Moj dragi, pa se kr ne verjame, da bo sreca tokrat na najini strani in bova tole pikico spravila cez 12 tednov, ko je najvecja moznost za odmrtje ploda, potem pa se vse preiskave, da je z njo vse OK.
Ampak je dovolj, da jst verjamem, da tokrat pa bo in mora bit vse OK. In zdaj je prva zelja in cilj, da bo naslednji teden, ko bom ze nevem polnih 10t3d na 1 pregledu, vse OK. Ce bo takrat plod imel utrip, bom jokala od veselja, kar tam na mizi, ze zdaj vem, da me bo cist zadelo.
Potem pa vem, da bo tudi njega fejst zadelo in bo res dojel in razumel, zakaj sem k en razkuhan spaget in kar zaspim na kavcu sred dela in cirkusa in kako mi res ni do nobenih ekstra aktivnosti in me vse dol vlece, tlaci, pritiska, srce razbija, spodaj krci, hrbet boli, ...
Ko sem lih spet pri simptomih a je se katera opazila, da ima v ustih veliko vec sline, kot prej? Ampak res vec sline. In pa v nosu pritisk, vsaj 4x na uro se mi pritisk v nosu spremeni, se nos "napihne" od pritiska in potem popusti. Piham pa seveda tudi kri. A zna to bit kj nevarno? Vem, da je to stranski ucinek nosecnosti oz neprijeten simptom ampak a je lahko tudi znak za kaksn visok pritisk ali pa karkoli? Ker tud srce mi ze 10 tednov razbija na polno, kot da bi skoz tekla maraton?
Nujno moram te 3 stvari povedat moji G, da malo preveri, zakaj tocn to obcutno cutim in dozivljam, k se ne spomnim, da bi prej to tok intenzivno dozivljala.
Aja jst spet kavc peglam, moj pa kuha. Fuuuuuul disi. Sej ne da sem prej imela malico ampak ufff komaj cakam najino pozno kosilo. Njamy.