JOOO ženske!!
Ne rezumam kako lahko rineš v poroko z nekom, če pa že zaradi neke punce, ki pač ima dovolj samozavesti, da gola zapleše pred trumo ljudi, hočeš pop it?
Mislim,HALOOO!!!
Midva sva ene parkrat že šla skupaj v striptiz klub, pa je blo fino.
A veš najboljši je občutek, ko vidiš, da ti moški pove to kar misli, ne pa to, kar ti želiš slišat.
Dvomim, da tebi tvoj bodoči mož pove čisto resnico o sebi, to kar v resnici čuti!
Vidiš, tukaj je odgovor na temo, ko je odprla ena z vprašanjem "zakaj varanje?" Varanje zato, ker si ljudje v partnerskem odnosu enostavno ne upajo povedati resnice in govorijo to, kar mislijo, da bi partner rad slišal, v smislu: "joj, najlepša si; ne, nimaš celulita; ne nobena nima boljše postave kot ti; res nisem gledal tiste ženske v rit, samo imela je takšen pas, ki bi ti ga jaz rad kupil;ko sem bil s frendi na pivu nisem pogledal nobene ženske, sam nate sem mislil,,,"
Jao, kaj vam pa je!?
Kj res ne morete prenesti npr. take izjeve svojga fanta/moža/partnerja: "glej, ona pa kar dobro zgleda!", pri tem pa se zavedat, da vas ljubi, da se mu zdite vi seksi, da bi potem zvečer rad z vami seksal, čeprav je zdaj drugo pogledal...
Ne vem, se mi kar malo smilijo tile vaši , ko morajo tolk gledat, da kaj narobe ne rečejo, na koncu pa se mi smilite ve, ker na koncu koncev bo itak pogledal tisto rit, pa tudi na striptiz bo šel, pa še nakuril bo katero, če bo želel, sam da pač ve ne boste vedele.
Pa kaj če bo striptizeta, so what?!
Pa če bo dobro zgledala, še boljše!!!!
Kljub vesmu, če le ne boš težila, po pogledal tisto plesačico, pol pa bo ves srečen, da te ima, prišel domov in če si bo le upal, ti bo povedal kako fino se je v resnici imel, pa da je baba dobr zgledala, pa da je imela lepe joške, pa do so se ga tako napili, pa da je en kolega tam z eno zalizoval,...., ampak, da je končno ful srečen, da ima žensko, ki ga ljubi in mu pomeni vse na svetu in mu je prijateljica, ki ji lahko vse pove in ga edina razume.
Hej, dajte zaupajte svojim moškim, da bodo z vami to, kar v resnici so, brez pretvarjanja, da pa on ne bi rad videl gole ženske, da mu pleše (ja, valjda ) in podobnim sranjem, s katerim vas morajo vsak dan filat sam zato, da ste srečne, pa boste pol videle, kak fino je lahko, ko si povsem odkrit. Razmerje se pretvori v nekaj višjega, nekaj, kar čist zares ne bi rad izgubil!
Srečno