IZVIRNO SPOROČILO: Bonbonnie
Do 16t baje niti lekadola niti pastile.
Kako ne? Ta pa je strog. No, jst sm 1 lekadol+c popila in polizala skoraj 1 skatlo ISLA tablet ... ampak mislim, da škode ne bo.
Mene je pa hči skor dobila. Je vzela moj gsm, da se je logirala v svojo igrco in me začudeno vpraša: "Mami, zakaj imaš pa ti Pregnancy tracker aplikacijo".
Sem hitro začela razlagat, da se je po updatu moja aplikacija za spremljanje menstruacije tok spremenila, da mi ni več všeč in da sem iskala kakšno drugo in da tud ta k jo je slučajno vidla, ni OK.
In da ko bo ona dobila M, da ji bomo tud dali eno aplikacijo, da si bo notri vpisovala dneve M in lahko spremljala. Ker ena app k jo imam že od leta 2018 mi natančno zjutraj pokaže "Its about to start" in res sem tisti dan pol dobila M. No ko je ta app napisala "Take a pregnancy test, you are 2 days late", mi je bilo vse jasn, prav je imela :) No, sem se zmazala s tem izgovorom
Kava se mi je pa tok zagrenila, da niti 1 šalce na dan v službi ne uspem spit do konca .... tko da sem večinoma na čaju.
Dons sm se zbudila z zabasanim nosom in rahlim glavobolom .... sej zdaj je že bolje ampak ok. Pa skoz se mi v nosu nek pritisk izmenjuje, tko moteč filing. Aja pa sem in tja kri piham. Sej vem, da je to za nosečnost značilno, sam tko omenjam, da imam zdaj še to. Medtem ko ponoč prespim celo noč in zaenkrat še ne hodim lulat.
Me pa zelo veseli, da ste že pošteno lepo videli
. A pa je od zunaj (trebušček) tud videti, da je nosečnost že tako lepo napredovala? Se ti pozna, da si v 11 tednu? Jaz sem danes polnih 9t1d, torej vstopila v 10 teden.
In upam, da je vse ok. Še 9 dni do 1 pregleda.
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html