Pozdravljene zopet po nekaj casa da se oglasim. Mi smo vredu. Morfologijo sem imela 20. 4. Vse super , mi je pa moral preverit se maternicni vrat da se slucajno ne odpiram zaradi Braxton Hicksovih. V zadnje dveh tednih se mi kar pogosto pojavljajo, od tega eden precej bolec, kar seveda naj nebi bili boleci, tako da me res cudi. Vecina je samo otrdel trebuh sicer brez bolecin , vcasih pa res kak mocen krc pride. Ni nic za preplah, namrec sem slisala za podobne primere od kolegic ko sem omenila pripetljaj. Tako da ocitno ni nic novega , super vaja za trening predihavanja med porodom 😂 kaj naj recem. Drugace pa zivahno brca, se prevec zadnje dni, da mi vse kar doni v trebuhu kot da zvonove udarja. Mozno tut da bo kaki bobnar 😂. Drugace pa drugo kot standardna zgaga , obcasna omotica , obcasni glavoboli, bolecine v krizu. Novo je mocnejse tiscanje v trebuhu, tezak obcutek, nelagodje pri lezanju se posebej s kombinacijo bolecin v krizu. Skratka ne pase mi noben polozaj, spim slabo, sem nenaspana , zbujanje zaradi bolecin ali v trebuhu ali v hrbtu ali povsod. Po drugi strani pac stisnem zobe potrpim, saj sem doma in imam se popoldanski spanec ali vec ce je potrebno. Sem pa zelo zelo utrujena. Ampak je lepo vseeno, tudi ce vcasih ze res neprestano brca in mi ne pusti spat.. je obcutek.. nekaj posebnega..nepopisljiva ljubezen.. komaj cakam da se cartamo, po drugi strani pa se vseeno imam hvalabogu nekaj casa da ga posvetim sebi, pripravam kot materialnim tako tudi psihicnim, imamo ze dosti doma , nekaj stvari se cakam ampak potem pa me caka se urejanje prostora, kje bo kaj in popis robe , ce se kaj manjka, ce imamo vse in tako naprej 😄