cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Na pomoč

clock-img

10.01.2006, 17:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Sperma ima veliko beljakovin in hranilnih snovi ter je lahko prebavljiva - ti jo kar pridno goltaj, da se bo rana pozdravila.

Jao, potem je me hujšarice ne smemo?!?! user posted image  user posted image  user posted image  Samo na B dan! user posted image

OK, zdej pa resno. Se ja spet nekdo norca dela, halo?!?!?! Me je pa presenetilo nekaj prvih odgovorov, ki "skoraj" niso verjele vašim... In to kr javno... user posted image    user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

10.01.2006, 18:01

clock-img

Anonimen

Če povzamemo na kratko:
Dieta za bolnike z ulkusom na želodcu: Zmanjšaj količino dnevno zaužite sperme na minimum (še zlasti tiste, nastale iz prekajenih rebercuser posted image )
Kontracepcijska metoda:drži se diete za želodčne bolnike

clock-img

10.01.2006, 18:45

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

user posted image user posted image user posted image zdej pa vidim, kaj jst narobe delamuser posted image user posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

10.01.2006, 19:47

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Letos pa bo!

clock-img

10.01.2006, 20:30

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NE SE HECAT

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

10.01.2006, 23:15

clock-img

ona78

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: Peter167

Tudi jaz se pridružujem mnenju, da "goltalka" tudi sama proizvaja spremo :)
Če je to res pa jo moram opozoriti, da se verjetnost zanositve enormno poveča. Posebej, če zjutraj ješ bel kruh. Ta namreč zelo dobro absorbira spermo in jo v ravno pravih količinah pošilja proti jajčecu. Res. Je skupina znanstvenikov dokazala...

user posted image bom probala še to , če je to recept da zanosim se bom kar potrudla!!!user posted image
Naslednji mesec vam sporočim če sem  srečka user posted image !!! V upanju, da brez rane na želodcu!! user posted image user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

clock-img

10.01.2006, 23:25

clock-img

natalia

pencil-img

1423

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

10.01.2006, 23:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

To pa ne bi mogla nasrat niti moje 8 -letne hčere  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ki še v Božička verjame).

Anonimni, koliko pa sta sploh stari?

Pa pazita, da ne bosta naslednjič zanosili, ko vaju partner samo poljubi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.01.2006, 10:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Mislim, da bi dr. Rugelj kar zaprl ordinacijo. Tako težkih primerov verjetno ne sprejema nihče.user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.01.2006, 10:14

clock-img

karmy

pencil-img

2530

@ona78

ampak morš opozort svojga tipa da ne sme jest prekajenega mesa...tako ne boš dobila rane na želodcu user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

11.01.2006, 12:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kukr jest vem, je slo za brezmadezno spocetje le v mojem primeru user posted image user posted image

clock-img

11.01.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

ne teja. to je izumla ena že 2000 let nazaj. Nič novega se zgodi tud v boljših familjah.

clock-img

11.01.2006, 12:40

clock-img

Anonimen

Ob branju vaših odgovorov sem se zelo zabavala in sprostila, potem pa je prišla ...
Hvala za vaše poučne odgovore.

clock-img

11.01.2006, 20:00

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anonimna zdej pa jaz tebi čestitam zabava je bla pa le a????

clock-img

12.01.2006, 12:32

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ne se zafrkavat iz resnih stvari. Zdi se mi prav da Anonimni povemo, da se je to zgodilo samo zato ker je to delala na lihi dan v torek ali četrtek. Vse druge dni se kaj takega sploh ne prime.

clock-img

12.01.2006, 19:17

clock-img

zlatolasska

pencil-img

226

user posted image user posted image user posted image Sej vprasanje se ni blo tko smesno, ampak odgovori... user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2006, 01:09

clock-img

karmy

pencil-img

2530

čestitam za obisk s krvavca... user posted image naslednjič ti ne priporočam goltanje njegove sperme med tistim časom, ko je prekajeno meso...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

17.01.2006, 09:40

clock-img

Anonimen

Neverjetno. user posted image user posted image user posted image user posted image  Dolgčas res ni na tem forumu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem