za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Sem zadnjič čuvala sončka od bunkice, in ko sta jokala se nisem spomnila nobene pesmice, da bi jima zapela. Zato sem se odločila, da naredim pesmarico za svojega . Trenutno je še v izdelavi, ima pa že okrog 45 strani in čez 100 različnih pesmi, ki so opremljene tudi s slikicami. Tako, da bo kasneje zanimivo brati tudi njemu. (ali pa njej )
Delam jo v CorelDraw 12 programu. In če katera želi ji lahko potem, ko bo končana pošljem po mailu. Seveda mora imeti ta program, drugače je ne bo mogla odpreti.
Osnutek si lahko ogledate v albumu.
Bo pa razdeljena na teme: * prstne pesmice-igrice za dojenčke * pesmice za malčke * pesmice za šolarčke * uspavanke * božične pesmi * zabavne pesmi
Upam, da jo dokončam še preden bom rodila. Vam pa sigurno sporočim.
07.11.2005, 16:01
sašaš
1113
Oj!
No, zgleda, da sem prva kandidatka! Grem zdaj še v album pogledat. Upam, da ti jo bo uspelo dokončat!
Pa veliko užitka ob izdelavi!
07.11.2005, 16:44
Lu
3181
Jaz pa druga :) Tudi z Majo se priporočava za pesmarico. Sem pa pogledala v tvoj album in je res zelo lepa. Čestitke
Genialno . Ko mene Eva prosi naj ji pojem, se moram včasih kar malo zmislit, na kakšnem delu pesmice, kjer mi je besedilo ušlo iz spomina. Ja časi, ko smo hodili v vrtec so že daleč, zato se tud jaz priporočam in se postavim v vrsto: gcernilec@siol.net. Bom hvaležna do konca in naprej.
In dobro opravite v porodnišnici. Zdej bo pa kmal . LP Katja
08.11.2005, 09:04
Urša
4648
Sem vidla Urška. Perfektno! Ma, ti itak razturaš!
08.11.2005, 11:15
sezam
2188
Res razturaš. Zelo lepa pesmarica. Tvoj bo prišel na svet poln ustvarjalnosti.
Tud jst se priporočam zanjo. Mail ti pošljem na privat.