IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
kaj po tvojem bi morala spremeniti v odnosu
Kaj, bosta sama ugotovila, vendar zato ker naprimer sama čutiš, da je popolnoma vse v redu, še ne pomeni da tudi je v redu na njegovi strani. Čeprav to ne pomeni da je pri vama kaj narobe.
Da se razumemo. Mi lahko tu samo ugibamo. Ljudje smo si različni. Še največja uganka pa je, da se sami spreminjamo s časom. Kar je danes v redu je jutri drugače. Enkrat paše spolnost kot nekja lepega, drugič kot objekt poželenja. Nekaj mi paše danes, nekaj drugega drug mesec. Odvisno od priložnosti, razpoloženja, počutja, okolice, časa. Malo eksperimentiranja.
Sama prav gotovo ne bi bila navdušena, če bi morala partnerju stalno govoriti kaj ti paše. Nekako si misliš, če me ima res rad bo že ugotovil. Pri njemu je lahko isto.
Glede na tvojo burno reakcijo pa je zelo verjetno, da se ti sploh ne upa in si ne bo upal povedati svojih skritih želja. Si jih že v začetku zabila. Ker pa so to občutljive stvari boš sedaj potrebovala veliko več, da jih boš spoznala.
Šele po pozornem prebiranju sporočil 19.2.2006 22:40:56 , 19.2.2006 23:10:37 ,20.2.2006 16:55:51 ti lahko z na gotovost verječo verjetnost povem, DA JE TVOJ LJUBI ISKAL TISTO KAR MU PRI VAMA MANJKA,
IN TEGA PRI TEBI TUDI NE BO DOBIL. Nekaj zgornjih poustov je bilo zelo direktnih. Brez olepšav. Nekako čimbolj ciljno. Čimbolj gola resnica. Lahko, da te kateri prizadel, vendar ne zato ker si ti TI, ampak, ker boli to kar je napisano.
Nastopaš kot da vse veš. Nič ne veš. Veš samo tisto kar si doživela. Tistega kar nisi, pa ne moreš razumeti, zato tudi ne soditi. Ko boš doživela samo strast, boš lahko sodila o strasti. Ko boš varala boš lahko sodila tiste ki varajo. Ko boš prevarana boš lahko sodila tiste ki so prevarani. Ne pomeni da moraš vse doživeti. Pomeni samo, da ne sodi.
Prav gotov je eno. Tisti, ki se snemajo nimajo podstrešja pospravljenega na enak način kot ti. Tudi tisti ki gledajo (tvoj ljubi eden od njih
), nimajo podstrešja pospravljenega na enak način kot ti. Pospravljenega pa imajo. Kateri način pospravljanja je pravilen pa je "discutable".
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 23.2.2006 16:44:28 >