cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: AVGUSTOVČKI 2023

clock-img

27.10.2023, 12:26

clock-img

Ypsilon

pencil-img

60

Zivjo happytime, jaz sem se infiltrirala v temo od julijk, ker je ta tako zamrla. Imava trenutno kar tezavno obdobje s tamalo :(

clock-img

27.10.2023, 17:49

clock-img

Happytime

pencil-img

149

Živijo ypsilon...žal mi je slišati za težave. Smem vprašati kaj točno je?Tudi jaz sem.nekaj časa še med nosečnostjo bila v fotmu julijk pa sem potem šla v avgustovke. Sem se pa tudi jaz na začetku z malim zeloo lovila zato pa nosem bila dejavna na formu.. še tisto prosto minuto ko sem imels je bla da sem kaj pojedla, tuš, pa zadremala. .

clock-img

27.10.2023, 17:49

clock-img

Happytime

pencil-img

149

Živijo ypsilon...žal mi je slišati za težave. Smem vprašati kaj točno je?Tudi jaz sem.nekaj časa še med nosečnostjo bila v fotmu julijk pa sem potem šla v avgustovke. Sem se pa tudi jaz na začetku z malim zeloo lovila zato pa nosem bila dejavna na formu.. še tisto prosto minuto ko sem imels je bla da sem kaj pojedla, tuš, pa zadremala. .

clock-img

27.10.2023, 18:38

clock-img

Ypsilon

pencil-img

60

Hospitalizacija zaradi nepridobivanja na tezi, refluks, nejescnost :(

clock-img

27.10.2023, 18:43

clock-img

Happytime

pencil-img

149

Ojoj šment... a sta že doma?Kaj pa so lahko naredili kaka zdravila? Infuzija?

clock-img

27.10.2023, 18:47

clock-img

Ypsilon

pencil-img

60

Ne, infuzija ni bila potrebna, ker je jedla ravno toliko, da se je vzdrzevala. Imava zdravila, trenutno pa se se izkljucuje alergije. Premagujeva nejescnost obrok za obrokom. Trenutno kombiniram dojenje/formula, ampak imam obcutek da me mleko zapusca. Problem je bil, ker tamala ni zelela sprejet flase, ko je zacela strajkat pri dojenju. Zdaj imava pa borbo  :/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem