za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Imava vsak svojo družbo, s katero se redno dobivava, dostikrat pa se tudi dobimo vsi skupaj. Dokler sva še sama si privoščiva take samostojne pohode, ponavadi ob petkih. Ljubosumja ni, si zaupava!
16.01.2006, 20:23
Anonimen
No ne vem,kako,ampak midva imava skupne prijatelje. Nekaj s katerimi se vedno družimo,so pa tudi taki,kot naprimer člani motorističnega kluba s katerimi sem samo občasno v družbi,medtem, ko pa moj mož malo večkrat,so vmes tudi ženske.Ne nisem ljubosumna, dokler mi ne da povoda.Samo ena iskra, pol postanem pa zmaj
16.01.2006, 20:36
ZARA
17227
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
...eno vprašanje za poročene ter vse ostale koruznice in koruznike :
Kako je s prijatelji? Imate prijatelje, prijateljice? Kako vaši partnerji gledajo na to? Jih "odobravajo" ali so nanje "ljubosumni"? Kako pa vi gledate na prijatelje vaših partnerjev?
Lp
Eno vprašanje?? A ne znaš do štiri štet?
Ja itak, da imava skupne in posebne In ne nobeden ni na nikogar ljubosumen...
17.01.2006, 08:11
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Samo ena iskra, pol postanem pa zmaj