cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: UBOGE ŽIVALCE !!!!

clock-img

25.12.2005, 10:00

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

To so Rusi skupaj zmešal user posted image je ruski terjer  user posted image ,...Samo ko slišiš terjer misliš na nekega pudeljčka, samo naš je povečan pudelj oz teliček z kozjo bradico. Lahko pogledaš kako izgleda ( pod naš kuža ) mislimuser posted image da .

clock-img

26.12.2005, 14:44

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Tudi jaz ne stekam, kako so lahko ljudje tako kruti, da trpincijo zivali s tem, ko jih imajo ujete v mestnih stanovanjih/hisah in jih s tem izpostavljajo petardam, nenaravnemu okolju,...

Boš rekla , da na podeželju pa ni petard. Pa tudi rakete nimajo nedovžnega zvoka. Mislim pa, da je hišnim živalicam veliko lažje, saj stene že nekaj tega hrupa zadušijo.
Naši mucki se skrijejo pod odejo ali nekomu v naročje.

user posted image

clock-img

26.12.2005, 15:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meceno , sem šla pa album ne dela, oziroma namesto slik je un  X ...dej probaj popravt, če se bo dalo...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem