Trenutno ful pridno je in potem takoj zaspi, tako da izkoriščam ta čas, da vam malo napišem. 😁
Sicer pa, že rednem pregledu pri ginekologinji, mi je rekla, da sem odprta že dobre 3 cm, čeprav se kaj hujšega še ni dogajalo. Samo občasno, čisto neredno, sem imela krče kot pri menstruaciji. Malo mi je še zmasirala maternični vrat, da bi s tem mogoče malo spodbudili. Potem pa se je že naslednji dan začelo ful hitro odvijati 😅 sem dobila popadke, znosne, sem v miru predihavala, v roku ene ure so bili že na 2/3 minute, sva šla v porodnišnico, potem pa so mi v porodnišnici dali klistir, odločila sem se tudi za epiduralno. Popadki so bili tudi pred epiduralno čisto znosni, potem pa sploh 😅 smo imeli tako sproščeno, nasmejano vzdušje. Potem pa se je odvilo ekspresno hitro 🙈 kar na enkrat res hud pritisk spodaj, sem bila že 10 cm odprta, tukaj je bilo kar hudo že, epiduralna ni več pomagala, potem med iztisom me je pa tudi kar presenetilo kako je fantek pritiskal, koliko sem čutila (v prvo ni bilo tako, ampak se je tudi počasneje odvijalo vse), sem res mislila, da bom umrla 😅😂 potem pa kar na enkrat glavica zunaj, že tukaj ful olajšanje in potem je prišel, potem se mi pa v sekundi ni več zdelo nič hudo 😁🥰