cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

seks med menstruacijo

clock-img

03.11.2005, 09:30

clock-img

tijana

pencil-img

55

mene pa zanima kako je z vašim seksom med menstruacijo? seksate ali pa se v tem času odpoveste tem užitkom? mogoče samo zadovoljite partnerja oralno? mojemu partnerju je veliko do tega da ga zadovoljim oralno v tem času, meni pa ni glih do tega. kako je kaj pri vas? 

clock-img

03.11.2005, 09:34

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

verjetno je zelo odvisno od partnerja... ce ga ne moti potem navali...

pri meni ni bilo ovir.. mojega partnerja ni menstruacija nic motila... men je pa takrat tut full pasal, sem bla potrebna kot sam user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

03.11.2005, 09:48

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

tud pri nas ni nobenih ovir v tem času. pa še meni ful paše user posted image  

clock-img

03.11.2005, 09:49

clock-img

tijana

pencil-img

55

ja saj tudi jaz bi seksala ampak njega moti. tako da ni nič iz tega. saj sva enkrat ali dvakrat, ampak ni bilo ta pravega užitka, ker sem ves čas imela v glavi da to njemu ni glih všeč. potem pa raje ne silim.

clock-img

03.11.2005, 09:59

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

skoda tijana a ne?... potem pa tudi ti ni treba ga oralno zadovoljevat... ce tebi pase sex in njemu ne pase, zakaj bi potem ti morala potem oralo, ce ti ne pase... kompromis.?.. tiste dneve imejta celibat user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

03.11.2005, 10:07

clock-img

tijana

pencil-img

55

ja, saj imaš čisto prav soncek&luna. ampak ni tako enostavno. kar se tiče seksa je enostavno tako zlat. vedno sem  za njega jaz na prvem mestu. nikoli ampak res nikoli me ne pusti na cedilu. vedno mu je na prvem mestu moj užitek, in šele takrat je na vrsti on. pa si potem mislim: zakaj pa mu nebi vrnila vsaj malo? tako da je tudi to na koncu koncev nek kompromis se ti ne zdi? pa tudi če bi vztrajala pri seksu bi ga ziher dobila. 

clock-img

03.11.2005, 10:16

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jooooj, jst bi ravno takrat fuul sexala, pa je moj dec ( bimbo nazadnjaški) ful proti. Ne vem, akj si on pod menstruacijo predstavlja? Da lije kot iz škafa, mogoče?? In pol ni nič od tega. Če on noče, mu pa tud jst ne bom takrat stregla. Tako! Pika!user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

03.11.2005, 10:26

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

potem pa tijana, ne vem kaj naj ti recem... ga pa zadovoljuj in mu s tem vrni kar ti on daje user posted image ... men mojga ni bil nikol problem oralno... v tem namrec uzivam

Mami, pika moja!

clock-img

03.11.2005, 10:31

clock-img

Anonimen

Uf, jaz pa ne morem med M sexat, niti slučajno! Mi je ogabno, pa tud paše mi ne. Me kr strese, če sam pomislim na to, da bi mogla. Ko me vse tam spodi boli in je sploh bljak!
Pa tud moj ta čas potrpi, ker ve, da ni šans. Ga pač drugače zadovoljim, saj ni panike! user posted image

clock-img

03.11.2005, 10:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Redkeje ja kot ne, skratka ko je že prot koncu pa če je seveda želja

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.11.2005, 10:40

clock-img

Anonimen

Prve dva dni, ko je močna, ne, drgač pa ja.

clock-img

03.11.2005, 11:13

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Mene med M boli in ga zato zadovoljim oralno, kar je njemu super všeč, meni pa po pravici povedano tudi paše... Dobim pol milo za žajfo in sva oba zadovoljna!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

03.11.2005, 11:14

clock-img

tijana

pencil-img

55

saj meni tudi ni problem njega. tudi meni je lepo. ampak jaz enostavno hočem več. mi je pač do več. maš prav. se bom še enkrat pogovorila z njim pa bomo šli na kompromise. hvala za vzpodbude in mnenja. vam javim kako smo rešili.

clock-img

03.11.2005, 16:06

clock-img

Anonimen

Meni v tem času noro paše,a se zaradi higienskih zadev tem stvarem sama raje odpovem za nekaj dni in potem partnerja zadovolim na kakšen drug način.In je tud okj.Pol pa še več akcije,ko ni več menstruacije!

clock-img

04.11.2005, 17:11

clock-img

R_D

pencil-img

19

Mojega dragega to ne moti, mene pa M tudi ne ovira. Razen, če imam 1.dan močne bolečine, potem sigurno ne sexava; drugače pa ja. 

clock-img

05.11.2005, 18:53

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Meni med tistimi dnevi ne paše, vse me boli..user posted image zato pa mojega dragega ne pustim na cedilu, ker mi je zelo všeč, če ga lahko zadovoljim. On pa se temu ne upirauser posted image je pa po ruski fronti toliko bolj divjeuser posted image

clock-img

05.11.2005, 19:28

clock-img

Anonimen

Midva tudi kar pridno "pirhe štrihava"user posted image  Ne moti ne mene, ne njega. Razen mogoče prvi dan, ko še fajn boli. čeprav drži kot pribito, da so po seksu bolečine bistveno manjše!

clock-img

05.11.2005, 22:54

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Uf, pri meni pa znajo biti bolečine celo hujšeuser posted image

clock-img

05.11.2005, 23:33

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz prve tri dni niti ne mislim na seks, se mi zdi nehigiensko in grdo po eni strani.  Ko je pa M ze minimalna, pa me ne moti vec.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.11.2005, 23:33

clock-img

Anonimen

user posted image fuj. Men je ogabno že da jo mam, ne da bi še seksala. Pa tudi boli me. Mam pa k sreči kratko, tako, da že 5 dan lahko štartava. Tudi moj ne bi zmogel med M. Ga pa takrat razvajam le izjemoma... se mi ne da. Razen če je ful horny in mori, potem pa poštimam zadevo.

clock-img

13.11.2005, 17:10

clock-img

lati

pencil-img

6

mi2 sva probala ene 2x. Sicer sem mnenja, da njemu ne disi ravno zelo in zato mu ne tezim, samo vcasih je pa zelja res prevelika in me uslisi user posted image . Ne zdi se mi nic ogabno, saj se pol umijes in je...

clock-img

14.11.2005, 01:55

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ne vem,mene odbija sex med menstruacijo.Saj obstajajo tudi druge zadovoljitve za tisti čas.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

22.11.2005, 10:37

clock-img

mila1

pencil-img

136

Zivjo mila na tej strani.Midv tudi sexama razen prvi dan ne, ker imam močne bolečine user posted image

clock-img

22.11.2005, 14:01

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

če je sila potem že, drugače pa gre tudi na kak drug načinuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

06.12.2005, 09:38

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

krvi že drugače ne prenesem. tako da seks v tem času odpade ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem