cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Klomifen

clock-img

17.11.2005, 21:01

clock-img

zmajčica

pencil-img

20

Aja, pa še stranski učinki:
prva dva meseca mi je včasih nekaj migetalo pred očmi, pa prsa so bila bolj občutljiva v času ovulacije, pa vroči intervali, pa špikanje v času O.Ostalo se ne spomnim.
Sedaj, v 2. rundi pa razen bolj občutljivih prsi in špikanja v času o ne opazim ničesar več. Mogoče tudi za to, ker sem se malo "skulirala", hodim na aerobiko in se zabavam. Izkoriščam pač možnosti, ki jih kot user posted image ne bom več (z veseljem) mogla.
Naj nam čimprej uspe.user posted image
Lp.user posted image

clock-img

26.11.2005, 13:42

clock-img

ninčka

pencil-img

13

Hojla Anja, jz mam tud PCO pa me zanima kako to odstranjouser posted image  ? Sm naročena na laparoskopijo v Postojno na pregled prehodov jajcevodov, pa me zanima kako je to pri tebi potekal. Držim user posted image zate za user posted image .

clock-img

19.12.2005, 21:44

clock-img

mirjanajelenko

pencil-img

267

SORY JAS SEM JEDLA KLOMOFEN 5* VSE SKUPAJ PA NI ČRTIC
VRJAMI ENKRAT BODO DRŽIM PESTI ZATE

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem