cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katero žival bi imele doma?

clock-img

11.11.2005, 11:32

clock-img

Reja

pencil-img

545

Imam psa, imela sem želvico, pa je poginila. Zdaj bi pa še dolgodlakega morskega prašička:)

clock-img

14.11.2005, 10:51

clock-img

MIN

pencil-img

177

nora sem na mačke imela bi britansko mačko,ker imamo psa že v stanovanju moj dragi je pa "alergičen" na mačke žal ne bo nič z mačkom

clock-img

14.11.2005, 11:08

clock-img

Anonimen

V stanovanju pravzaprav ne bi imela nobene živali. Jaz bi tudi iz hlevov izpustila vse živali. Se mi zdi živo mučenje katerokoli žival imeti zaprto. KATERO KOLI!

Ukinila bi ZOO-je, kaznovala vse tiste, ki imajo doma divje živali (kače, medvede, srne, pajke, BENGALSKE TIGRE!!!) in živela srečno do konca svojih dni, kar bi bilo pa verjetno - glede na kaos - zelo kmalu user posted image

clock-img

28.11.2005, 12:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi imamo tri macke pa dva psa...vse je najdeno..v bistvu sem najdla in se mi je pol ful zasmililo...zej za notr met vse je kriza...k srec so vsaj macki mal zunej, psa sta pa itak prevec razvajena...in k srec so vsi bl na baterije,ce ne ne vem kako bi slouser posted image

clock-img

28.11.2005, 12:04

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Jaguarja user posted image

v garaži user posted image

clock-img

28.11.2005, 12:10

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meta jst bi imela BENGALSKEGA tigra samo v primeru ogromnih količin denarja...tako, da bi mu kupila Afriko in bi se lahko mirno sprehajal...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.11.2005, 12:22

clock-img

Anonimen

Jaz bi mela user posted image  in user posted image . Mam pa morskega user posted image , pa par pajkov ter ogromno pršic! Oddam kako, če katera rabi! user posted image

clock-img

28.11.2005, 15:41

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

imela bi konja, in belega haskiya z belimi ucki:)

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

07.12.2005, 19:30

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ooooo ooooo ooooooo KAČO!!!!Enga elikega kraljevksega pitona!!!!user posted image
Pa gunga črnga pajka, kva že je tarantela!!!!JAAAA!
Ej zdej si mi dala za mislit Kerensa!!!
Potem bi imela legvana, tacga velikega za na kavčuser posted image Uf...pa kva bi še imela...mini krokodila.
Pa seveda vse malo miške, papagajčke, želvice,...

No od teh eksotičnih živali pa imamo v resničnosti le polheuser posted image No pa sej so to tut taki mali ekstremi, ki jih noben nimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem