cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NASVET ZA HUJŠANJE

clock-img

05.05.2006, 21:07

clock-img

Anonimen

mislim, da si vsak ki želi hujšati moral tole prebrati:

http://med.over.net/literatura/knjiga_v_mladosti/04_str_172_227.htm
 
s kurzorjem se je treba precej dol premakniti (nekje do sredine) pa boste našli vse o zdravem hujšanju, koliko kalorij porabite pri določeni aktivnosti, tabele indeksov, koliko kalorij rabi telo za presnovo itd.

clock-img

06.05.2006, 10:51

clock-img

dusan97

pencil-img

1

Dober dan GOSPE in Gospodične.Predstavljal sem si,da bom našel malo več komentarjev na besedo Hujšanje.Ampak ni tako.
Problem življenja je v tem,če si zadovoljen z njim,potem itak samo pride.Kaj ste se mogoče vprašale,če so Vaši fantje ali možje zadovoljni z Vami ali seksualnim življenjem.Hujšanje,pomeni zdravo živeti.Vse to,pa tudi obsega zdrav sex-pa ni treba takoj teči k vratom,ko pride poštar.Doma poglejte,pa boste mogoče videla,da imate neraziskan diamant že pred seboj.Vem,da je veliko komentarjev na to,ampak Moški gledajo ženske takole-simpatična/nesimpatična.Grdih,debelih,lepih in ostalih ni.
Čeprav nisem več rosno mlad,čeprav se mi zdi,da sem,se rajši pogovarjam s simpatično žensko,kot pa lepo.Pa ne,da imam "rešpekt" pred njimi,ampak lepota je minljiva,simpatičnost,pa ostaja.Posebno v teh časih,kjer te vsak dan mučijo z odpovedmi in i.t.d.saj me razumete,da ne bo izgledalo,kot politika,ampak dejansko je tako.Socialni mir je najboljše zdravilo za ljubezen,hujšanje,sex in zopet i.t.d.Če tega ni,potem nam nič ne pomaga.Tudi pri nam moških je isto.Če imaš same probleme,potem mašina ne dela,tako kot treba.
Ta tematika me zanima,ker trenutno hujšam,pa čeprav sem že velikokrat,ampak kile in leta gredo skupaj,čeprav je to samo sprenevadanje,da si lahko debel ali pa zavaljen.
Ko se Mi je tehtnica zaustavila na error,sem se zamislil nad samim seboj.Večino časa preživim pred računalnikom,pa se mi je v dveh letih toliko nabralo,da je pošastno.Delal sem že diete,ampak ker sem imel takšno službo.pa čeprav je to laganje samemu sebi,sem imel rezultate.Toda tmerom so mi pa manjkali vitamini,kar pri sedanji dieti upoštevam.Pa ne me preveč mučiti z sadjem in zelenjavo.Korenje in ostalo naj jedo živali,če se zafrkavam,ampak a mi lažje šejk-rastopina in počasi deluje.Pa da ne bi se preveč hvalil,SEM že shujšal v 2 tednih 11 kg,pa se kar dobro počutim,pa nič televadbe.Ko bom shujšal za 20 kg,potem pa bom šel v kakšen fitnes.
Ne pravim,da na začetku ni bilo lakote,ampak sedaj se pa kar dobro počutim,tako da bom šel naprej.
žena je zadovoljna,ampak tudi ljubosumna,zakaj to delam.Hujšajmo za sebe , za zdravje,ampak ne pretiravat,potem so šele drugi na vrsti.
Če katero zanima,me lahko kontaktira preko emaila,da ne bo mož ali moja žena ljubosumna,pa ji bom povedal,kako se počasi pride ob kile in tudi ravnovesje bo pravšnje.
Gospe in gospodične želim Vam še naprej lep sončen dan
Dušan

clock-img

06.05.2006, 21:46

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Dušan, a lahko kar kle gor mal bolj objasniš zadevo?

clock-img

07.05.2006, 21:29

clock-img

Anonimen

jaz tudi ne razumem Dušanuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem