Meni so se pa intenzivne slabosti šele zdaj začele in se stopnjuje. Prej mi ni bilo tako slabo kot mi je zdaj. Bruhala se nisem in upam, da ne bom.
Težko diham, prsni koš trpi ker mi srce hitreje utripa, navelicana sem teh navideznih maratonov, spodaj me tišči kot da imam krče pri menstri oz se maternica intenzivno širi, skočila je kr ven, oz se je lok izbočil, res pa da se hitro vidi, ker sem bila prej čisto brez trebuha, ploh dila. Zdaj se skrivam z jopicami.
Utrujenost na polno, popoldne zaspim na kavču ob polnem cirkusu v bajti in luči prizgane in tv in okol hodjo, jst spim k ubita.
Apetit se je vrnil, lahko jem sladko slano skupaj, tud če je to golaž in puding pol pa še kisla smetana in un sir k smrdi po nogicah z majonezo, hehe, pa še rogljiĉek z marmelado in banano na konc. Ne res, kr neki vse kar vidim, lahko pojem. K termit. Aja kg pa še kr okol 52kg, tko da neke panike še ni ampak na dolgi rok tole nikakor ne bo ok.
Me pa hrana in apetit ne skrbi, ker to grickam 10 obrokov na dan po par grizljajev, niso to cele pojedine.
Aja pa zelo grozen okus imam v ustih in veliko sline. To me tud moti. Cel dan, ne glede na hrano ali tekocino k jo dam vase, imam tak bedn okus v ustih. Sem brala za vse te simptome ampak a res moram vse dozivet, lahko kaksnga obvozim. In ker je velik sline in grozn okus v ustih mi je pol se bolj slabo. Zacaran krog.
A se katera kaj takega dozivlja?
Skrbi me ta izrazito mocna utrujenost. Pa kri piham iz nosa, pritisk v nosu mocan, nos skoz za pihat, potem pa migrena.
Te nosecniske zadeve me najbolj motijo. Ker sem neuporabna. Se vidi v bajti, da od mene že 10 dni ni nič. Grozn.
Glede vode pa tiste k imate bakterije, upam da ugotovijo zakaj in se to porihta. Samo da niso glivice in vnetja, ceprav nic od tega ni ok. Vse si zelimo dobrih rezultatov.
No pa sm se razpisala. A dodam se zaptrje na seznam? Evo sam jamram ... me nekam moram zapisat :) :) Ste moj nosecniski dnevnik.
Sam se hemoroidi in otekanje nog mi manjkata, aja pa bruhanje, pa bom vse mozno odkljukala s seznama? Al je lahko se kaj??? Odpadanje las, strije? Kva se pride? :) Aja porascenost z dlakami - pri sinu sem bila fuul kosmata, se puhek na bradi se mi je naredil, brez heca. Mozoljcki se pa sem in tja narisejo, pa kozo imam en dan mastno, drug dan se mi lupi koza k je tok suha. Noro kako hitro menja podlago.
Ma dj men tole ni smesn, pa sele zacele smo :) :) :) :)
A ves k recejo "i am too old for this" ... res se na momente tko pocutim :)
A bo dost pisanja / branja za vecer?
Tipkaml jutri. Nocko.