cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Je bilo to prav ali narobe?

clock-img

05.10.2005, 20:28

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jst bi v tem primeru razložila zakaj je ati tako postopal, da pač ni bila pridna in ni ubogala, pa da smo rekli da gremo naprej in da se vrata lahko polomijo,..., sigurno pa ne bi rekla da je ati naredil narobe, držim se načela da če eden od staršev nekaj naredi, mu drug starš pred otrokom ne sme spodkopat avtoritete, bi pa potem se sigurno z možem pogovorila da če se mu ne zdi da je mal živce zgubil in da ni glih najboljše naredil, da se men zdi kar mal kruto kar je naredil, skratka razčistila bi z možem brez otroka. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.10.2005, 20:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Primož, tole si tako lepo napisal. Si bom vtepla v glavo in upam, da ne bom pozabila do naslednjič.

Naš prvi je tudi tak, da pri njem (seveda zaenkrat) ni treba izvajati nekih hudih ukrepov, a je že najin dober prijatelj moje strahove dobro izrazil v stavku: "Bo pa naslednji pravi satan". 

clock-img

05.10.2005, 20:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mah zdej ko sem nazaj brala vidim da nisem nič novga povedala.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

05.10.2005, 20:46

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Meni se to ne zdi čisto nič narobe, če jo je prijel in odpeljal, če ni ubogala. A ti bi jo pa kar prepričevala do onemoglosti?

clock-img

05.10.2005, 20:53

clock-img

Anonimen

Ja, Meta bi kar en bivak tam postavila, pa deko prinesla za pokrit, in bi potem Ano poskušala in poskušala na lep IN PRIJAZEN način prepričati, NAJ VENDAR ŽE ENKRAT PRI MIRU PUSTI TA HUDIČEVA VRATA!!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem