cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ODLOČNE, 3. DAN

clock-img

05.01.2006, 22:00

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: tiktak

je rekla, da ena njena prijateljica ni pojedla temne čokolade in je bila drugi dan vsa lisasta. user posted image user posted image



Ta je dobra!!! user posted image user posted image user posted image  Sem se skor polulala od smeha zdajle!

clock-img

05.01.2006, 22:04

clock-img

tiktak

pencil-img

268


IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: tiktak

je rekla, da ena njena prijateljica ni pojedla temne čokolade in je bila drugi dan vsa lisasta. user posted image user posted image



Ta je dobra!!! user posted image user posted image user posted image  Sem se skor polulala od smeha zdajle!


zgleda, da je psiha naredila svoje.user posted image user posted image

clock-img

05.01.2006, 22:11

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

No, da se še jaz mal oglasim. Sem bla pridna danes, pojedla 2 hruški, testenine s paradižnikom in papriko (kar v redu pekoče zarad paprike, ki sploh ni bla tko nedolžna!!!), pol pa kos potice in belo kavo pa tablico Lindtove čokolade (črne s pomarančno lupinico in koščki mandeljnov, ki jih btw nisem vidla, ima pa krasno žlahten okus, tale Lindt je res krasna čokolada, čeprav dosti dražja od drugih temnih čokolad, ma za užitek se splača... sej jo bom imela vsaj za 4 cikluse, ane). Zdej pa pazi! Tolk sem že prebrala o tejle dieti (pa enkrat sem že hujšala z njo, zelo uspešno mimogrede), da ne vem več, kje se me glava drži, zato se obračam na profesorici Splišni in Al bino.
1. Kaj je tole z juho po obroku... ene pišete da samo n B dan, druge tudi na Š... a se to gre za navadno zelenjavno juho al je to prava goveja/kurja juha. Če je to drugo, zakaj se jo pol pije na Š dan, ko pa vsebuje vendarle tud beljakovine???
2. Čistega mleka da se ne pije. Ok, ma a ni vseeno, kaj imaš za sladico? Lahk je to tud kakav s smetano al pa tortico in belo kavo zraven? Nekatere pišete celo o sendvičih za sladico, pa a ni boljš ena bela kava po tem takem? Vsaj manj kalorij ima. Mislim, totalno sem zmedena. Naj mi to kdo objasni.
3. Polenta, kuskus, pšenični zdrob... v mojem prejšnjem poskusu sem to jedla na Š dan... če je koruza Š, zakaj ne bi bla tud polenta. Kao da je predelano. Pa sej ni, je samo zdrobljeno...
4. Testenine: ene so z jajci ene brez. Jajca so B... Jaz naredim rezance sama doma in vsebujejo eno jajce/100g moke. Kaj je zdaj s tem? Kaj pa npr. riževe testenine? Kam pa tele spadajo?
5. Na temle forumu sem nekje zasledila vprašanje o kisli smetani. Da je to nevtralno živilo. Da je maščoba. Jaz sem vedno mislila da je B. A potem si lahko naredim npr. testenine z jurčki in malo smetane za kuhanje noter???
6. Kaj je s špinačo? Jaz jo vedno pripravim brez smetane ali mleka, samo malo popražim (svežo) na malo olja v ponvi, da "oveni". To je po moje zelenjava, a ni?
No, mislim, da sem vam zdaj naredila fajn delo, če mi bo katera sploh hotla odgovorit. Upam, da nisem preveč zahtevna in zatežena. Hvala že vnaprej in lahko noč, pa srečno vsem "sotrpinkam" jutri!


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

05.01.2006, 23:41

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz pa moram povedat, da sem po današnjem dnevu čist naspidirana in polna energije. Tale Mannerjeva temna čokolada je bila pa pika na i. user posted image  Sem pojedla eno vrstico ...komaj, komaj. Drugač nikol ne jem same čokolade. Pa me je skor na rit vrglo od cukra. user posted image
Upam pa, da bo ta učinek trajal še jutri, ko bom na sadju. Imam ga pa rada, tako da ne bi smelo bir problemov.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

05.01.2006, 23:48

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Še odgovori za Mel_A.

IZVIRNO SPOROČILO: Mel_A

1. Kaj je tole z juho po obroku... ene pišete da samo n B dan, druge tudi na Š... a se to gre za navadno zelenjavno juho al je to prava goveja/kurja juha. Če je to drugo, zakaj se jo pol pije na Š dan, ko pa vsebuje vendarle tud beljakovine???  V moji dieti je samo na B dan.
2. Čistega mleka da se ne pije. Ok, ma a ni vseeno, kaj imaš za sladico? Lahk je to tud kakav s smetano al pa tortico in belo kavo zraven? Nekatere pišete celo o sendvičih za sladico, pa a ni boljš ena bela kava po tem takem? Vsaj manj kalorij ima. Mislim, totalno sem zmedena. Naj mi to kdo objasni.  Po moje je čist vseeno kaj ješ za sladico. Jaz bom že zaradi želje jedla sladkarije. Če so dovoljene, zakaj ne? user posted image
3. Polenta, kuskus, pšenični zdrob... v mojem prejšnjem poskusu sem to jedla na Š dan... če je koruza Š, zakaj ne bi bla tud polenta. Kao da je predelano. Pa sej ni, je samo zdrobljeno...  V moji dieti tega sploh ni in teh zadev v prejšnjem hujšanju nisem jedla.
4. Testenine: ene so z jajci ene brez. Jajca so B... Jaz naredim rezance sama doma in vsebujejo eno jajce/100g moke. Kaj je zdaj s tem? Kaj pa npr. riževe testenine? Kam pa tele spadajo? Testenine pač ješ na OH dan, po moje. Sicer jem pa jaz take brez jajc.
5. Na temle forumu sem nekje zasledila vprašanje o kisli smetani. Da je to nevtralno živilo. Da je maščoba. Jaz sem vedno mislila da je B. A potem si lahko naredim npr. testenine z jurčki in malo smetane za kuhanje noter???  Po moje bolje, da je ne jemo, ker redi.
6. Kaj je s špinačo? Jaz jo vedno pripravim brez smetane ali mleka, samo malo popražim (svežo) na malo olja v ponvi, da "oveni". To je po moje zelenjava, a ni? Zelenjava, če jo delaš tako kot ti.



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

06.01.2006, 07:00

clock-img

Anonimen

Se bom potrudila odgovort, čeprav vidim, da sem tudi sama morda delal napake, bom pa za drugič bolje vedela user posted image
1.juho sem pila (ne vedno) na B in Š dan.
2. sladica je pač SLADICA - nekaj sladkega jaz razumem pod to. Velikokrat sem kakšno torto, štrudle od mame, palačinke, kakšno kupljeno rolado. Za mleko mi itak ni, tako da se z njim nisem obremenjevala, lahko po moji logiki spiješ tudi šalco kakava s smetano na debelo gor.
3. polente, kuskusa, gresa ipd. nisem nikoli jedla, ker mi ni zanje. Na Š dan sem ponavadi krompir, na OH pa sojine špagete z jajci itak.
4. jedla špagete z jajci, mi na kraj pameti ni padlo, da bi bilo z njimi kaj narobe user posted image
5. špinača je zelenjava, pa če jo še tako milo gledaš, da bi se v meso spremenila. user posted image  če ti je dobra "poparjena", potem jo jej, kolikor hočeš, smetane, masla pa v tej dieti jaz itak nikoli nisem uporabljala...še zdaj je ne - smetane - čeprav prej skoraj nisem znala kosila skuhat brez kisle smetane. Pa se da, o pa še kako se da.

clock-img

06.01.2006, 08:35

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

1. Po navodilih ki sem jih jaz dobila, naj bi se juha pila na B in Š dan. Na B dan goveja, na Š dan pa zelenjavna. Jaz sem si jo na začeku pripravljala kar iz kocke, kmalu pa sem jo nehala pit. Tudi sedaj je ne pijem.

2. Tudi jaz mislim, da si za večerjo na OH dan lahko privoščimo tudi mleko, belo kavo ali kakav. Na jedilniku je sladica in v veliko sladicah je mleko, torej pride tukaj v upoštev vse. Po moji logiki.

3. Ta polenta mislim da bo ostala nedorečena. Nekje jo uvrščajo med Š, nekje pa pod OH. Jaz sem jo jedla prejšnjič samo enkrat in to na OH dan.

4. Za testenine nikjer v navodilih ne piše da se morajo jesti brez jajc. Sem pa jaz včasih kupila graham testenine, zaradi spremembe okusa.

5. Kisla smetana naj se ne bi uporabljala ker je kaloooorična. Je pa res nevtralno živilo in spada med maščobe (tako kot maslo, majoneza, olje...)

6. Tudi meni ni problem jesti špinače brez smetane oz. mleka in jo jem koz zelenjavo na katerikoli dan (npr. na Š dan kot prilogo k krompirju).

clock-img

06.01.2006, 09:19

clock-img

Anonimen

Juha se pije na B in Š dan. Vseeno kakšna, važno, da nima dodatkov - da je čista.
Špinača je zelenjava kakor koli jo obračaš, pripraviš jo lahko samo brez vseh dodatkov (drobtin, smetane, mleka, moke,...).
Kupljeni špageti, v katerih naj bi bila prava jajca, nimajo v sebi pravih jajc ampak dodatek "jajčni melanž" - vprašanje, kaj od pravih jajc sploh ostane.
Mleko, spito v skodelici, zagotovo nima enakega efekta kot mleko, ki ga vsebujejo palačinke ali druge sladkarije. Ko sem se šla tisto točkovno dieto, kjer si sledil hujšanju s ketoglurom, te je požirek mleka vrnil na začetek hujšanja, stepeno sladko smetano pa si lahko jedel skoraj v poljubnih količinah.
Čokolada zagotovo nima nobene vloge pri preprečevanju alergij, kvečjemu jih povzroča, saj je eden najpogostejših alergenov. Ima pa zato nezanemarljiv psihološki efekt. user posted image
Mozolji in ostale alergije pa se brez problemov lahko pojavljajo pri tistih, ki niso navajeni jesti tako velike količine sadja in zelenjave in pa seveda kot "stranski produkt" čiščenja telesa. Nekje mora ven vsa umazanija, ki je v nas. user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:23

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila na 2. vodni dan tako mastna po obrazu, kot bi se z lojem namazala. Pa imam drugače čisto v redu kožo.

clock-img

06.01.2006, 09:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jaz sem bila na 2. vodni dan tako mastna po obrazu, kot bi se z lojem namazala. Pa imam drugače čisto v redu kožo.



Ne me strašit! user posted image  user posted image

clock-img

06.01.2006, 09:50

clock-img

Anonimen

Saj ne, saj je šlo potem nazaj, zdaj je čsit v redu.

clock-img

06.01.2006, 21:36

clock-img

muki1

pencil-img

7193

drugi vodni.........Ma če jaz do njega priguram, naj me je en sam mozolj po faci, me en drek briga user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem