Jutro anonimna!
Res dokaj neprijetna stvar tale klofuta. Če bi našla primerne besede, da te potolažim, bi bila zelo vesela, no mogoče mi pa uspe.
Klofuta vsekakor ni opravičilo za kakršnokoli ''neprištevno'' stanje, kot je alkohol, čeprav je možno, da se tvoj dragi tega niti spomnil ne bo zjutraj, ko se zbudi in verjetno mu bo žal, če se bo spomnil,še vsakemu je bilo, sploh ob takšnem malem carteku, kot ga imata in še vedno je otrok vsakeg omehčal, tudi tvojega bo in nikoli več ne bo kaj podobnega storil, saj veš kaj pravijo ''upanje umre zadnje''.
Je pa tako, da še noben alkoholno prestrašen dedec ni bil pameten in jih je rajše pustit čisto na miru. Moj je tudi prišel pred uro in pol domu, smrdel je po vinu, torej je nekaj pil, prijazen je bil in sem pustila, da takšen tudi ostane, ker zaradi takšnih in drugačnih prigod (tudi te tvoje)ga pustim na miru v takem stanju, čeprav sem mnenja, da ne bi mogel dvigniti roke nad mano, sploh pa sedaj, ko bova kmalu dobila otrokeca, se pa nikoli ne ve, alkohol naredi v družinah marsikaj hudega.
Anonimna glavo pokonci, ko se tvoj zbudi se poizkušaj pogovoriti z njim v normalnem tonu, kajti s pogovorom se marsikaj reši. Ne kaznuj ga zaradi tega z otrokom, kajti s tem boš še poslabšala položaj.
Držim pesti, da se vse reši ok .