cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MLADA DEKLETA IN STAREJŠI MOŠKI

clock-img

29.11.2005, 20:02

clock-img

Anonimen

Meni pa ni jasno, kako lahko prenašaš, da se sestaja še z drugimi babnicamiuser posted image user posted image , če je s tabo v vezi???Pa naj bodo stare 18 ali pa 78, nima veze... Ne razumem.

clock-img

29.11.2005, 22:51

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest pa neštekam kako je enim ki so zdaj tukaj pisale to čist normalno??? Anonimna piše da je poročena že 20 let in čist očitno je da se mož dobiva z 20 letnicami ko hodi na službena potovanja. In vam je to čist OK. Matr ste ene pametne, in znate komentirat. To se men čist nič ne zdi pametno in mislim da bo šel njen zakon hitro po gobe, če se nebosta mogla odkrito pogovorit in razčistist ali žena ali čat punce!

clock-img

29.11.2005, 23:11

clock-img

Anonimen

Kaj so ti drugi napisali sploh nisem brala, rekla bi pa samo tole. Če bi se moj user posted image  dobival z drugimi puncami (četudi jim reče prijateljice), bi jaz to smatrala kot varanje. Ker se seveda tudi jaz ne bi dobivala z drugimi moškimi.
Pa ne glede na starost. Pa tu dopisovanje prek interneta z dekleti, se mi zdi mal user posted image .
Še bolj hecno mi je pa to, da se njemu, kot praviš to sploh ne zdi big deal?! Pa je! Zelo big deal je. In ja, zarad takih stvari razpadajo tud 30 letni zakoni!

clock-img

29.11.2005, 23:16

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Tvoj tip je car!

Kot ostali carji se tudi ta ne meni za učinke svojih dejanj na bližnje in daljne ljudi.

Vprašaj se, ali si tlačanka.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

clock-img

30.11.2005, 09:40

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image user posted image user posted image user posted image Joe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem