cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: težave pri opremljanju stanovanja

clock-img

10.12.2005, 00:09

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Še to: jaz sem zagovornica tega, da tašči odkrito poveš, kaj misliš. Če boš delala tako, kot je napisala Giga ('dobronamerna laž', zamenjava stroja ipd.), problemu ne boš nikoli prišla do dna in naslednjič, ko bo tašča spet hotela kupiti kaj nezaželjenega, boš na istem. Reši to naravnost, bodi neposredna, ampak hvaležna in ne žaljiva- tašča ima gotovo dobro srce in želi samo pomagati..pač drugače razmišljata.

Lp

clock-img

10.12.2005, 00:27

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Nama so starši tudi ponudili denarno pomoč pri opremljanju stanovanja za vse velike "stroje" (pralni, pomivalni, pečica, kuhalna plošča, hladilnik). Sva si vse sama izbrala (dobrodošli so bili nasveti), oni so pa plačali. user posted image  Volk sit, koza cela. user posted image  Ostalo opremo sva si pa sama izbrala in plačala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

10.12.2005, 01:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Se strinjam s Kiro. Madoniš kok me take stvari razjezijo. Men se tud sam prah nabira za brezveze.. Pa še nimam kam dat. Ampak midva sva pač dobila take stvari, k jih lahko skrijem v omaro al pa škatlo, pralni stroj bi pa mau težji user posted image Da ne govorim o tem, da mi skoz teži zakaj nimava zaves, zakaj ni tega, zakaj ni to tko.. Ah skoz eno uho notr in skoz drugo vn.. 

clock-img

10.12.2005, 01:27

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Joj, punce, ko bi vedle, kakšno sedežno (iz akcije) nama je hotela moja tašča uturit. Pa ne uturit, plačala bi jo midva, pač pa zakaj pa tista za naju ni dobra, pa bla, bla, bla ........user posted image  Pa zakaj ne bi dala itisona, namest parketa - je pa ja bolj topel user posted image
Pomoje je najboljše, da ne prosita za nobeno pomoč, vsaj ne bosta imela občutka, da sta komu kaj dolžna, sploh pa prat s pralnim strojem, za katerega vama ni. Moj je šel celo tako daleč, da je zamenjal mikrovalko, ki sva jo dobila od moje babice in dedija. Zgolj zato, ker je bila bela in ne srebrna, ki se pač ujema v najino kuhinjo. Pa še prav je imel! No, tk, btw user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

10.12.2005, 08:59

clock-img

Anonimen

Hvala za nasvete. Res sem se zmotila, ko sem pisala na forum, (, da sva starše prosla za pomoč). Naj še enkrat pojasnim, da nikogar nisva prosila za pomoč, sami jo ponujajo. Glede tašče bom poskusila rešiti, vendar bo zelo težko. Dali pa ste mi kar nekaj nasvetov, ki mi bi znali pomagati.

Lep vikend

clock-img

12.12.2005, 07:45

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Oglašam se ponovno, ker želim povdariti, da nobenega od staršev nisva prosila za pomoč, sama imava dovolj denarja za opremo stanovanja, ampak so se sami javili. Če ne bi imela denarja ne bi šla v nakup in opremo stanovanja.

Težko pa je ugovarjat moji tašči, ki jo zmoti že, če namesto dveh pomaranč kupiva tri.

No, do tegale posta sem ti hotel reči, da bodi vesela ker ti pomagajo, ker je bilo iz prejšnjega razbrati, da sta odvisna od pomoči. Če nista jo zavrnita. Kupi stroj, ki je tebi všeč.

clock-img

12.12.2005, 08:36

clock-img

tinca35

pencil-img

96

Najprej se pogovori se s taščo. Pa še mimo grede omeni da hočeš imet taki pralni stroj ki ima zagotovljen servis vsaj 10let. Mogoče bo kaj zaleglo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem