cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Čakanje na plusek😊

clock-img

08.11.2024, 15:49

clock-img

Rubilubi

pencil-img

96

Happytime, vse bo v redu. Jaz grem pa tudi v nov krog. M je par dni zamujala, kar da kao nekaj upanja, čeprav sem vedela, da ta krog spet ne bo nič. 😕

clock-img

13.11.2024, 09:11

clock-img

puncka.

pencil-img

295

Jaz še čakam menstruacijo.. včeraj naj bi prišla.. ampak je še ni .. test negativen :( 

clock-img

13.11.2024, 09:14

clock-img

puncka.

pencil-img

295

Me pa tako čudno špika v jajčniku. Ne tako kot pred menstro.. ampak drugače..  bi rekla, da kot pred Nosečnostjo.. tako, da čakam kaj bo..Tudi tako čuden občutek imam v telesu.. bi prej rekla, da bi test moral biti +... 

clock-img

13.11.2024, 09:27

clock-img

Happytime

pencil-img

141

Držim pesti puncka in za vse, ki še čakate na +, da bo sedaj v tem prazničnem, decemberskem času...Evo jaz sem včeraj bila na genetskem  posvetu v porodnišnici in oddala kri...so poslali v laboratorij v Nemčiji...sedaj pa doolgo čakanje do 10dni na rezultate🙈Slabosti so pa že skoraj konec...uglavnm ful se boljše počutim in tudi nekaj energije je že nazaj!Sanja kdaj imaš morfologijo?Lepo bodite in se oglasite še kaj

clock-img

13.11.2024, 09:32

clock-img

Happytime

pencil-img

141

Sanja oprosti vidim da si napisala, da imaš morfologijo v začetku decembra.Pa puncka tvoje sem sla tudi brati za nazaj, če zamuja, si imela včeraj RD vse najboljšeee(ce se ne motim)!Pa upajmo na +🥰

clock-img

13.11.2024, 16:28

clock-img

ŠeenaSanja

pencil-img

225

Puncka vse najboljse 🎉 drzim pesti za  +, zate puncka in za vse ostale, ki se cakate 😁 Happytime s tabo pa cakamo na dobre novice s testiranja 💪Pocasi prihaja najbolj pravljicni in caroben cas v letu tako da mislim da bo vse okej, zdravi otrocki in ogromno pluskov na testih 🥰

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem