cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Odločne, 4. dan

  
clock-img

06.01.2006, 08:51

clock-img

hanita

pencil-img

257

Hvala, za tolažbo, upam, da je res tako.

Ker sej sem vesela zanje, ampak pol se vprašam, če jaz delam kaj narobe.

KAJ BI BREZ VAS?!user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2006, 08:55

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

IZVIRNO SPOROČILO: hanita

Punce dobro jutro.
Jaz pa nimam niti grama manj. user posted image user posted image Kaj je narobe? Mogoče preveč jem? Včeraj sem za večerjo pojedla eno šamrolo in eno tenko palačinko?  Sej piše tri kose peciva, al koščke???!! Kaj so pol to tri piškoti!user posted image user posted image Kaj mislite da moram zmanjšat porcije?user posted image

Pomagajte mi,ker če mi v 14 dneh ne gre nič dol bom začela kar hujšat po moje- stradat!



Jaz se ravno zaradi tega ne vagam vsak dan. Bom počakala da mine en teden, takrat pa mora biti že malo minusa. Se tudi bojim da bi voljo zgubila, če ne bi takoj vidla rezultata.

clock-img

06.01.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

Hothin, jaz sem kupila testo za pizzo.
Ne bi pa sadno-zelenjavnega dne zdržala brez zelenjave. Nikakor. Jaz sem skuhala zmrznjeno mešano zelenjavo, toliko sem gledala, d ani bilo notri kakšne koruze ali fižola v zrnju, pa graha ali še kakšnega škroba, pa zelenjavno kocko sem dala notri, pa začimbe in je bilo super.
Ali pa špinačno juho sem si tudi naredila. Kupiš nasekljano zmrznjeno špinačo, jo skuhaš v vodi, dodaš zelenjavno kocko in česen ali pa samo začiniš po želji (sol, česen ...), notri pa sem namesto zakuhe narezala beluše. Ful dobro, res. S tem se da z lahkoto zdržat.

clock-img

06.01.2006, 09:05

clock-img

Anonimen

ojla!!

jaz tud včeraj nisem nič jedla, razen kosa potice. Sicer se mi je tako luštalo, sam to se mi itak vedno od 4-6 popoldne..

danes pa sadje.. hm... to bo težka.. itak ga glih ne maram.. no, bomo vidl..

aja, dons zjutri sem se vagala, pa je pokazal 2 kg manj.. ampak glede na to, da sem se v ponedeljek vagala zvečer, dons pa zjutri, je najbrž sam kakšnih 1,5 kg manj.. ampak, tud to je dobr....user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:05

clock-img

Anonimen

Dobro Hot, upam da hin še nisi.user posted image  Se opravičume, Hothien sem hotela napisati (saj tako je pa prav, a ne? - upam).

clock-img

06.01.2006, 09:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Dobro Hot, upam da hin še nisi.user posted image  Se opravičume, Hothien sem hotela napisati (saj tako je pa prav, a ne? - upam).



Nisem hin, nisem. user posted image  Je pa čist vseen kako mi rečeš, za večino sem kr hijenca! user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:22

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Punce včeraj sva pojedla 3 palačinke z Nutello. Mljask. Ampak je bila še četrta pripravljena, da si jo razdeliva pa sva bila tako sita, da je še zdaj na krožniku. Jo moram pospravit - odnesti k mami.

Za danes vam lahko prepišem en receptek iz Rinine knjigice, in sicer:
Z:1 mango ali skodelica jagod....
M:Kozarec sadnega ali zelenjavnega soka.
K:V skledo položite krhlje pomaranče, na kolobarje narezano banano, na kolobarje narezana 2 kivija, 2 razkoščičeni slivi in skodelico malin. Vse skupaj prelijte s sokom ene pomaranče in naahlo premešajte. Iz kosa aluminijeve folije oblikujte posodico tako, da se bodo robovi lahko ovili tesno skupaj ( da ne steče sok ). Vanjo dajte pirpavljeno sadje, tesno zatisnite robove in pecite 7 minut v pečici, ogreti na 190°C.Lahko izberete druge vrste sadja.
M:6 orehovih jedrc in skodelico čaja.
V:Zmečkana banana z potresenimi orehi.
 
VAM PREDLAGANO NE TEKNE?
Tekne posladek, ki ga pripravite iz 10 suhih marelic, 10 zmletih mandeljnov in 1 žlice poljubnega soka ali sirupa. Vse sestavine v mešalniku zmeljte v grobo kašo. Dobljeno maso razmažite na papirju za peko na 1 cm debelo. Narežite na poljubne like. Posladkajte se ob čaju.

Evo dekleta. Pa dober tek. Mislim, da bo danes dan minil kaj hitro. Gremo v shoppinguser posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

06.01.2006, 09:27

clock-img

Anonimen

Zdej pa res nič več ne štekam. Jaz pa sem prebrala, da tudi danes ne smemo mešati sadja pri enem obroku. A je čist vseen, al ne?
Pa orehe in mandlje tud nisem vedla, da lahko. Samo jaz jih raje ne bom. user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:30

clock-img

Anonimen

V navodilih piše, da so palačinke nadevane lahko z vsem razen z nutelo in čistim sladkorjem. Pa da ne bo zdaj katera vprašala, če so lahko z Viki kremo. user posted image

Razen včerajšnjega kosila - pizza - je sadno zelenjavni dan zame najljubši, njam-njam-njam, sadje! Za zajtrk sem že dve jabolki, malica bosta dva kivija, za kosilo pa planiram krožnik zelene solate, narezane stebelne zelene, paprike in kuhanega stročjega fižola.

Saj stročji fižol se šteje med zelenjavo, ne?

Pa še eno vprašanje - jaz sem si vse dneve solato zabelila s pokrovčkom (tistim od steklenice) olja, soljo in balzamičnim kisom? A tega ne smem?!

Za popoldansko malico bo pomaranča, večerja pa spet dve jabolki. Pa veliko pili in lulali bomo. user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:30

clock-img

Anonimen

Orehov in ostalega jaz nisem nikoli, sadje pa kot kaže se lahko meša, če je v receptih recimo tudi tole, kar je Lu gor dala, pa razne sadne solate, pa itak če si zelenjavno juho skuhaš, je tudi mešano, tako da lahko.

clock-img

06.01.2006, 09:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem že pripravljena za štart na razprodaje, pa ugotavljam, da si bom mogla kupit kako številko manjše.user posted image user posted image user posted image
Pa po novo vago grem - majo v Interšparu za 2.700, pa ne vem, če kaže še maščobo, kot stara, ki že štrajka. Pa tudi tista na cajger kaže kak se obrneš. user posted image  Jaz pa moram  vedet, za kaj se trudim.
Sem pa včeraj bila pridna in nisem jedla rolade, pač pa 3 palačinke - nenamazane. user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:31

clock-img

Anonimen

Kadar sem jedla za obrok sadje, potem sem vedno isto vrsto, če pa sem kuhala, pa kot rečeno, mešano na žaru user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:34

clock-img

Anonimen

Selena, seveda lahko zabeliš, jaz vedno uporabljamo olivno, samo na sadno zelenjavni dan pa se naj bi dajalo olja pa kisa gor, tako da ne vem, kako boš danes zeleno solato. No, v končni fazi lahko, sam to pol ni to. Stročji fižol pa mislim da danes lahko.

clock-img

06.01.2006, 09:41

clock-img

Anonimen

Spliš je rekla, da je fižol v zrnu škrob, stročji pa ne, tako da ga lahko. Solate pa jaz tud danes ne bi, ker brez olja glih ni dobra, olje pa danes ni pametno.
Mene pa neki druzga zanima, al bina a si tud nisi pila vodo 2 uri po kosilu? A po zajtrku je tud ne smem? A je to ful pomembno?

clock-img

06.01.2006, 09:41

clock-img

Anonimen

a ni digitalna vaga v šparu 3700?? mislim, da je blo tko v reklami...

za kosilo nameravam skuhati zelenjavo- katero lahko?? vse ali spet kaj ne?user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:43

clock-img

Anonimen

Bomo pa brez kisa, ni problema, važno da vem. Če je stročji fižol potem se da brez vsega, meni je tako dober da ga tudi sicer jem brez vsega, samo topel mora bit, pa tisti z belimi oz. svetlo rumenimi stroki. Solatko bom pa zraven na trakce narezala, bo šlo.
Samo da vem, samo da vem... ne tako kot včeraj, ko sem po pizzi jedla še solato in potem še juho pila. user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:43

clock-img

Anonimen

hothien, jaz pijem vodo čez cel dan.. včeraj sem jo spila malenkost manj kot 3 litre..

jo mam skos na mizi, pa kr pijem in pijem in lulam in lulam..user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem pila vodo, kadar sem bila žejna, da bi se pa še s tem obremenjevala user posted image

Biba, rižev naraste si spec user posted image  Šala, ma zelenjavo lahko skor vso, razen graha, fižola, koruze, krompirja. Pa še kej mogoče.

clock-img

06.01.2006, 09:54

clock-img

drus013

pencil-img

53

eno vprašanje, če lahko na današnji dan ješ oreščke, ki tudi vsebujejo maščobe, zakaj si potem solate ne smeš zabelit z oljem?

clock-img

06.01.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

Pač. Saj jo lahko, samo to potem ni to. Ne mene vprašat zakaj, ker ne vem, nisem diete sestavljala user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:59

clock-img

Anonimen

V navodilih, ki so na internetu, ni nikakršnih oreščkov. Pa tudi sadja pri posameznem obroku se ne meša, pri različnih obrokih pa lahko ješ različno sadje.

Rinina dieta ni enakovredna tej, med drugim so ji dodani tudi oreščki.

http://www.mojplanet.si/

clock-img

06.01.2006, 10:05

clock-img

Anonimen

al bina, nič ni blo učeri: ne palčink, ne riža, ne narastka.. sam košček potice..user posted image

clock-img

06.01.2006, 10:06

clock-img

Anonimen

Pridna. Meni se pa suši v kuhinji...potica namreč.

clock-img

06.01.2006, 10:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

V cem si gresila? Jaz bom pri kavi, ker bom dala vedno par kapljic mleka poleg. Brez mleka me namrec boli zelodec.. user posted image user posted image

clock-img

06.01.2006, 10:24

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Sem bolj pozno vstala... user posted image (imam ful pridnega otroka) pa sem šele zdaj pojedla zajtrk (1 jabolko - dveh ne morem spravit dol user posted image )...
Sicer traja res celo večnost, da vsaki dan preberem kaj ste napisale, ampak zdaj mi pa še vedno ni jasno... se lahko sadje pri enem obroku meša ali ne??? user posted image ali je zdaj finta v dveh različicah ene diete?

Punce, ko sem prvič hujašal po tej dieti, ni bil problem sadni dan... (takrat nas je večina jedla samo sadje na sadni dan, razen Splišni, pa mogoče še katere), naslednji dan sem bila lačna kot volk pa četudi je bil mesek user posted image tak, da upam, da bo zdaj boljše če bom imela sadno-zelenjavni dan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem