cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ji povem ali ne?

clock-img

06.01.2006, 13:40

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Anonomna.. izražaš se grozljivo, pismena pa tudi očitno nisi.. Po tvojih besedah pa ne vem kdo je tisti kot praviš hudič v tem trikotniku?
Še moje skromno mnenje - brigaj se zase!

clock-img

06.01.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

A tolk je hudičeva al kaj? Kaj pa še kaj dela? Daj še malo povej, ko tako fino znaš.

clock-img

06.01.2006, 14:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz bom kar odpeketala na drugo temo, ker tukaj čisto nič ne razumem...user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.01.2006, 14:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tanikaa se strinjam s tabo. Pa res ne veš več, kdo je zdaj tukaj hudič. user posted image user posted image

clock-img

06.01.2006, 18:20

clock-img

karmy

pencil-img

2530

se strinjam z ostalimi... pusti pri miru da uredita sama...

punce punce...kaj ste tako nastrojene...kot da bi vam kdo vrgel kost da jo obgrizete...user posted image  prvič sem vidla da ste katero tako napadle...ne morem verjet da ste sploh lahko take...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

06.01.2006, 19:10

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

prvič sem vidla da ste katero tako napadle...ne morem verjet da ste sploh lahko take...user posted image

Ma ne? Zanimivo. user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.01.2006, 19:21

clock-img

india

pencil-img

5342

Halooo? Špraha pa taka!!!

Sicer pa, a nimaš svojih problemov dovolj? Pa čigava kolegica si? Njegova ali njena? In če njegova...zakaj bi pomagala njej?

Daj,pometaj pred svojim pragom, boš mela dovolj dela!

clock-img

06.01.2006, 20:38

clock-img

karmy

pencil-img

2530

res ne... men se zdi da ste to razumele kot da ona vas napada... al ste se pa preveč notr padle?

zakaj ste vzele to tako osebno? user posted image  a sem vam jo to zgodilo zato ste se spremenile iz odraslih žensk v krvoločne pse? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

06.01.2006, 21:53

clock-img

pani

pencil-img

32

Anonimna! Pusti ju, naj sama rešita svoje težave in se ne vtikaj v njuno življenje. Če sta se odločila zauser posted image , že vesta kako in kaj.

Če se pa odločiš in ji vseeno poveš, pa računaj na to, da ti ne bo verjela oz. da boš na drugi strani izgubila prijatelja (če sem prav razumela je on tvoj prijatelj).

Punce lepo se imejte! 

clock-img

06.01.2006, 22:01

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Se mi zdi, da bi morala ti najprej svoje probleme rešit. Si malo živčne sorte a?

clock-img

07.01.2006, 20:12

clock-img

Anonimen

"Mouči inu tiho bodi!" Pa malce olike bi se lahko tudi naučila... Kaj tako prostaškega pa še ne...

clock-img

07.01.2006, 21:49

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

ne se vmešavat

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

07.01.2006, 23:39

clock-img

Anonimen

No, no, no, babe... glede na to, kako ste tole spljuvale, vam bom pa jaz nekaj povedala, ceprav nisem nameravala...
Vem, kdo je ta post napisal in poznam tole noseco gospodicno... Po nasleju, kjer zivi, se dobesedno hvali s tem, da jo imajo za prostitutko / fajn se ji zdi / ... Ima sedemletnega sina, za katerega niti pod razno ne skrbi... ubogo dete se klati po naselju in, nic hudega mislec, nadleguje sosede, ker pac upa, da bo nekje naletel na nekoga, kjer mu bo lepse, kakor pri mami... gospodicna se je porocila s svojim, ker ga je hotela s poroko in otrokom zadrzati ob sebi, saj je rekla, da ne bo se enkrat samohranilka... o kaksni zvestobi seveda ni govora... fant oz. moz pa se sekira, ker ji je nasedel in trpi ob njej samo zato, ker je z njim noseca... po rojstvu bi rad otroka vzel k sebi, pa ima na sreco toliko pameti v glavi, da ve, da je to ekstra tezko, sploh pa njemu, ki je tujec... on je tisti, ki je dejansko res obupan, najbolj pa trpi 7/letni decek, ki ni nicesar zakrivil...
Prosim vas, punce / ne pljuvajte, ce niste prepricane... jaz jih pa poznam...

clock-img

08.01.2006, 11:09

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

No Kerensa, saj je vse možno, ampak tale Anonimna je tudi svojega denarja vredna. že samo po besednem zakladu sodeč tudi ona ni kakšna intelektualka user posted image . Sicer pa vsak po svoje, ne vem pa, zakaj bi sosede skrbele kaj se pri njih dogaja. saj obstajajo pristojne službe, ki lahko poskrbijo za tovrstne primere..

clock-img

08.01.2006, 11:18

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kuk ste pa kej star u vašem trikotniku?

Če je trikotnik, se ve s kom bo šel mož in otrok, če je kvadrat, pa je ena stranica neznanka...

clock-img

08.01.2006, 12:16

clock-img

Anonimen

Kerensa, saj zadevo se da tudi tako napisati, kot si jo ti. Potem človek drugače gleda na vso stvar. Problem je bil v napisanem, ni se dalo razumet, v čem je "štos". Potem pa pride ven takle šmorn.

clock-img

08.01.2006, 16:30

clock-img

Anonimen

Kerensa, hvala za razlgao. Situacija je res obupna... Samo, če se vse to tako javno ve, zakaj pa nihče ne obvesti socialne službe, da bi poskrbela za tega sedemletnega fantičkauser posted image ? Sicer pa še vedno mislim, da naj se anonimna neposredno ne vtika, ampak naj raje obvesti socialno službo. Pa kakšno knjigo o oliki naj le prebere... Ji ne bo nič škodila.

clock-img

08.01.2006, 22:22

clock-img

Anonimen

Saj ne, da zagovarjam anonimno, ampak tale post je napisala takorekoc v navalu jeze... jaz ji ne zamerim... kar se pa pristojnih sluzb tice... stanovalci naselja so taksni, da se raje ukvarjajo sami s sabo kot z drugimi... po eni strani jim dam prav, saj se pristas tega, da naj vsak najprej pomete pred svojim pragom, ampak ta 7/letni decek pride na njihov prag, torej... ja, sem ze jaz razmisljala, da bi jaz koga obvestila o tem, saj se mi otrok prav zares smili, ker ni nic kriv, ampak jaz ne zivim tam, kjer zivijo oni, in bi mi pristojni hitro rekli, kako vse to vem, ce me ni tam... prevec izkusenj imam s CSDji, tako, da vem, kako to gre... sosedje bi bili pa tiho, ker nimajo jajc, da bi kaj zinili... saj vemo, kako to gre... na zalost...

clock-img

09.01.2006, 11:02

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Tole je pa tako mimo in nezrelo, da mislim, da sploh nima smisla, da se vmešavaš. Naj dva nezrela človeka sama popravita to kar sta ušpičila - mogoče jima bo to šola!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem