cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ji povem ali ne?

clock-img

06.01.2006, 12:23

clock-img

Anonimen

sem kolegica enga tipa, ki se je poročil po zelo kratkem času... njegova žena je namreč utelešenje hudiča, ki sem jo kasneje tudi spoznala, in ta hudič je tudi noseč 5 mescov...

on mi je povedu da jo ma poun kufer in da bo po porodu spizdu z otrokom...in ona seveda tega ne ve... naj še povem da jo ne maram...

ji povem kaj namerava?

clock-img

06.01.2006, 12:30

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image ne vmešavej se ker pol boš zmer ti tista k si špetir naredila.user posted image

Delaj se kot da nič ne veš. Kaj te briga kam misl jit. Njegova stvar. Vprašanje pa če bo spolh kej tazga zmožn narest.

clock-img

06.01.2006, 12:31

clock-img

artista7

pencil-img

816

pusti ju, naj zrihtata sama. Povrh vsega pa ne vem, kaj misli ta človek, če se je kar poročil z njo pa jo je zelo malo poznal. Očitno tudi on ni mislil s pravo glavo. povrh vsega otrok ni samo njegov in če misli, nekam zbežati z njim, ga bodo slej ko prej našli. Boljša je ločitev  (če že) in da ima otroka vsak nekaj - po možnosti on več - če je res bolj primeren on - otrok v zgodnjem otroštvu le rabi mater, ali ne?. Samo če je tako dober človek, ona pa tak vrag, sploh ne vem zakaj se je poročil z njo? user posted image Je že imel kake koristi..user posted image
Pa še nekaj mi je prišlo na misel .. Si ti morda zaljubljena v tega 'kolega'? Vse skupaj mi namreč malo sumljivo izgleda.
Pa brez zamereuser posted image

clock-img

06.01.2006, 12:32

clock-img

Anonimen

No ja, vse je relativno. Zame je veliko vecji osel ta tvoj kolega. A oplodil jo je pa za lahkoto?

Ti pa kar jezik za zobe, pa naj se sama zmenita.

clock-img

06.01.2006, 12:35

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Jaz bi njemu povedala da se problemov ne rašuje na tak način, ampak s pogovorom. S tem si bo samo večje probleme narediluser posted image  namesto da bi jih reševal sproti. Naj se zamisli kako se bo ona počutila če ji bo res odvzel otroka na tek svinjski način. Jaz bi ga lastno ročno zadavilauser posted image  če bi mi naredil kaj takega. Sicer pa je v tej zvezi  verjetno škripalo že precej časa in če je vedel da bo tako tudi po poroki, ne vem čemu se je potem poročil z njo, namesto da bi ji lepo razložil da tako pač ne gre več naprej user posted image .

clock-img

06.01.2006, 12:37

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

No ja, vse je relativno. Zame je veliko vecji osel ta tvoj kolega. A oplodil jo je pa za lahkoto?

Ti pa kar jezik za zobe, pa naj se sama zmenita.

user posted image user posted image , se strinjam s tabo, čeprav si moramo nekaj priznat, da celotnega ozadnja ne pozna nobeden.

clock-img

06.01.2006, 12:42

clock-img

Anonimen

jzt sm samo poskušala se pogovort z njo, glede še enega otroka, ki mi gre na jetra...sploh ne ve zaka ga ma... user posted image

in se ji je sfukal, pa sem lepo govorila z njo... lepo sem ji povedala kaj njen otrok ne sme delat k je pred nori po celem bloku...in naš blok je gromozanski, in se vse sliši...

slišim vsako svinjsko kričanje, histerično kričanje, ki mi gre počasi že na ****... pr njej pogovor ne pride v poštev...tako da bom pustla vse pri miru in da naj dobi eno ornk lekcijo user posted image

clock-img

06.01.2006, 12:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kakšno izražanje, anonimna. Kaj bi sploh rada povedala?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.01.2006, 12:45

clock-img

April

pencil-img

5459

a nimaš ti nič svojih problemovuser posted image
drugače povedano: ukvarjaj se s sabo.user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Madonca kakšno govorjenje user posted image

clock-img

clock-img

April

pencil-img

5459

ja izražanje je pa resuser posted image

clock-img

06.01.2006, 12:49

clock-img

Anonimen

Ne vtikaj se v zadeve drugih. Ne nazadnje boš verjetno ti potegnila ta kratko.

clock-img

06.01.2006, 12:51

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ne vtikaj nosu, razen če imaš kakšen interes?user posted image To,da pa ji bo po porodu spi... otroka in šel pa je bla,bla,bla.

clock-img

06.01.2006, 12:57

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ali res tako zelo sovražiš nekoga, da mu lahko privoščiš, da mu partner odpelje otroka? In da ti to vse veš in boš mirne vesti sodelovala pri tem??? Sori, ampak zame si prifukjena ti.

Ostali pa oprostite mojemu izrazu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.01.2006, 13:01

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Meni se pa zdi, da si ti temu "hudiču" samo favš, ker ma deda, ki bi ga v bistvu rada mela ti. Izrazoslovje pa tak sočno, da te kap. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

06.01.2006, 13:02

clock-img

Anonimen

prej sem bila v dilemi al naj ji povem ali ne in sem se odločila da ne bom posredovala med njima, ker je to njuna zveza in njun polom, njegova odločitev in njena odločitev kako bosta opravljala z življenjem in z otrokom..

jaz bom samo gledala in bila opazovalec tega..zakaj bi ji povedala? kot so druge rekle,  bom jzt ta kratko potegnla pr tem? pa zakaj bi?

a ti bi se pa zahvalila eni če bi ti povedala kaj namerava? ne..zabrusila bi ji da je to tvoja stvar... torej?

clock-img

06.01.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Meni se pa zdi, da si ti temu "hudiču" samo favš, ker ma deda, ki bi ga v bistvu rada mela ti. Izrazoslovje pa tak sočno, da te kap. 

ne nisem favš... zakaj? ker ni moj tip osebka s katerim bi bla... pa ne rečt da ste alergične če ma vaš mož ali fant kolegice?

tako sočno izrazoslovje je blo zaradi jeze... se opravičujem...

clock-img

06.01.2006, 13:12

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

a ti bi se pa zahvalila eni če bi ti povedala kaj namerava? ne..zabrusila bi ji da je to tvoja stvar... torej?

A to je namenjeno meni?

Ja, bi se zahvalila, ker če bi meni kdo hotel odpeljat otroka, bod brez skrbi, da bi najuser posted image  on in vsi, ki so za to vedli.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.01.2006, 13:19

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Še dobro da sem blot in pol ne razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.01.2006, 13:21

clock-img

Anonimen

ja tebi je blo namenjen...

in jzt bi ravn nastradala, ker bi bla pač priročna za napizdit in sprostit vso svojo jezo...ne ne..nočem met opravka z njo...naj on naredi kar hoče... njuno živlene...se grem jzt rajš ukvarjat z mojim... poleg tega pa bom seveda upoštevala večino tukaj ki pravi da naj pustim stvari pri miru...in tudi bom...

clock-img

06.01.2006, 13:23

clock-img

Anonimen

A kdo razloži, kaj se tu dogaja? user posted image

clock-img

06.01.2006, 13:24

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Al bina, ali si tudi blond kot jazuser posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.01.2006, 13:28

clock-img

Anonimen

Vse tako kaže user posted image

clock-img

06.01.2006, 13:28

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kuk ste pa kej star u vašem trikotniku?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

06.01.2006, 13:36

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A on ji bo pa kar otroka odpeljal? Mislim.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem