ni zgledalo, da se prekršim. Pa še pokazala sem vsem kako trdo voljo imam.user posted image user posted image .

Danes pa ni šlo vse po pravilih, sem jedla za kosilo jajca pri naših doma in sem jih hotla še za večerjo. No, pa jih nisem imela v hladilniku in sem namesto tega hrenovko. user posted image ga. Drugače pa je ta beljakovinski dan meni najsabši.user posted image . No, toliko od mene.

clock-img

15.01.2006, 19:58

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Se jst porocam - uceri sem bla cel dan zdoma (na obisku pri starih starsih) in sem pojedla 2 banani (zajtrk in vecerja), za kosilo pa ponfri, solata in ajvar (brez kruha).

Danes mam pa OH: kosilo - siroki rezanci v drobtinah, vecerja zagrebska kremsnita in cokolada, zajtrk 2 suhi slivi (sem iz pojstle se prvlekla sele ob 12h user posted image ).

Jutri pa sadni dan, pa skor nc sadja nimam doma user posted image .

Ko sem sla prvic cez to dieto, sem (tam nekje na polovici) komi cakala sadne dneve, ker so mi bli ostali samo zretje (vsaj men se je tko zdel). Upam, da bo zdej tud tko.

Hijenca, jst mam pa se hujsi problem, kot ti - jst grem v soboto za 2 tedna smucat in se tud pod razno ne bom mogla drzat diete (kuha se za 12 ljudi in ne mislim zdaj tam komplicirat), tko da ko pridem nazaj, bom verjetno startala od zacetka, ampak bom probla z vami ujet ta prav dan (ne pa da mate ve sadje jst pa skrob).

Se 3 min in hranjenje za dons je koncano user posted image -  kot d abi lahko se karkoli pojedla...


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

15.01.2006, 20:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Evo, jutri škrobni dan.
Kosilce kuhano, bom eno tako čorbico jedla iz bučk, paradižnika, paprike, čičerike in fižola. Kar dobra mi je ratala, ja itak, da sem eno žličko probala user posted image  
user posted image .

Moja smrklja se že norčari z mene, saj namreč imam zelo rada bučke, pa si jih skoraj vedno delam pri b, š, ali oh dnevu. Pa je danes bila pri babici in ko sta prišli dol k nam, je dišalo že na hodniku, ko sem kuhala, pa je rekla: Mama kuha bučke.
Smrklja ena. user posted image  user posted image  user posted image  Čudno ji je, da ko mi riva v usta čokolado, jih vedno stisnem in rečem, da ne bom. Ne more verjeti. user posted image


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.01.2006, 20:25

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Dober večer, dame!
Ša jaz se javljam. Sem malo razmišljala tole kar se pogovarjate, kateri dan mi je najljubši. Torej, ne morem se odločit. Vsak ima svoje čare. No, še najmanj čarov ima beljakovinski! Ampak se prepričujem, da je nujno potreben, ker je edini dan, ko jemo beljakovine, ki pa so za zdravje tudi nujno potrebne, no, pa mi gre malo lažje.

Danes sem si za K naredila hecno kombinacijo: po robu krožnika sem si v krogu naložila koščke sira, na sredino pa dala dušeno zelenjavo (korenček in bučke na poru). Izgledalo je ful lepo, pa še fajn je bilo.

Za V pa solato iz paradižnika, rdeče in zelene paprike, potreseno z naribanim sirom.

Hijenca, nekaj idej s sirom:
- sirova plošča (več vrst sira), zraven pa zelenjava, solata
- sir naribaš na solato ali na kuhano zelenjavo in daš gratinirat v pičico
- košček dimljenega sira zaviješ v poparjen list od ohrovta - narediš paketek, ga zapreš z zobotrebcem kot sarmo in popečeš na malo olja (v originalu še povaljaš v moki)
- malancan ali bučko narežeš na rezine, popečeš rezine na žaru, da 'ovenejo', noter zaviješ košček mozzarelle, rezino paradižnika in malo bazilike in daš vse skupaj še malo na žar
-pohan sir (če boš jedla drobtine - v navodilih je itak zraven kos kruha, tako da ni prehud greh)

Lahko noč, Taška

clock-img

15.01.2006, 22:30

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Še en uspešen dan je za nami. Danes sem jedla perutničke in nogice, zraven pa skledo radiča. Mi je bilo pa kmalu žal da sem se lotila mesa, saj mi manjkajo mlečni izdelki. Kakšen jogurt ali pa sir bi mi že zelo pasal. Sem za večerjo nameravala že grešiti z jogurtom namesto mesa, pa sem se potem premislila in si bom raje na naslednji B dan privoščila jogurt na jogurt.

Tudi za jutri že imam plan. Ne bom jedla krompirja, ker mi ga moj že 4 dni nosi in mu še ni uspelo, torej mi preostane riž. Pa saj ni panike, sem jedla krompir že zadnje dva Š dneva. Najbrž si bom naredila kar rižoto z radičem. Sama sicer tega še nisem delala, ampak slišala pa sem da je super.

Me pa skrbi kako bom jutri s peko. Brez da bi poskusila...kako pa to sploh gre?!?user posted image

clock-img

15.01.2006, 22:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pa še moj zadnji današnji raport. Dan sem preživela brez greha.  user posted image  Zjutraj 1/2 jabolke - celega nisem zmogla, za kosilo pa postrv - pečeno na peki papirju s papriko in paradižnikom ter solato (endivjo in paradižnik - brez vsega).  user posted image
Za večerjo sem si prihranila postrv (ki pa bo romala v smeti), saj smo šli s kopanja in so si moji vzeli za domov hamburgerje (sicer je moj dragi bil malo složen in je rekel, da ga ne smem jest- potem so si mojega pa razdelili user posted image ). Jaz sem samo poskusila (ampak res poskusila) košček meseka iz hamburgera, ki pa mi itak ni bil všeč. Sem se odpovedala večerji - vzrok - nisem lačna.

Jutri pa bo za kosilo in večerjo krompirjeva solata (pa še toliko je je ostalo).user posted image

Jaz tudi obožujem B dneve (ker jem meseka), čeprav nikoli nisem bila ful ljubitelj mesa, pa seveda OH - da si pripravljam pizzo (morda se mi pizza lušta, ker si jo sama delam - to je vedno počel moj user posted image , saj je včasih delal kot pizzopek - pa se jaz nisem niti upala delat pametno).user posted image   Pa sladica za večerjo - NJAM. Omenjate kremšnite, pa ne vem, če jih ne bom še jaz naredila. Samo, kdo jih naj potem poje cel pekač? user posted image  Jaz? user posted image user posted image   A je dovoljeno pojest več kot dve? user posted image user posted image user posted image  Vas vabim v četrtek na kremšnite. Ali pa bom pač naredila pol pekača, pol pa čez 4 dni. user posted image user posted image

clock-img

16.01.2006, 00:03

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Moj zajtrk je bil ananas, kosilo pa ementalec, polnozrnata štručka in zelena solata, večerja pol manj.

Najljubši  mi je škrobni dan (na srečo jutri), najmanj zaželjen pa OH (sladica je izvzeta). Sicer se pa pomalem veselim vsakega.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem