cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Razvajena zaradi dude??

clock-img

08.12.2005, 22:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Zara se zbuja ponočiuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa si vedno, ko bedim ponoči ob škodilački, predstavljam, kako lepo je pa Zarini mamici, ker ji dete spi po 14 ur skupaj in niti ne pisne. Skoraj zadevam se s tem, tako si želim naspatiuser posted image
Capinka se tudi zbuja zaradi dude. Razvajena je pa itak, ker če je kriza, jo ponoči še podojim, ampak zadnji mesec se je to zgodilo le enkrat...

clock-img

08.12.2005, 22:06

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja, HuAnita...zbudi se v primeru, če je sama ne najde, ker tako trdno spi...ponavadi sedi na njej in joka...pol jo pa položim in spi naprej, kot da ni nič...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

08.12.2005, 22:09

clock-img

Anonimen

Zara, moraš ji dati še kakšno na doseg roke. Jaz sem jih Tiborju vedno naštimala.

clock-img

08.12.2005, 22:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Spliš....ja, saj ko gre spat ima vedno dve - obvezna oprema ( ker ena je še za medvedka )...potlej ji pa ponoč ena dol pade, ene ne najde in mamo kuzl tle...no sej ni panike, to se res malokrat zgodi...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

08.12.2005, 22:16

clock-img

Anonimen

To za mene ni razvajanje. Kaj bi blo bolje, če ji ne bi dala, pa če bi prst cuzala? Do 5.leta???
Dej ne sekiri se.Ti jo kar razvaji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem