cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2023

clock-img

20.12.2022, 22:28

clock-img

Anonimen

Meni so se pa intenzivne slabosti šele zdaj začele in se stopnjuje. Prej mi ni bilo tako slabo kot mi je zdaj. Bruhala se nisem in upam, da ne bom. 

Težko diham, prsni koš trpi ker mi srce hitreje utripa, navelicana sem teh navideznih maratonov, spodaj me tišči kot da imam krče pri menstri oz se maternica intenzivno širi, skočila je kr ven, oz se je lok izbočil, res pa da se hitro vidi, ker sem bila prej čisto brez trebuha, ploh dila. Zdaj se skrivam z jopicami. 
Utrujenost na polno, popoldne zaspim na kavču ob polnem cirkusu v bajti in luči prizgane in tv in okol hodjo, jst spim k ubita.

Apetit se je vrnil, lahko jem sladko slano skupaj, tud če je to golaž in puding pol pa še kisla smetana in un sir k smrdi po nogicah z majonezo, hehe, pa še rogljiĉek z marmelado in banano na konc. Ne res, kr neki vse kar vidim, lahko pojem. K termit. Aja kg pa še kr okol 52kg, tko da neke panike še ni ampak na dolgi rok tole nikakor ne bo ok. 
Me pa hrana in apetit ne skrbi, ker to grickam 10 obrokov na dan po par grizljajev, niso to cele pojedine.

Aja pa zelo grozen okus imam v ustih in veliko sline. To me tud moti. Cel dan, ne glede na hrano ali tekocino k jo dam vase, imam tak bedn okus v ustih. Sem brala za vse te simptome ampak a res moram vse dozivet, lahko kaksnga obvozim. In ker je velik sline in grozn okus v ustih mi je pol se bolj slabo. Zacaran krog. 
A se katera kaj takega dozivlja?  
Skrbi me ta izrazito mocna utrujenost. Pa kri piham iz nosa, pritisk v nosu mocan, nos skoz za pihat, potem pa migrena. 

Te nosecniske zadeve me najbolj motijo. Ker sem neuporabna. Se vidi v bajti, da od mene že 10 dni ni nič. Grozn.

Glede vode pa tiste k imate bakterije, upam da ugotovijo zakaj in se to porihta. Samo da niso glivice in vnetja, ceprav nic od tega ni ok. Vse si zelimo dobrih rezultatov.

No pa sm se razpisala. A dodam se zaptrje na seznam? Evo sam jamram ... me nekam moram zapisat :) :) Ste moj nosecniski dnevnik. 
Sam se hemoroidi in otekanje nog mi manjkata, aja pa bruhanje, pa bom vse mozno odkljukala s seznama? Al je lahko se kaj??? Odpadanje las, strije? Kva se pride? :) Aja porascenost z dlakami - pri sinu sem bila fuul kosmata, se puhek na bradi se mi je naredil, brez heca. Mozoljcki se pa sem in tja narisejo, pa kozo imam en dan mastno, drug dan se mi lupi koza k je tok suha. Noro kako hitro menja podlago. 

Ma dj men tole ni smesn, pa sele zacele smo :) :) :) :) 

A ves k recejo "i am too old for this" ... res se na momente tko pocutim :) 
A bo dost pisanja / branja za vecer? 

Tipkaml jutri. Nocko. 

clock-img

20.12.2022, 23:02

clock-img

Stella Marella

pencil-img

362

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni so se pa intenzivne slabosti šele zdaj začele in se stopnjuje. Prej mi ni bilo tako slabo kot mi je zdaj. Bruhala se nisem in upam, da ne bom. 

Težko diham, prsni koš trpi ker mi srce hitreje utripa, navelicana sem teh navideznih maratonov, spodaj me tišči kot da imam krče pri menstri oz se maternica intenzivno širi, skočila je kr ven, oz se je lok izbočil, res pa da se hitro vidi, ker sem bila prej čisto brez trebuha, ploh dila. Zdaj se skrivam z jopicami. 
Utrujenost na polno, popoldne zaspim na kavču ob polnem cirkusu v bajti in luči prizgane in tv in okol hodjo, jst spim k ubita.

Apetit se je vrnil, lahko jem sladko slano skupaj, tud če je to golaž in puding pol pa še kisla smetana in un sir k smrdi po nogicah z majonezo, hehe, pa še rogljiĉek z marmelado in banano na konc. Ne res, kr neki vse kar vidim, lahko pojem. K termit. Aja kg pa še kr okol 52kg, tko da neke panike še ni ampak na dolgi rok tole nikakor ne bo ok. 
Me pa hrana in apetit ne skrbi, ker to grickam 10 obrokov na dan po par grizljajev, niso to cele pojedine.

Aja pa zelo grozen okus imam v ustih in veliko sline. To me tud moti. Cel dan, ne glede na hrano ali tekocino k jo dam vase, imam tak bedn okus v ustih. Sem brala za vse te simptome ampak a res moram vse dozivet, lahko kaksnga obvozim. In ker je velik sline in grozn okus v ustih mi je pol se bolj slabo. Zacaran krog. 
Skrbi me ta izrazito mocna utrujenost. Pa kri piham iz nosa, pritisk v nosu mocan, nos skoz za pihat, potem pa migrena. 

Te nosecniske zadeve me najbolj motijo. Ker sem neuporabna. Se vidi v bajti, da od mene že 10 dni ni nič. Grozn.

Glede vode pa tiste k imate bakterije, upam da ugotovijo zakaj in se to porihta. Samo da niso glivice in vnetja, ceprav nic od tega ni ok. Vse si zelimo dobrih rezultatov.

No pa sm se razpisala. A dodam se zaptrje na seznam? Evo sam jamram ... me nekam moram zapisat :) :) Ste moj nosecniski dnevnik. 
Sam se hemoroidi in otekanje nog mi manjkata, aja pa bruhanje, pa bom vse mozno odkljukala s seznama? Al je lahko se kaj??? Odpadanje las, strije? Kva se pride? :) Aja porascenost z dlakami - pri sinu sem bila fuul kosmata, se puhek na bradi se mi je naredil, brez heca. Mozoljcki se pa sem in tja narisejo, pa kozo imam en dan mastno, drug dan se mi lupi koza k je tok suha. Noro kako hitro menja podlago. 

Tipkaml jutri. Nocko. 

hahahaha, si me nasmejala do konca, zdej pa spat ne bom mogla jooooj 🙈😝😄to me spominja na mojo prvo nosecnost, sm mela tud vseeee simptome in tegobe, brez pavze 9 mesecev + 11 dni, ker si je decko vzel cas... zdaj jemljem vse bolj na izi, ker vem, da me "najlepse" caka zadnji mesec 😅 sej bo! 

clock-img

21.12.2022, 07:45

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Pozdravljena Čbelca2, upam da ti hitro mine slabosti in utrujenost, glede Nuhalne jaz imam 42 let in mi je dal na napotnico, sedaj pa res ne vem. Nifty bom pa vzela plus in plačala veliko sem razmišljala in glede na starost verjetno je najbolje tako.

clock-img

21.12.2022, 08:16

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Tipkaml jutri. Nocko. 

Anoniman ko te brem se počutim bolje, ko vidim da nisem edina s takimi tegobami in mislimi, danes sem sanjala da sem krvavela in mi je prav gorzen občutek

clock-img

21.12.2022, 08:50

clock-img

anja93

pencil-img

48

Ojla Sončnice :) 
Upam, da ste v redu. 
Jaz sem imela včeraj Nuhalno! 😃👍🏻 izmerjena je bila 2mm, G pravi, da je to OK in sem tok vesela! Pa nosna kost je bila tudi vidna 😃🥰 vseeno sem oddala kri se za DHT in jutri mogoče že dobim rezultate. Tok je bilo lepo, je bil tudi mož zraven… tamali/a je tok skakal/a 🥰🤗🤭 roka skos pred usti, pa se kolcanje se je videlo oz neko skakanje. Pred preiskavo sem pojedla čokoladni bonbon, baje, da je potem otroček bolj živahen - na nevem koliko je to res 🤭Kaze pa 70% na 💙💙💙

clock-img

21.12.2022, 08:57

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: anja93

Ojla Sončnice :) 
Upam, da ste v redu. 
Jaz sem imela včeraj Nuhalno! 😃👍🏻 izmerjena je bila 2mm, G pravi, da je to OK in sem tok vesela! Pa nosna kost je bila tudi vidna 😃🥰 vseeno sem oddala kri se za DHT in jutri mogoče že dobim rezultate. Tok je bilo lepo, je bil tudi mož zraven… tamali/a je tok skakal/a 🥰🤗🤭 roka skos pred usti, pa se kolcanje se je videlo oz neko skakanje. Pred preiskavo sem pojedla čokoladni bonbon, baje, da je potem otroček bolj živahen - na nevem koliko je to res 🤭Kaze pa 70% na 💙💙💙

Oooo, čestitke 🥰😍😍😍😍 Super novička 💙 Ja, NS je resnično eden najlepših pregledov, če je vse ok 😇 Jaz sem sicer v 11. tednu, ampak meni je G. rekla, da je to prepozno za DHT?? Nič ne štekam, vsak po svoje... Ali se ji pa zelo gre za to, da grem na Nifty...

clock-img

21.12.2022, 09:25

clock-img

Anonimen

Jaz bi tudi rada DHT delala. In bom v 11 tednu na 1 pregledu. Kako je prepozno?? 

clock-img

21.12.2022, 09:38

clock-img

anja93

pencil-img

48

Hvalaaaa 💙💙💙💙💙💙
Hmm nihče mi ni rekel, da nebi bil DHT v tem času OK. Sem pa 12t2d 🤭 ko sem rekla, da NIFTY ne bom (najprej sem ji pisala, da zelim tudi nifty) je bil njen odziv “aja, aha ja prov”. Pomoje se jim vseeno gre za % 🤣🤣🤣
Evo sem sla prebrat in pise DHT med 8. in 14. Tednom 👍🏻❤️

clock-img

21.12.2022, 11:58

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Anja93 čestitke user posted image user posted image , kolk je to lepo brat user posted image . Meni ta dvojni test sploh ni omenil, samo amnio al Nifty. Vsak zdravnik drugače kot da živimo vska v svoji državi.

clock-img

21.12.2022, 12:05

clock-img

anja93

pencil-img

48

Ja, res je.. sploh ni enotnih navodil. Jaz sem kar sama vceraj rekla, da naj se kri vzamejo za DHT…. Sej dokler jim placas bodo naredili 🤭
Morem pa pohvalit, Dr Meglič Petra se je zelo potrudila in pregled je bil res lepa izkušnja 👍🏻🥰

clock-img

21.12.2022, 12:16

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

user posted image
Tole sm js dobila poleg nuhalne na mail ce keri pomaga.
In suuuper za nuhalno. Ze ena lepa novicka danes 🥰 si tudi zelita fantka?Nama je sicer vseeno ampak imava oba bolj obcutek da je puncka 🥰

clock-img

21.12.2022, 12:19

clock-img

anja93

pencil-img

48

Jaz sem si vedno bolj fantka zelela 😂💙 ampak sem mela skos filing, da bo puncka. No mogocr nas pa se kaj preseneti pa se spremeni na 💗
Drugace pa ja, vseeno 🤭😊

clock-img

21.12.2022, 12:22

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Mene pa zanima ali boste vse vprašale za spol? 

clock-img

21.12.2022, 14:19

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

Jaz ne bom. Midva bi rada skupaj z druzino izvedla. Bi meli druzinski piknik pa potem eno igrco da izvemo spol in to je to. Neki simpl. Upam da ne bo zdravniku ze uslo pa sam povedal keri spol je hehe. Ce pa bo pa tud okej 😊

clock-img

21.12.2022, 14:28

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Hvalaaaa 💙💙💙💙💙💙
Hmm nihče mi ni rekel, da nebi bil DHT v tem času OK. Sem pa 12t2d 🤭 ko sem rekla, da NIFTY ne bom (najprej sem ji pisala, da zelim tudi nifty) je bil njen odziv “aja, aha ja prov”. Pomoje se jim vseeno gre za % 🤣🤣🤣

Meni je prav rekla, da se dela v 9-10 tednu, čeprav meni se tudi zdi, da sem ga tri leta nazaj delala istočasno kot NS 🤔🤔

clock-img

21.12.2022, 14:31

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka1991

Mene pa zanima ali boste vse vprašale za spol? 

Jaz tokrat ne bom... Bi rada koncno do poroda enkrat zdrzala, čeprav itak da me matra 🤣🤣🤣

clock-img

21.12.2022, 14:52

clock-img

anja93

pencil-img

48

IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup

Hvalaaaa 💙💙💙💙💙💙

Meni je prav rekla, da se dela v 9-10 tednu, čeprav meni se tudi zdi, da sem ga tri leta nazaj delala istočasno kot NS 🤔🤔

Pomoje je to kar nekaj. Kako naj nekdo dela DHT tako zgodaj, ce je prvi pregled sele npr v 9.tednu? Sedaj sem nasla se eno objavo ginekologa, ki je napisal, da se DHT dela v kombinaciji z NS, Torej po 11. Tednu :) …. Nevem. 

clock-img

21.12.2022, 14:57

clock-img

cbelca2

pencil-img

29

4.mama res čudno!Jaz sem 36, bom pa 37. Tudi neni je gin dala napotnico za NS in me niso naročili oz.je niso sprejeli...zaradi starosti. Jo je potem spremenila v to za amnio...🤷‍♀️Kje pa boš ti opravljala NS da jo sprejmejo?Anja čestitke. Tudi jaz že komaj čakam na ta pregled 🙂

clock-img

21.12.2022, 15:02

clock-img

4.mama

pencil-img

600

cbelca2 jaz grem v Postojno, 2 krat sem ga vprašala in je rekel da ja na napotnico, bom vzela vseeno denar s sabo, da ne bo presenečenj

clock-img

21.12.2022, 16:10

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

Nevergiveup bos zdrzala do poroda? 🙊

clock-img

21.12.2022, 16:23

clock-img

cbelca2

pencil-img

29

Res zanimivo te napotnice 🙃Glede spola pa. Pri prvih2 nisva vprašala in sva imela pres3nečenje v porodni. Zaenkrat nimam tudi tokrat kakšne posebne želje da bi vedela. Morda si še premislim...

clock-img

21.12.2022, 16:57

clock-img

Anonimen

Jaz bom 500% na NS vprasala za spol. 
Glede DHT pa bom jst sla, se pravi ce je samoplacnisko v vsakem primeru (in ni na napotnico), potem mogoce to uredim pred 1 pregledom, da mi ne bo kdo moraliziral na pregledu. 
Sam kaj k je tok razlicnih info, da ne vem katere prakse se moja G posluzuje. 
Drugace pa danes malo boljse z energijo, ampak trebuh imam pa tok napet, da ko sedim, cutim kako mi gor pritiska. Pa res imam filing da je prevelik glede na tedne. Cudn.
Sem se pa dons ponoc 2x zbudila za it lulat. Prvic sem zignorirala in zaspala nazaj, samo polozal popravila, da ni pritiskal direkt na mehur, sam cez cas sem se zbudila se enkrat in sem pac ustala. Med hojo do wcja so me od utrujenosti prou oci pekle in sem kr spala na skoljki, se zvekla nazaj v postlo in zaspala naprej. Vmes pa razmisljala, kva mi je tega treba, ze tko spim premal, zdaj bo pa se ta po obrokih, grrr hehe. 

clock-img

21.12.2022, 19:51

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Jaz bom 500% na NS vprasala za spol. 
Glede DHT pa bom jst sla, se pravi ce je samoplacnisko v vsakem primeru (in ni na napotnico), potem mogoce to uredim pred 1 pregledom, da mi ne bo kdo moraliziral na pregledu. 
Sam kaj k je tok razlicnih info, da ne vem katere prakse se moja G posluzuje. 
Drugace pa danes malo boljse z energijo, ampak trebuh imam pa tok napet, da ko sedim, cutim kako mi gor pritiska. Pa res imam filing da je prevelik glede na tedne. Cudn.
Sem se pa dons ponoc 2x zbudila za it lulat. Prvic sem zignorirala in zaspala nazaj, samo polozal popravila, da ni pritiskal direkt na mehur, sam cez cas sem se zbudila se enkrat in sem pac ustala. Med hojo do wcja so me od utrujenosti prou oci pekle in sem kr spala na skoljki, se zvekla nazaj v postlo in zaspala naprej. Vmes pa razmisljala, kva mi je tega treba, ze tko spim premal, zdaj bo pa se ta po obrokih, grrr hehe. 

Zakaj pa ne vprašaš svojo G kako je to pri njej praksa? Tako bo še najbolje... Jaz sem tudi noro zaspana skoz... Čakam, da mine. Prvo tromesčje mi je vedno najbolj zoprno... Pa refluks se mi je že pojavil 🙄🙄🙄 Še dobro, da lahko tukaj jamramo, jaz sem sama sebi odveč, ne vem kako me kdo sploh prenaša 🤣🤣🤣

clock-img

21.12.2022, 21:27

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Punce jaz sem danes čisto fuč, prvo sem skupi padla, sedja pa še vročina poleg vsega user posted image

clock-img

21.12.2022, 22:20

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Boooga 😢 kaj pa je, kaksna korona aali kaj drugega? Upam da hitro mine 🤞

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem