cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Koliko vas "stane" otrok?

clock-img

24.12.2005, 00:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem pred zadnjim porodom (pred 6 meseci user posted image ) delala redno kalkulacije najinih prihodkov in odhodkov, sedaj pa nič več user posted image . Moram pa rečt, da koliko porabim samo za otroke, nisem nikoli preračunavala (čeprav za 3 otroke potrebuješ malce večji finančni zalogaj). user posted image user posted image
Za starejša dva sem od malega vse sama kupovala - še zdaj. Pa sta le 16 mesecev narazen, pa moram kupovat za vsakega posebej, ker sta par. user posted image user posted image  Poleg tega mali tako raste (nobena cota mu ni prav dlje kot 2 meseca), da je pri svojih 7 letih 8-letno sestrico že prerasel, počasi pa bo še mene. user posted image  (saj sem itak med manjšimi).
Najmlajša je stara 6 mesecev - zanjo nisem nič šparala od starejših (in tudi sedaj dam sproti vse stran), sem pa dobesedno vse cotike dobila. Tisto, kar sem ji kupila, so bili le lušti.
Na mesec pač dobiva malo več (nove službe), zato pa tudi več porabiva user posted image user posted image
Je pa res, da nikoli ne porabiva več, kot imava. user posted image

clock-img

29.12.2005, 13:56

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Joj,nikoli si nisem računala kolko bi me naj stal user posted image sicer pa
pleničke10.000user posted image
hrana-nevem ker kosila kot mi(če sploh kaj je)user posted image
oblačila,ja tukaj kajr precej,celo sedaj v zimskem času+obutev
kozmetika:2-3.000,00

Vse sem naredila približno,pri kozmetiki mogoče kaj več.Mislim da me mesečno stane nekje od 20.000 naprej,ker so čevlji kar dragi,pa oblačila,kozmetika.Hrana pa ni takšen problem.
Januarja bo Alen star 2 leti.

Lp,Cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

16.04.2006, 18:03

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Z možem imava 6 let starega sina in zanj porabiva cca. 100.000 SIT mesečno (če delim tudi stroške, ki se pojavijo enkrat letno, na mesece).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem