cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: || pričakujemo v letu 2024

clock-img

20.07.2024, 08:12

clock-img

beba92

pencil-img

595

Potem niti ni tako dolgo od decembra pa do zdaj. Ja mi2 pa nekje od jeseni. Joj tale slabost je res smotana, mene je pri obeh N mucilo do 5.-6. meseca 🥴 saj bolje da res pocakas, ker na prve preglede res pozno narocajo ☺️ 

clock-img

20.07.2024, 15:08

clock-img

Anonimen

Ja meni se je kar vleklo priznam.Uff vidva pa ze dlje drzim pesti da bo  naslednji mesec plusek☘️ pred mojo prvo nosecnostjo je trajalo skoraj 1leto in pol s tem da sem imela neke tezave. Tako da verjamem da je zelo tezko..Upam in drzim pesti res☘️ja tele slabosti so smotane pri meni so bile pri obeh N, po prvem trimesecju so izginile. Ja saj vem malo morm se potrpeti. 

clock-img

01.08.2024, 15:30

clock-img

Anonimen

Hej kako si? 

clock-img

06.08.2024, 11:50

clock-img

Anonimen

Hej punce.

sem prastara članica, ki se je po dolgem predahu in kemični nosečnosti vrnila v borbo.
Sedaj je bil 3 krog, ki je očitno obrodil sadove :)

Danes zjutraj sta mi CB in babycheck pokazala user posted image

morem pa povedat da tale babycheck malo hecno deluje, zagotovo ga več ne bom uporabila, če bom še kdaj testirala.

Upam da se tokrat izide, moj PDP bi naj bil 15.4.2025.

Je tukaj še katera aprilčica aktivna?

Veliko user posted image in še več user posted image

Anonimna user posted image

clock-img

16.08.2024, 12:37

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!Cestitam! Jaz naj bi imala rok konec marca vsaj tako je izracunal morem pa pocakat se na pregled ki ga imam zacetek septembra. Kako se pocutis? Si ponovila se kaksen test?Je pa na poti 3.otrocek🤗  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem