cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa...

clock-img

21.12.2005, 21:27

clock-img

Vesna

pencil-img

499

se strinjam z gino

clock-img

22.12.2005, 06:22

clock-img

Anonimen

Napisala si... "Pozdravljene"... grrrrr!!! user posted image user posted image

Od kdaj je to samo zenski forum?????

Glede tvojega problema.. pa samo tole.. Jaz te sicer ne bi osamaril, ker ziher ne bi toliko casa prenasal tvoje obsedenosti s sterilizacijo vsega.. in vseh..
Res.. cist dobro namerno se mi zdi, da je nemogoce, da bi taksan kot trenutno si imela sploh kaksno zadovoljivo vezo...
Spremeni se.. sej je simpel..

clock-img

22.12.2005, 07:38

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

s tem, da bi zapustila moža ne boš rešila ničesar. to je samo beg od problemov, ki pa bodo itak ostali.

kot so ti že svetovali, poišči pomoč in uredi najprej sebe. le to je pot do zadovoljnega in srečnega družinskega življenja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

22.12.2005, 08:15

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Sicer pa, če dobro premislim, ti tudi izvajaš nasilje nad svojim možem in otrokom. Si kdaj pomislila na to? Izvajaš močno psihično nasilje, ki traja če kar lep čas.

clock-img

22.12.2005, 08:28

clock-img

Anonimen

Samo naslov mi je padel v oči...pr nas smo tud že tiho cel teden, pa zgleda, da bomo še vse tja do novega leta. Včas se obregnem ob kakšno bundo, ki visi na hodniku, pa se malo pomenim, pa gre. Ni hecno, ampak tako pač je. Nekaj časa lahko furaš takole, potem pa vidiš, kaj prinese čas, kaj dozori v tebi. Jaz še ne vem, kakšna bo letina...niti slučajno. Se prepuščam višji sili.

Samo toliko v tolažbo, nisi sama.

clock-img

22.12.2005, 09:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Samo naslov mi je padel v oči...pr nas smo tud že tiho cel teden, pa zgleda, da bomo še vse tja do novega leta.  Se prepuščam višji sili.

Ja sej baje je tisina.. torej "biti tiho" najvisja modrost.. user posted image user posted image
IN ce je clovek tiho, potem velja tudo to, da je zelo zadovoljen v spolnosti.. Samo takrat ko seksa ni dost.. usta blebetajo.. user posted image user posted image

Torej Albina.. je to pozitivno.. user posted image

clock-img

22.12.2005, 13:48

clock-img

Anonimen

Blagor tebi, ko ti je vse tako preprosto user posted image

clock-img

22.12.2005, 14:17

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Draga anonimna! Se podpišem pod kalbov in pod Marogičin post. Te razumem. Čez noč se to ne bo spremenilo to bodi prepričana. Se pa resno pogovori s partnerjem in mu vse povej. Saj sta vendar iz ljubezni skupaj...verjemi ne bodi v takem odnosu s partnerjem ker to ne vpliva dobro na vaju, na sineka( ki čuti da nekaj ni ok) in na malega otročička ki ga nosiš pod srcem. Pogumno v boj.user posted image Pa začni že s tem da ne opereš vsega kar pride v stanovanje.  Partnerja pa prosi naj te prijazno opomne ko se mu bo zdelo da ga spet biksaš preveč s tole higieno.
Če pa rabiš kakšen nasvet ali podporo kako je ob dveh malih otrocih pa kar korajžno z besedo na dan.Zato smo mi tukaj. Pa mirko vprašaj kako gre to. Ona ima eno malo mislim da je stara leto in pol-punčko in pa še dvojčici stari dva meseca. Takim je za zaploskatuser posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

22.12.2005, 14:39

clock-img

lory05

pencil-img

283

Ne bom ti svetovala, da poberi šila in kopita, ker to ne bi najbrž nobenemu koristilo.
Mislim, da je tvoj mož zelo dolog zdržal v taki situaciji, ker zasvojenost je zasvojenost, čeprav s čistočo in zahteva zdravljenje. Če praviš, da si se spremenila po porodu, upaj, da se boš po drugem porodu "normalizirala".
Jaz zase vem, da s tako osebo kot si ti, že ne bi živela, čeprav imam tudi sama rada pospravljeno in čisto, ampak v nobeni stvari ni dobro pretiravati.
Verjamem tvojemu možu, da s tabo ni sproščen in da si malo oddahne, ko je sam z otrokom.
Kaj ti ne da to nič mislit? Ti bi se pobrala stran? Bodi vesela, da se on še ni pobral.

Najprej reši problem pri sebi, vzemi se v roke, potem boš videla, da se bo vse uredilo samo od sebe. Tebe pa ne more nihče spremenit, razen sama.

clock-img

23.12.2005, 15:06

clock-img

Anonimen

Hvala za nasvete, mislim, da bomo zadevo uredili. Lep Božič!

clock-img

23.12.2005, 15:08

clock-img

Anonimen

Lep božič tudi vam. Kako pa boste uredili?
A sem preveč firbčna? Ti kar reci.

clock-img

30.12.2005, 10:31

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

zakon je en velik kompromis

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

02.01.2006, 20:44

clock-img

Anonimen

da bi jaz bila na moževem mestu te vrjezno pustim le če je to pri tebi le v nosečnosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem