cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MAJ 2025

clock-img

15.11.2024, 18:44

clock-img

tejchy.g

pencil-img

20

Zdravo punce,
danes sem dobila rezultate nifti testa, izvedela spol otroka...
Zaenkrat so vsi rezultati vredu, naslednji pregled imam 5.12..
Kako ste kaj ostale? Kako potekajo pregledi? Počutje? Držim pesti, da bo pri vseh vse ok..

clock-img

15.11.2024, 22:12

clock-img

Lukcy84

pencil-img

26

Tudi jaz sem danes opravila NS- vse ok. NIFTY pa je prav tako pokazal nizko tveganje za napake. Spol mi je povedal že 10 dni nazaj- sem bila presenečena, da si je upal tako zgodaj ugotavljati. In glede na rezultat NIFTY-a je tudi pravilno povedal. Tejchy - zaupaš spol? 😃 Midva bova dobila punčko. Moj je bil presrečen… Si je želel punco. Pregled imam zdaj v ponedeljek. Se pa počutim bistveno boljše…opazila sem edino, da sem začela nekoliko zatekati v noge. Kako ste ostale?  Sweetheart in Happytime se že nekaj časa nista oglasili…

Upam, da sta obe vredu.

clock-img

16.11.2024, 01:56

clock-img

Happytime

pencil-img

147

Ojla tudi iz moje strani.  Dejavna sem še v drugi skupini in potem nisem nič tu napisala.Sem vesela za vse da ste opravile preglede in je vse ok.Jaz bom jutri dopolnila 14 teden.  Nuhalna je bila morfološko ok, sem pa padla ma mejno skupino za opravljanje še Nipt testa. Tako da sem v porodnišnici Lj se oddala kri kjer bojo še v krvi pogledali otrokov Dnk-a, kromosomske napake in spol otroka. Rezultati naj bi bili naslednji teden.Kar se tiče slabosti sem mimo, mogoče je še kak trenutek v dnevu, ko začutim slabost. Tudi utrujenost je manjša. Sej pravijo ko stopiš v drugo trimesečje naj bi se začeli "medeni tedni-nosečniški sij", očitno je le nekaj na tem.Na nuhani dobro leto nazaj nama je rekla, da bo fantek in tudi ugotovila. Sedaj je bila vidljivost slabša, samo je rekla da vidi da bi bila punčka ... bomo videli...Ostalo pa ok😁Pazite nase

clock-img

16.11.2024, 07:32

clock-img

tejchy.g

pencil-img

20

Seveda, da zaupam..punčka (z 98% verjetnostjo)...in nekako sva si oba želela punčko..oz samo, da je dete zdravo in da je vse ok..
Naslednji pregled imam torej 5.12..
Datum poroda naj bi bil 19.5..
Velikost punčke pri 13 w 0 d pa 6,7 cm..mislim, da sem napisala zdaj vse "kar vem" :)

clock-img

18.11.2024, 16:11

clock-img

tejchy.g

pencil-img

20

Lukcy84 kako je bilo danes na pregledu?

Lukcy84 kako je bilo danes na pregledu?
Happytime, kakšni so rezultati na nifty testu?
Kako sta/ste? 

clock-img

18.11.2024, 19:05

clock-img

Lukcy84

pencil-img

26

Pozdravljene, punce.NS in NIFTY sta pokazala nizko tveganje za kromoskomske in genetske napake. Tako, da pozitivno naprej…vsi smo zdravi. 🙂Pregled je bil danes bolj formalne narave( samo pogovor- nobenega UZ). Pregledala je izvide, ki sem jih opravila po prvem pregledu, ponovila sem preiskavo urina na sanford, ker sem prejšnjič imela bakterije in sem mogla potem jemati antibiotik- upam, da bo tokrat vredu. Ker sem od prvega pregleda dobila tudi nek izpuščaj na roki, mi je pa izdala tudi napotnico za dermatologa- katerega bom povsej verjetnosti čaka do konca nosečnosti, ker imajo takšne čakalne dobe. No, bomo vidli. Drugače se veliko boljše počutim in pupa lepo raste. Kontrolo bom imela spet čez 4 tedne. Zgleda, da bom kar pogosto hodila k njim- saj se nič ne pritožujem( boljše večkrat kot premalo). 😆 Kako ste ostale? Kdaj imate kakšen pregled? 

clock-img

19.11.2024, 18:45

clock-img

Happytime

pencil-img

147

Živijo punce...no pa so končno prišli izvidi. Pričakujeva zdravega otročka in to punčko🥰Naš mali bo dobil maja sestrico❤️

clock-img

19.11.2024, 18:52

clock-img

tejchy.g

pencil-img

20

Super, čestitke :) sem vesela za tebe :)

clock-img

19.11.2024, 21:21

clock-img

Lukcy84

pencil-img

26

Čestitke za punčko! 🙂

clock-img

22.11.2024, 15:02

clock-img

LittleMama

pencil-img

34

Otroška trgovina z ugodnimi cenami--> https://www.lorelli.si/ user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem