cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.01.2006, 20:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2006, 21:02

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

No, da vam še jaz poročam o današnjem jedilniku:

Z  2 hruški (šele ob 13. uri)
K  pečen krompir, dušena koleraba
V  šalčka kislih kumaric

Večerja je bila zelo boga, saj mi je moj pozabil prinesti krompir, zaloge pa sem porabila že za kosilo. Tako je, če si odvisen od moških.user posted image  No ja, sicer pa klub skromni večerji sploh nisem lačna.

clock-img

12.01.2006, 21:04

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Jaz sem tudi danes malo grešila : spila sem en kakav in eno coca-colo. user posted image  Za kosilo sem jedla zelenjavno enolončnico,za večerjo pa samo kos kruha,ker sem kosilo jedla v gostilni in nisem mogla isto jest za večerjo.


clock-img

12.01.2006, 21:09

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Evo, Bagi sem se zatožla. Samo sem ravno pisala, ko si ti že poslala. Mi tipkovnica šteka, pa dolgo traja,da kaj napišem.


clock-img

12.01.2006, 21:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2006, 21:40

clock-img

Anonimen

Točno, sami izgovori... nisi htela povedat, to je bilo to... pol je pa vsega uboga tipkovnica kriva!!! Tipkovnica - pa Mojca, najdi si boljši izgovor, reči recimo, da ti je Teja zraven tipkala, pa si jo morala odganjat in zato ni šlo tako hitro napisat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavno, da si se imela ti fajn. Ampak, jutri imaš pa vodni dan, a ne? Ker si danes grešila... Kazen mora bit. No, to ti jaz nalagam za kazen. Če jo boš izvedla, pa v nedeljo poročaj, kako si preživela en vodni in takoj za tem še sadni dan!!! user posted image user posted image

clock-img

12.01.2006, 21:46

clock-img

Anonimen

Evo, jaz se prav izzivam. Utrjujem si močno voljo. Malo prej me je zagrabilo, da bi pojedla pest arašidov (praženih in brez soli). Ker sem kar avtomatsko zagrabla vrečko in si začela sipat na roko, sem se še pravi trenutek spomnila, da pa to glih ne smem jest. In za kazen sem si jih nastavila direkt pred nos, tako da jih zdaj ves čas gledam in si sama sebi delam lušte - po drugi strani pa sem vesela, da se premagujem, da jih ne pojem.

Glede na moj način življenja še dva tedna nazaj je to ogromen korak!!! Takrat tega sporočila niti ne bi mogla napisat... pa bi jih že vse pojedla.

clock-img

12.01.2006, 21:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2006, 22:17

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Ej, zenske, le pogumno naprej...jst sem zacela prejsnji mesec - najbl pametno ane, decembra, ko se ja je pa pije user posted image - pa sem v 1 mesecu dala dol 6 kg. In to s tem, da sem bla vmes na 3 novoletnih zurkah, pa se doma sem se cele praznike po malem basala. In sem valda zadovoljna. Vodnega dneva sploh nisem nardila, ceprav bi po praznikih prisel se kako prav, ampak preprosto nisem bla sposobna. Bi prec prsla.

Zdej sem spet zacela z vami po novem letu in mi je slo dol 2 kg u 10 dneh. Jst sem sicer vagam vsak dan, zjutrej, sam u gatkah pa majci, da ja pokaze tocn user posted image user posted image . Zelenjave ni treba jest vsak dan, pise, da jo lahko fullllll. Zame je to sreca, ker sem odvisna od zelenjave in sem ravn dans namest tortice (OH dan) rajs si nardila ogromnoooo skledo mehke solate in paradajza. Res mi je to boljs, tko da jem solato skorej zmerej, zraven vsega, tud zraven palacink sem jo zeuser posted image

Mogoce se tole: ze dalj casa jem (pred dieto ze ) vitaminske tbl. "algea", narejene iz zelenih alg, res total naravne, samo zelene alge pa nc druzga, kot vitaminski dodatek prehrani. 3-krat na dan po 3-5 tbl. Tbl. mors hitr dol pogoltnit, ker bi sicer dobila v ustih ob lizanju al zvecenju se kksno asociacijo na ribjo hrano user posted image user posted image  Skor da mal smrdijo...Te prepucajo in jst kar verjamem, da mal pomagajo. Marbit sej takrat, ko se pregresim. Dobijo se v lekarni, v skatlici je 270 tbl., stanejo nekaj pod 4 cuke. Kar dost, ampak jih pa imas za 1 mesec. No, tolk, ce bi ktera hotla se kksne zelene vitamincke ob vsej zelenjavi papcat.

Gremo u borbo proti kilam, da bomo julija lepe pa fit pa brez slaufov pa sami ravni trebuhi in misice in oh in sploh :)

p.s. Tiste, k ze dalj casa hujsate oz. k ste dale dieto skoz: a se vam na kosarici tud kej pozna? Jst sploh ne vem, ker sem prej mela vliiiike, ko sem dojila, upam pa, da z dieto ne gre se to dol...

clock-img

12.01.2006, 22:30

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Skutica

Evo, jaz se prav izzivam. Utrjujem si močno voljo.



Jaz sem pa prejle vtaknila nos v pravkar odprto vrečko Manerjevih čokoladnih medenjakov in minuto globoko vdihovala. user posted image  Potem se jo dala pa iz rok in šla stran.
Matr, sem karakter!

clock-img

12.01.2006, 23:30

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Pupa25, hvala za receptek. user posted image  Mislim, da bom tole enkrat v prihodnjih dneh sprobala.

Jaz uporabljam kar belo moko. Tudi kruh jem, kakršnega pač imamo doma.

Mirna* meni se hujšanje vedno najprej pozna na košaricah. user posted image user posted image user posted image   Zdaj sicer še zjutraj in zvečer dojim, ampak so joške čist mehke. Tko da JA tudi tukaj gre salo dol. user posted image

Jaz sem še ena, ki si utrjuje močno voljo. Sem popoldne ovohavala svež, še topel štrudel od moje mami. njammmm    Vsi so se mastili, tudi naš user posted image , jaz sem pa sline goltala in si mislila: štrudelček, kako te bom jaz jutri za večerjo pojedla. user posted image user posted image  Sem si dala že na stran, da slučajno ne bo kdo kaj preveč prste stegoval...user posted image  

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem