cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: konec moje nosečnosti

clock-img

26.09.2009, 21:31

clock-img

setev

pencil-img

36

Draga Mirjamca. Sočustvujem stabo.
Imam podobno zgodbo, ki pa je na žalost še zelo sveža, saj mi je ginekolog v petek ugotovil, da mojemu bitju ne bije več srceuser posted image . Bila pa sem v 12 tednu nosečnosti. Prenehalo pa naj bi biti tam okoli 9 tedna. Strašno me je potrlo, tudi moža. Prvi dan sva bila oba v velikem stresu. Potem pa sva začela gledati malo bolje, dobro, da imava že ennega otroka. Je pa vseeno zelo hudo. Ginekolog mi  je dejal, da gre za naravno selekcijo in da pri starosti (imam jih 40) je to kar pogosto. Verjetno gre za okvaro spolnih celic (oz tako sem ga razumela jaz). Torej preživijo le najmočnejši. Če mora tako biti, potem je bolje da se to zgodi prej, kot pa da bi bil otrok star npr. 3 ali več let.

Jaz poskušam gledati tako, da mi je vsaj malo lažje.

Imela pa sem pred prvim otrokom že umetno oploditev in cel kup enih posegov. Ta umetna oploditev se je končalauser posted image takoj po vsaditvi zarodka in je bila psihoza še veliko bolj grozna, saj sva bila še brez otrok.

Potem se je po naravni poti zgodil najin sinček, ki nama je sedaj v teh trenutkih pravo sončece.user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 21:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

setev user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 22:08

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 08:14

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Tole sem potegnila na dan, da bi morda kateri vzbudila upanje na srečen konec. Imam nov nick, ker je stari zaštekal in medtem sem postala mama 3 otročičkom. Po 6 splavih. Upanje umre zadnje!!!

clock-img

18.01.2010, 12:58

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

19.01.2010, 21:39

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Tole sem potegnila na dan, da bi morda kateri vzbudila upanje na srečen konec. Imam nov nick, ker je stari zaštekal in medtem sem postala mama 3 otročičkom. Po 6 splavih. Upanje umre zadnje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2010, 20:36

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2010, 20:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

03.02.2010, 16:15

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ooooooo to pa je res lepo prebrati! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem