cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembercki 2023

clock-img

25.07.2023, 11:16

clock-img

Vela_

pencil-img

5

Pozdravljeni, Atena in Ninci! Kako sta kaj? Hecno, kako neaktivne smo septembrke tukaj na forumu. user posted image Mogoče postane bolj glasno potem, ko bomo res že čistu blizu, čeprav se mi včasih zdi, da je čisto blizu že za ovinkom user posted image Upam, da sta dobro in da vaju vročina ne muči preveč. Mene te nevihte niti malo ne motijo, se človek vsaj malo nadiha user posted image

clock-img

27.07.2023, 20:35

clock-img

Ninci*

pencil-img

34

Hej hej! Atena ne vem, ne najdem tistega gumba za zasebno sporocilo...😬Ja vreme je za nosecke kar dobro vsaj kar se temperatur tice, drugace pa je zelo zalostno vse skupej.Ja zelo neaktivne, bomo pa vsak cas na vrsti, se dobrih 5 tednov imam do pdp. 😃 se ze veselim, sploh ker me ze nespecnost matra... 🙃 se pa veselim bolj pogostih pregledov ... 🤩
Upam, da sta ok in trebuscki lepo rastejo. 🙂 

clock-img

28.07.2023, 19:30

clock-img

Atena*

pencil-img

84

Hejla punce!

Vela, lepo da si se javila, je res zatišje tukaj user posted image

Ninci* na računalniku je gumb (tam kjer je tudi gumb za odgovor,) sem ti poslala zs :)

Sicer pa sem imela danes pregled, vse je ok, žabica ima že 2 kilci, edino urin je bil spet slab :S proteini... pa vem zakaj, sem premalo pila in ful letala okrog, jutri pa gremo v terme in bom kar tam potem šla dat v ponedeljek, imajo izpostavo ZD-ja. Sem pa danes dobila še voziček, še to oprala, zdaj imam pa res mir user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem