cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2023

clock-img

18.12.2022, 19:47

clock-img

4.mama

pencil-img

600

foxy ne razmišljat, poskušaj se sprostiti da ne bo stres ti povzročil povišan sladkor

clock-img

18.12.2022, 19:51

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Nosečka1991 upram da bo lazja oblika in da v petek gres lahko na pregled, okrog mene tudi full corone, in viroz

clock-img

18.12.2022, 20:34

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

4.mama pa saj nisem pod stresom, sam tok so ratal nadležni že s tem spuščanjem meje vsako leto user posted image . Aja,.. moja tamala pa tudi z vročino, tako "iz lufta", tako da bo jutri kar doma.

clock-img

18.12.2022, 20:37

clock-img

4.mama

pencil-img

600

joj kolk je tega sedaj, teh viroz, meni danes ni tako slabo, verjetno ker imam zamasen nos, upam da ni kaj narobe

clock-img

18.12.2022, 21:04

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

Foxy se strinjam. Jaz sem imela 5.2 in morm ta teden spet kri dat😖 a pase mi sam sladko pa isto palacinke bi skos jedla 😅 ta teden me torej caka to ponovno pa dht

clock-img

18.12.2022, 21:36

clock-img

Anonimen

Kdaj pa gledajo ta cuker? A takoj ze prvi laboratorij? 
No, jst bom vse po novem letu morala cez dat. Takrat bodo na sreco ze mimo prazniki in mi bodo piskoti ze  iz uses gledal, tko da upam, da bom ta test lepo prestala .... a pa ga moras delat al lahko odklonis? 

K zdajle mi je kr slabo ... si ne predstavljam da bi tisto glukozo al kva je ze popila ... bruham takoj ..... 
Ok nogomet smo pogledal .... res super finalna tekma .... zdaj smo Sanjskega moskega .... pa pocas zakljucmo tale vikend in gremo spat. 

clock-img

19.12.2022, 08:34

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Hvala:). Sem bila na testiranju in sem negativna kljub temu, da sem bila včeraj doma pozitivna. Ponoči nič ne spim. Vročina, glavoboli. Groza uglavnim.Mi je pa v lekarni rekla da lahko jem 4 lekadole na dan, Isla tablete za lizat za grlo. Sem pa vprašala kako je z lekadol plus c in je rekla da ni fajn ker je preveč c-ja noter in lahko povzroči hudo drisko, ni pa nič narobe če enega na dan, je pa boljše da potem lekadol in še en dodatek vitamina c zraven, ki je prav za nosečnice. 

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Nosečka1991 upram da bo lazja oblika in da v petek gres lahko na pregled, okrog mene tudi full corone, in viroz

clock-img

19.12.2022, 09:10

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Tisti glukozni test je v 21tednu, sedaj samo kontrolirajo sladkor v krvi na tešče... Jaz upam da bo ok user posted image al me bodo pa tiste palačinke koštale user posted image

clock-img

19.12.2022, 11:03

clock-img

Anonimen

Drzim pesti, da ne bodo :) 
Porocajte kako je bilo. Ura ze 11h in jaz cakam porocila. Kje ste :) Vse obcudujete UZ slikce, ste jih sle okvirit in v trgovini ze kupujete prve oblekce al kje ste se izgubile? Hehehe
Srecno in se tipkamo. 
V sluzbi ful pestro ampak evo kot vedno, se javljam iz wcja skrita, skocila lulat in da vas preberem. 

clock-img

19.12.2022, 11:10

clock-img

4.mama

pencil-img

600

evo mene iz pregleda, vse super noseča 8T2D, torej 2 dni več kot sem milsila srček slišala mi je vzel kri in vodo kar tam v ambulanti, naročena na NS 16.01.2023. NS je na napotnico, in če so tam rezultati slabi je tusi Nifty za nas fosilke na napotnico, durgače je potrebno Nifty plačat.

Sedaj se par tednov bodo živci na full, sem mu rekla če bi lahko naredil UZ čez 2 tedna, pa mi je reku da kar je danes vidu da ni potrebe in da se vidimo po NS, al vseeno me je strah teh 2 tednov

clock-img

19.12.2022, 11:19

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

OO 4.mama super user posted image midva sva pa tam tam vidim user posted image . Jaz sem 8/3 hehe...

clock-img

19.12.2022, 11:28

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Anonimna, si že s pregleda? 

clock-img

19.12.2022, 11:30

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

evo mene iz pregleda, vse super noseča 8T2D, torej 2 dni več kot sem milsila srček slišala mi je vzel kri in vodo kar tam v ambulanti, naročena na NS 16.01.2023. NS je na napotnico, in če so tam rezultati slabi je tusi Nifty za nas fosilke na napotnico, durgače je potrebno Nifty plačat.

Sedaj se par tednov bodo živci na full, sem mu rekla če bi lahko naredil UZ čez 2 tedna, pa mi je reku da kar je danes vidu da ni potrebe in da se vidimo po NS, al vseeno me je strah teh 2 tednov

Oooo, superca!!! Čestitke 🥰❤😘😘😘 

clock-img

19.12.2022, 11:56

clock-img

ayleen

pencil-img

12

Punce, tko vas je fajn brat, da sem se odločila, da še jaz kaj napišem. Čeprav spadam k avgustu 2023. Ampak tudi če odprem novo temo, dvomim, da bo tko luštno, kot je pri vas user posted image
Čestitke vsem nosečkam, ki boste rodile naslednje poletje. Držim pesti za vse, da bo šlo vse brez težav user posted image

Jaz sem noseča 5t2dni in se kaj pretirano veselit še nočem. Ker nisem več najmlajša in ker sva se nekaj časa trudila. Sva bila že naročena na vse možne preglede, nakar je v zadnjem hipu ratalo po naravni poti user posted image
Zdaj pa samo upam, da bo šlo vse v redu user posted image

clock-img

19.12.2022, 11:59

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Cestitke za lepe rezultate 4.mama! Samo tako naprej ❤️
Ayleen, oo midve pa sma si kar blizu, po mojih izracunih sem jaz 4t5/6d 😊 Jaz sem se tudi kar lepo v Julijke stisnila, ker nekakor se mi zdi da so tu najbolj zivahne pupike 😊

< Sporočilo je popravil Bonbonnie -- 19.12.2022 12:00:29 >

clock-img

19.12.2022, 11:59

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Čestitke ayleen. Koliko let pa šteješ, prvi otrok? Držim pesti, da bo vse ok. Poletni dojenčki so super.

clock-img

19.12.2022, 12:01

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Evo mene so pa že klical... speeeet beljakovine v urinu, pa js ne vem no to man jaz skos, že pri prvi sem imela non stop. Jutri moram spet vodo dat.

clock-img

19.12.2022, 12:03

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

foxy_cat, jaz sem jih tudi imela ko sem imela nekega vnetja mehurja, dober mesec pa pol nazaj. Mi je zdravnica svetovala da naj pijem doooosti vode vsaj 2L in da poskusam cimvec naenkrat spit. Baje se to tak resuje.

clock-img

19.12.2022, 12:31

clock-img

ayleen

pencil-img

12

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Čestitke ayleen. Koliko let pa šteješ, prvi otrok? Držim pesti, da bo vse ok. Poletni dojenčki so super.

Hvala ❤Ja, prvi otrok oziroma sploh prva nosečnost. Stara sem pa 38.
Čestitke vsem, ki ste in še boste izvedle lepe novice, da je vse v redu z vašim otročkom 🥰

clock-img

19.12.2022, 12:48

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Bonbonnie ma jaz res veliko pijem, pa vedno sploh v nosečnosti se borim s temi beljakovinami. Noro no.. Danes bom imela dan exstra nacejanja spet... 

clock-img

19.12.2022, 12:59

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Meni so rekli da me pokličejo če kaj ni vredu s krvjo in urinom, nič me niso, verjetno od jutra bi me že

clock-img

19.12.2022, 14:00

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

4.mama oo super novicke 🤞🏻 zaenkrat se vse dobro drzimo, sem vesela 😊Anonimen jaz sem mela slikico kar v materinski knjizici pa je moz vzel sliko ven in jo dal v okvircek. 😂 mi je tak luskan ko je takoo navdusen. Se bolj je vesel kot jaz se mi zdi 😂 oblekic pa ne bom nic se kupovala zaenkrat. Se kar nekaj casa ne pomojm.. sem da danes tocno 10t oz.stopila v 11. in z vsakim dnem sem bolj mirna. Po nuhalni mislim da se bom ze cizt umirila ko bo vse vredu 😊 se pa pocutim dobro. edino prsi me malo tiscijo obcasno,predvsem ponoci. Pa nekak se izgubila apetit. Nic mi ne pase spet ampak mi pa vsaj ni slabo. pa bolj zgodaj moram it spat. Ob 8h se mi ze na uckah vidi da sem utrujena. To pa je to evo 😊

clock-img

19.12.2022, 14:21

clock-img

Rdecka

pencil-img

27

Čestitke vsem po prvih pregledih. Kako ste s sladkorjem in rezultati krvi?Moj je tudi že za mano in je vse ok. Sem pa na trnih...tako kot je napisala pred mano..sele po nuhalni,ce bo kaj bolje..v soboto se je zacel spet izcedek in sem ekstra zaskrbljena ce je vse ok.gineko pravi, da bi moglo bit..ali je na  angel sound ze kaj slisat v 10 tednu? Drugace glede pregleda imam pa ravno 5.1. Sladkorja..tko d diebetolog in dieta...tole bodo super prazniki :s no sam da bo pikica dobro :)Pozdrav vsem avgustovkam,naj vam cas do prvega pregleda hitro mine :)

clock-img

19.12.2022, 15:06

clock-img

Anonimen

Ooo noro super za lepe.preglede. zelo vesela za vas. 
Mene zdaj koklja v rit ves cas brca, ker sem pac cakala, da sporocim, da sem noseca in bom zadnja med nami sla na prvi pregled. Do tja se hmm 10 dni. Ampak ok. Bom pa medtem z veseljem tlele cas zabijala in pisala neumnosti :)
Mene mal prebava matra, pac tipicna nosecniskq zaprtost. Ki se je povecala, ker sem ze tako lene sorte in imam leno prebavo in se hitro zaprem ze na normal basics, nosecnost pa tole se poveca. Se spomnim, da sem v prvo sla 1x na 5 dni oz enkrat celo samo 5x v celem mesecu, to je bila grozljivka in pol. Sem pojedla ni da ni in popila sirupov itd in resevala na vse mozne nacine. Tko da vem kaj moram jest, in bom sla v akcijo po sluzbi, da si nabavim sveze laneno seme in eno kg sliv brez koscic in jogurtov in mislim da imam doma se en sirup iz lekarne. 
Mozn da me je sladica zaprla ampak sej so bili Baby piskoti namoceni v mleko in puding. Niso bili suhi piskoti ali potica. Cudn. 
Ps a je katera iz LJ ali okolice?
In waw dobrodosle avgustovke, dbest da ste z nami, ful vesela k smo aktivne in nas je vec. Bi kr preimenovala temo, ce bi se dalo :) V "poletni otrocki 2023". Ce bodo kdaj sle na FB, si naredimo svojo zaprto mesano skupinco junij-avgust babies :) 

clock-img

19.12.2022, 15:17

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Dobrodošla Ayleen in vse, ki spadate po pravilih kamorkoli- smo vseh vesele in res je pestro tukaj 🤣😅🥰🥰 Veliko nas je tukaj, ki mogoče nismo ravno mlade in imamo pestre izkušnje za sabo 🙈💓 Čestitke vsem za preglede in jaz sem tudi svojega ravnokar opravila! Sem 11 tednov in to je že cel ČLOVEK- rokice, nogice, glavica, srček veselo bije 🥰💞💕💞💕💞💕 Fuuuuuuul brcaaaaa!!!!! Jaz sem čist v šoku kok je to dete zraslo v parih tednih- zadnjic je bil to majhen fizouček s pikico... Kar na jok mi gre, ker še nikoli nisem bila pri teh tednih na pregledu- vedno je bil 7.-8. Teden, potem pa nuhalna. Res nisem pricakovala videt rokic, nogic in kako noro hitro brca pa plava noter??? Ampak saj po tednih sodeč je logično, še vseeno pa čudež narave je vse skupaj 🥰🤩🥰🤩🥰 No, zdaj pa držimo pesti za naprej- žr čez nekaj dni imam nuhalno 😲😲😲😲 🥰🥰🥰🥰🥰😇😇😇😇

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem