cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: FRIZURE "TAM SPODAJ"

clock-img

18.01.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

Jaz pa ko sem pobrita v 0 ko lulam sem vedno vsa mokra tam spodaj, kar nese na vse strani. Če imam pa malo daljše dlake, vsaj 5mm pa ne.
A imate druge tudi take izkušnje?

clock-img

18.01.2008, 23:21

clock-img

JAHICA

pencil-img

32

Anonimna, to ni res. Vse ki smo pobrite, zaradai lulanja, nismo nič mokre tam spodaji. Celo zdi se mi, da smo bolj čiste, ker si obrito mednožje lepo obrišemo ali umijemo po opravljanju življenskih potreb. Zakaj pa si lulike birjemo pa nima smisla razglabljati. Prepričana sem, da je 60% žensk v spolnem obdobju v SLO pobritih, in to zato ker jim to full paše.

clock-img

19.01.2008, 08:34

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

te pa si že stara, ker starim pri lulanju šprica okoli, nam mladim pa še lepo teče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem