cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: spolni odnosi in čistoča

clock-img

10.10.2005, 14:02

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Itak je čistoča osnovni predpogoj za dober seks, no pri kakšnem kvikiju ravno ni mus, da sta izpod tuša, če pa gre zadeva zares, pa ne maram razmišljat, a je čisto al ne. Kamorkoli jeziček odplava mora bit čisto.
Po orali si grem pa vedno umit obraz, ker nosim bradico in ni fajn, če se pod njo kaj uname. Umivanje rok po seksu prej ni bila praksa, zdaj, ko je mali na svetu, je postalo pa to rutina. Vzame ti itak 30 sekund. Je pa res, da otrok ne smemo vzgajat v sterilnem okolju.

clock-img

10.10.2005, 16:52

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Ojej,
jaz se tudi nikoli nisem ukvarjala s tem. Pa je bila naša Štefka tudi dojenček svoj čas... pa tudi seksalo se je...
Jaz mislim, da če ti ravno spuser posted image  ne teče z brade, se nimaš prav zelo za sekirat. Je pa res, da ne vem kaj delata user posted image .

clock-img

10.10.2005, 17:03

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mogoče si pa onadva tud riti ližeta??user posted image

user posted image user posted image

clock-img

10.10.2005, 19:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, sedaj sem prebrala celo debato pa lahko samo recem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hecno res, kaksne ven mecete.

Jaz tudi mislim da so stvari o katerih je treba razmisljati in paziti, to pa ni ena izmed njih user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

10.10.2005, 20:05

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst,ko tko berem mal po forumih imam takšen občutek,da tale Anonimni ima sam mal namen sprovocirat.To se že dogaja kr neki časa.
Kaj ima veze,če vidva z možem seksata tako ali drugače.To je čist tvoja stvar,kam roke vtikaš ali pa malo bom nesramna jezik.To so tvoji otroci,če jih tikaš in sama veš( če si toliko pri sebi)ali delaš narobe.
Sorry to je moje mnenje!
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

14.10.2005, 08:28

clock-img

Anonimen

Anajmad, nevem kaj pol počneš tru gor in odgovarjaš, če misliš da je to stvar vsakega posameznikauser posted image
Moj namen ni bil provocirati, vprašala sem, ker me je to enostavno zanimalo in hvala za odgovore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem