cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE 12.DAN

clock-img

14.01.2006, 12:48

clock-img

Anonimen

Moyca, hodim v Pristan h Katji. In se res dobro počutim.

A zna katera odpreti kokos? Ker ga imam danes pripravljenega, zdaj pa ne znam priti v sredino... user posted image user posted image user posted image

Jao, gre moje kosilo... No, še vedno so tukaj lahko jabolka in orehi...

clock-img

14.01.2006, 13:02

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

V eni kuharski oddaji na Voxu so jih enkrat preluknjali z bormašino - naredili tri luknje, izlili sok, pol pa z ful ostrim nožem prerezali.

clock-img

14.01.2006, 13:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zdravo punce.
KRIZA, KRIZA.
Jaz sem zdaj prišla iz trgovine, mater če še to kdaj naredim na sadni dan user posted image . Kolko nenih skušnjav je bilo tam na dosegu roke.
Saj nisem, ampak kake mi je v glavi delalo, sem komaj slino požirala. Joj mene joj mene jejhataja. Zdaj sem prišla domov in sem za kosilo eno banano in malo ananasa. Kaj me briga če ne smeš mešat, sem srečna da si nisem naredila mastnega polmeterskega sendviča z vso svinjarijo, ki bi jo našla pri hiši. Še krompir bi si notri dala user posted image .
No, zdaj sem se izkašljala, pa možgani začenjajo neke signale od želodca prejemat, da je notri ena banana in 0,216kg ananasa iz Špara.
Danes za zajtrik sem pojedla 8 suhih sliv, ki sem jih včeraj zvečer dala močat v vodo. Pa potem sem še tisto vodo popila. Za malico sem 20 dag mešanega sadja. Kosilo je tudi že mimo, čeprav sem si hotela pečt jabolka, ampak sem tak lačna prišla domov, da sem se že najedla.
Joj, punce moje, ti sadni so res kriza, pa še vroča hijenca me je navdušila da bom danes probala samo sadje, brez zelenjave.
Bomo videli. Res trpim borbe sama s sabo, in zaenkrat izhajam kot zmagovalec.......Vsa čast tistim, ki so jim sadni dnevi užitek, res......

JUTRI pa imam en ful dober recept. Popražila si bom bučke, papriko in melancane. Potem bom popekla fileje osliča, ko bojo pečeni pa gor butnem še zelenjavo, ter zalijem s paradižnikovo omakco, pa orink bom začinila. Mogoče še malo kruhca zraven. Se že veselim...........

Dajte punce, povejte, je res samo meni ta sadni taka štala?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

14.01.2006, 13:24

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Tudi meni!

Zaenkrat samo na sadju in se bom tudi potrudila še naprej, ker, če bom pojedla kar koli drugega, bo kriiiiiiiza. Bom hotela še kaj.
Se izogibam kuhinje v velikem loku. Tašča kuha krompirjeve žgance in zelje pa prežganko.
Tudi za tamalo bo ona skuhala, možiček pa jo bo nafotral. Jaz ne bi zdržala. Tako imam v dnevni skledo sadja in 3l vode in jem, ko mi zakruli.
Poleg tega pa sem padla po stopnicah in me grooooozno boli trtica in križ in se ne morem rano kaj dost premikat, pa mam oviro da ne hodim v kuhinjo in špajz.

UPAM, DA BOM PREŽIVELA DANAŠNJI DAN, KER SE SPLAČA ZA JUTRIŠNJEGA!

Aja, pa naj še omenim, da jem samo SUROVO sadje, nič kuhanega ali pečenega. Ker to spet zahteva kuhinjo.
Pa še to, da sicer, ko nisem na dieti, OBOŽUJEM sadje.

< Sporočilo je popravil pupa25 -- 14.1.2006 13:35:53 >

clock-img

14.01.2006, 13:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem zjutraj pojedla eno malo jabolko, do zdaj pa sploh nisem nič lačna. user posted image  Sem mojim naredila tako dobre čufte, da so še krožnike polizali, mene pa ni nič mikalo. user posted image  Sem sita še od včerajšnje pizze, ki sem si jo pripravila za kosilo.

Hothien, za solato s kumarcami in jogurtom si me dobro spomnila. Sicer delam s kislo smetano, a bom vzela jogurt. user posted image

Biba, jaz bi tudi kupila orbitrek.  Ga boš morala dat na dražbo. user posted image  Moje doma napeljujem, da mi ga lahko za rojstni dan kupijo (ki ga bom  v kratkem imela), a vse preslišijo.user posted image
Jaz imam sobno kolo in kak film še pogledam zraven. A kaj, ko se mi navadno, ko se gor spravim, zbudi Aneja. user posted image  Potem pa se mi ne da več. user posted image user posted image .  vsak dan pa naredim 100 trebušnjakov. To pa je tudi nekaj. user posted image  Pa seveda 1-urni hitri sprehodi z vozičkom morajo nekaj odtehtat. user posted image  Sem pa jezna, ker je tak oster mrzli zrak in sva obe že nahodni, pa ne grem ven.user posted image

Zakaj pa je suhe slive potrebno namočit? Jaz jih kar take jem.

clock-img

14.01.2006, 13:45

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Muki, meni je pa sadni dan ful fajn. Res! Mogoče zaradi tega, ker sem že od prej navajena do kosila (ki je bilo ponavadi ob 16-17-ih) navajena jest sadje (no, pa kak jogurt, pa kak sladkiš). Tako da sedajle sploh ne opazim, da je kaj posebnega.
Za tamalo sem skuhala, jo nafutrala, zdajle jo bo mož peljal ven, bom pa še zanj mogoče kaj skuhala. Me ne gane, res ne.

Edino kar me gane je čokolada, te pa itak ne smem tudi druge dni. Bo pa kriza proti večeru, ja, tist je pa itak vsak dan, zato pa jaz jem večerje okoli polosmih-osmih, pa če je to prav al pa ne. Bo kar moralo biti.

Aja še to, jaz tudi jem le sveže sadje, pa ne zato, da se izogibam kuhinji, ampak ker se mi zdi škoda uničevat vitamine s kuhanjem ali pečenjem.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 14.1.2006 13:46:48 >

clock-img

14.01.2006, 15:51

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Muki, meni je tudi kriza v trgovini - predvsem mi je hudo, ko moram mimo tistega dela s kruhom. Se mi tako zalušta kakšna dobra hrustljava sosedova štručka, da je hudo. Jaz sem zato včeraj enostavno ves nakup za en teden naprej naročila na internetnem Markatorju in so mi vse skup pripeljali domov.

Mi smo šli danes na Pohorje na sonček. Pred tem sva si privoščila eno ful dobro zelenjavno juhico, za malico sem eno banano, za večerjo še nekaj jabolk.


Tejčica, si že zdrava?


_____________________________

lp

clock-img

14.01.2006, 17:28

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

No, da se malo javim.
Do sedaj sem pospravila 1 hruško, 1 banano in 1 pomarančo,
pa sploh ni panike. Se prav fajn počutim, še boljše pa po enournem sprehodu po svežem zraku.

pozdravček vsem odločnim, držite se, jutri je B dan.....

clock-img

14.01.2006, 17:47

clock-img

Teni_

pencil-img

6466





Jaz sem danes pojedla banano in zelenjavno juho. Zdaj pa bom verjetno mandarino.

Saj ne vem več, katera je vprašala glede merjenja. Jaz sem se izmerila in se ob torkih tudi merim. Pa tudi meter kaže že kar nekaj manj.


clock-img

14.01.2006, 17:49

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Jaz sem pa podlegla in sem naredila ohrovtovo mineštro z malo gresa, sem bila tako LAČNA user posted image

clock-img

14.01.2006, 18:18

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj!Jaz se kar dobro držim.Do kosila nisem jedla nič,kot ponavadi.Za kosilo kivi in banano.Zdaj sem pa zmazala 100 gramov študentske hrane.Ne vem če je to ok?Na sadni  dan je se mi zdi dovoljeno mešat sadje med sabo.
Lelaval ne vem v čem je finta tega,da se suhe slive namočijo?Jaz sem si jih in ful nabreknejo pa pač tisto vodo še lahko spiješ.Al je neka finta,da je kao za prebavo vreduuser posted image Mogoče katera druga ve.
Komaj čakam jutri,da bom meseka jedla.user posted image user posted image Punce samo 78 dni še,jeeeee!Lp

clock-img

14.01.2006, 18:50

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Ja rikica prav maš, slive namočene v vodi so dobre za zaprtje.

Sadni dnevi so grozni, taka lakota, da je joj.  Sem pojedla kar nekaj sadja, vendar lakota ni  minila.
Danes imam Š. Riž z grahom in sladko zelje na solato s fižolom. Zelje mi je rastlo v skledi, ni šlo dol in pika.
Sta riž jedla tudi moja dva fanta. Dragi je komentiral, da je nekam pusto,  da manjka malo pršuta ali šunke.user posted image

clock-img

14.01.2006, 19:31

clock-img

paris

pencil-img

1304

Pozdravljene odločne punce!
Joj tele sadni dnevi so men tko težki! Sem se danes komaj zadržala, da nisem kaj konkretnega pojedla. Saj zjutraj gre brez problema, kasneje je pa kriza!
Zjutraj sem pojedla eno banano. Pol sem šla k frizerju. Okoli 13h smo šli v BTC v šopinge in na kosilo. Kosilo!!!????- matr jest pa sadni dan! Mojedva sta se basala, tamav- ribe, dragi- pečenka+ pražen krompir, jest pa eno skledo kuhane zelenjaveuser posted image user posted image !  Tud nov mobitel in škornji ne odtehtajo teh muk!!!

Za večerjo sem pomaranče in še kakšen nemasten neslan arašid bom!

Aja stanje kg zjutraj je blo -3kg!user posted image


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

14.01.2006, 19:52

clock-img

fusia

pencil-img

612

Sadni dan = mučenje user posted image

Jaz sem danes cel dan neki lačna in sitna. Tale sadni dan na soboto mi res ni prav nič všeč. Čez teden je bolje, ko sem itak skoraj cel dan v službi in ne razmišljam toliko o lakoti in hrani. Ampak zdržala pa bom, valjda. Še pršutu sem se odrekla danes, ko ga je moj dragi na obisku pri tašči veselo mlatil še zame.

Imam pa zato za jutri zrezke v hladilniku, mnjam.

clock-img

14.01.2006, 19:59

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

PREŽIVELAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

K temu so sicer ful pripomogla sončnična semena, sem jih pojedla 1 lonček, ampak sicer pa samo na sadju!!!! Surovem!!!

Si bom dala diplomo v okvir!

clock-img

14.01.2006, 21:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Povečerjala sem še pomarančo, saj sem cel dan bila pridna in jedla le sadje. Sploh nisem bila lačna in ni bilo težko preživet. user posted image
Jutri pa postrvi (za ostale bom naredila krompirjevo salato, zase pa si jo bom prihranila za  ponedeljek).

clock-img

14.01.2006, 22:35

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Mene pa sadni dan ne muči tako zelo, jem pa samo sveže sadje. No, ja , se mi tudi kaj konkretnega zalušta, ampak ni sile. Me pa zebe, kljub temu, da je centralna že skoraj na 30 naštimana. Se bom morala na orbitreku segreti.

Že nestrpno pričakujem torek, da vidim kakšen je napredek. Sicer je pa trenerka na meni nekam ohlapna postala user posted image .

Zdaj grem pa švicat!

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

14.01.2006, 22:53

clock-img

hanita

pencil-img

257

No, če je še katera pokonci!

Danes pa ni bilo nobenih kriz pri meni, začuda??!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da sem preživela na račun mandeljnov in lešnikov, ki so mi malo povrnili energijo. Bomo videli kaj bo jutri rekla gospa tehtnica.user posted image user posted image user posted image

Kokos in mango nisem niti načela, sploh ni bilo potrebe. Vsaj enkrat, da ne stokam in jamram, ker sem si šla že prav na živce.

Jutri pa ribe v pečici z raznorazno zelenjavo, komaj čakam! Lahko noč, upam, da ne bo katero matrala lakota ponoči!

clock-img

14.01.2006, 22:54

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Pa je še en sadni dan uspešno za nami. Krize nisem imela nič, sem pa danes za spremembo jedla samo sadje. Sem spila dosti toplega čaja, tako da toplega obroka niti nisem pogrešala.

Zjutraj sem začela s suhimi slivami, potem sem si privoščila mandarine, 2 banani, 1 hruško in za zaključek dneva še par mandarin. No ja, saj želodček bi še kaj bolj konkretnega ampak ni nobene sile. Saj bo jutri mesek.

Se mi zdi da kar šibajo tile dnevi.

clock-img

15.01.2006, 00:11

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

punce, dobre ste...vsa cast, da ste lepo vztrajne.... mojemu sodelavcu je zelo pomagala ta dieta....
jaz nikol nisem marala diet... prevec moras studirat user posted image ... men je bolj enostavno mal potelovadi user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem