cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katera .....

clock-img

26.10.2005, 10:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

men je najbolj pasala najbol nezanesliva "moški pazi"

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.10.2005, 10:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tabletk nisem  nikoli jemala, sem mislila zakaj bi se zastrupljala, ce so se drugi nacini.
Tako da sva dolgo uporabljala kondom, nama je tudi enkrat pocil, potem nekaj casa na metodo pazi, sedaj pa ze dolgo nimava nobene. Namerno seveda.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

26.10.2005, 11:00

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Midva uporabljava "metodo pazi" že 8 let in se nama obnese. Ko sem zanosila je bilo to načrtovano, tudi sedaj nič ne paziva že 5 mesecev, saj si želiva še eno bebico.

clock-img

26.10.2005, 12:05

clock-img

Anonimen

Mirena.user posted image Malce sem bila skeptična na začetku, a po par mesecih, ko so se minimalne (par kapljic) krvavitve skoraj dnevno ustavile, menstruacije postale minimalne, je ne zamenjam za nobeno drugo kontracepcijo. Imam jo že več kot eno leto.

clock-img

02.11.2005, 17:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image Spagetta in Urška, zato pa sta noseči!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 18:03

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Midva imava zal popolnoma naravno kontracepcijo user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

02.11.2005, 18:46

clock-img

tijana

pencil-img

55

jaz jemljem stedirilm že par let. deljujejo. vendar sem slišala da naj bi te tabletke (oziroma vse kt) zmanjševale željo po seksu. jaz ne vem kake velke želje po seksu zares nimam. so krive tabletke? potreba po seksu je velika edino 2 do 3 dni pred menstruacijo. naj se odpovem tabletkam?

clock-img

02.11.2005, 20:23

clock-img

Anonimen

Tijana, pri meni je to zelo, zelo res. Želja po seksu mi pade sigurno za 70%, če ne še več. To je tudi eden glavnih vzrokov, da nisem zagovornik nobene hormonske kontracepcije. Ko sem jemala tabletke, mi je bilo čisto vseeno, ali seksava, eli ne. Razen dan, dva pred menstruacijo me razganjalo. Sedaj tabletk že dolgo več ne jem in JIIIIHAAAAuser posted image user posted image user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem