cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2023

clock-img

17.12.2022, 12:51

clock-img

anja93

pencil-img

48

Mene pa zanima, ali so normalne “bolecine” oz bolj tiscanje, spikanje, ponoci v dolocenem polozaju. Recimo levi bok. Po menjavi polozaja je boljse.Sem konec 11t, nuhalno imam v torek :) 

clock-img

17.12.2022, 16:25

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Mene tudi špika če bolj na levem boku spim. Zanima me tista ki je bila bolana, kakšne tablete za grlo ste lizale tiste septabene al pa nekaj? Mal se me loteva in bi rada cimprej se pozdravila, da nebom obležala za praznike. 

clock-img

17.12.2022, 16:26

clock-img

anja93

pencil-img

48

Meni je v lekarni rekla da samo ISLA. Tista brez mentola. 

clock-img

17.12.2022, 16:55

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Nosečka1991 msilim da je Islo jedla Anonimna.

Punce meni je tako hudo, vsaki dan bolj res. a ima katera zamasen nos, jaz ne morem dihat mi je full moteče

clock-img

17.12.2022, 17:00

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Nosečka1991 msilim da je Islo jedla Anonimna.

Punce meni je tako hudo, vsaki dan bolj res. a ima katera zamasen nos, jaz ne morem dihat mi je full moteče

Jaz sem bila zdaj 10 dni ful bolna- jedla septabene, operil za nos in obcasno kaksen lekadol. Malo je sicer pomagalo, ampak sem rabila vseeno par tednov, da sem se pozdravila... Rabiš počitek in čas... 

clock-img

17.12.2022, 20:58

clock-img

Anonimen

Jst sm jemala. Isla. Sploh pomislila nisem da bi preverila ce lahko al ne. Super so, jst sm se spala z 1 isla tableto zalepljeno na nebu. 
Sem pa preverila da ni zajbla notr, ker to vem da ne smemo. 
Tko da priporocam Isla, ceprav so drage. Delujejo!!! 

clock-img

17.12.2022, 21:02

clock-img

Anonimen

Spikanje na levem boku je pomoje normalno. Jst tud spim na levi strani. Mene prej leva rama zacne ubijat, kot pa spikanje spodaj. Se mi je pa tud to ze dogajalo. 
Spet imam mocan apetit in bi kr jedla in jedla. Nevem zakaj ... ampak ce nimam obvutka sitega polnega zelodca, mi nekaj manjka. Sej kg nimam vse skup nic. Sam upam da tkole ne nadaljujem se naprej, k bom res k slon. 
Sem pa vesela, da se se vedno pocutim noseco. Prsi me sem in tja se bolijo. Ali pa tiscijo je tist pravi izraz. Sem pa hitro utrujena. Prehitro. Doma cist nekoristna. 
Kje je tista ideja da bom celo bajto pospravila. Nisem nisem nardila. Razen stroje oprala. Pa se to je stroj delal namest mene. Jst sm peglala kavc. Dons sm spet popoldne kr zaspala na kavcu.

clock-img

17.12.2022, 23:51

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

Ja septabene m ije odsvetovala v lekarni. Samo Islo za nosecke 👍🏻

clock-img

18.12.2022, 11:46

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Ja septabene m ije odsvetovala v lekarni. Samo Islo za nosecke 👍🏻

Ma v lekarni odsvetujejo vse in najraje vidijo, da crkneš od bolečin, če si noseča... Meni je Isla pomagala nula, ampak res nula. Septabene pa je tudi prijel šele naslednji dan, ampak je... Samo vsak se pač sam na koncu odloči. Sem pa delala nekaj časa na ginekologiji na kliničnem in sem skoraj na rit padla kaj vse so mogle jemat nosečnice in to vsak dan, dlje časa... Tako da mi je kar malo smešno kakšen halo delajo zdaj iz tega. Saj je prav, da smo previdni, ampak je totalno pretiravanje. Pa v prvih dveh nosečnostih sem mogla jemat nalgesin zaradi migren, claritin zaradi hude alergije in je bilo vse vedno ok. Dva splava sem pa imela ravno takrat kadar nisem res NIČ jemala pa ful pazila. Brezveze... Pa ne da koga nagovarjam, da naj vse živo jemlje, ampak skrbet za vsako tableto/hrano/gibanje pa je tudi odveč. Se mi zdi, da kar je namenjeno se bo vseeno zgodilo ali pa pač ne...

clock-img

18.12.2022, 12:03

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Jaz se strinjam ker res ne vem ceč kako in kaj, jaz imam že od prej hudo vnetje sinuse, bi moralal na operacijo in nesem sla, sedaj se mi je full poslabšalo in res težko diham. imam to morsko vodo si špricam al spet ne vem ali lahko.

vedno bolj sem živčna za jutri

clock-img

18.12.2022, 12:31

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Jaz se strinjam ker res ne vem ceč kako in kaj, jaz imam že od prej hudo vnetje sinuse, bi moralal na operacijo in nesem sla, sedaj se mi je full poslabšalo in res težko diham. imam to morsko vodo si špricam al spet ne vem ali lahko.

vedno bolj sem živčna za jutri

To pa sigurno lahko... kaj pa operil? Meni kar fajn sinuse vedno odpre, sicer začasno, ampak vseeno... Za jutri pa zeloooooo držim pesti za obe... ❤❤❤ Kdaj pa imaš? Jaz šele popoldne 😐 Jaz sem ful tečna danes, ker sem živčna- vsi mi grejo na živce 🤯🤯🤯 Ima še katera pregled ta teden?

clock-img

18.12.2022, 12:34

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Nevergiveup jaz imam ob 8:15, ravno peljem malo v šolo in gasa, tudi jaz sem se že zjokala in na vse kričim, pa tako lepo vreme in meni se nič ne da. res ne razumem al sem tako slaba zaradi starosti, ker res do sedaj nikoli niti slabi nič

clock-img

18.12.2022, 13:12

clock-img

Anonimen

Jst mislim, da smo stare :) :) :) +40 in bit noseca. Shit tole niti najmanj ni enostavno. Tole je cist drugac k deset_letje nazaj. 

Jst se res pocutim k da moje telo tece maraton cel dan. A ima se katera tak obcutek? Al mi bodo na pregledu kj cudnga ugotovil? 
Skoz mi srce razbija na polno in cim malo migam, pa je to sam da posteljo pospravim ali pa da zlozim posodo iz pomivalca v omarice ali pa samo da stroj nagilam z novo robo. 
Matr vola mene to zdela k da sem 5km pretekla. Res neverjetno kako sem hitro utrujena in zadihana oz srce ponori in moram pocivat.
Prosim prosim recte da tole pol mine, ker ce se bo se slabsalo, jaz do poletja ne bom mogla nic!!!! Kje je se da trebuh okol nosim in se sklanjam in zlagam in obesam, ce je ze tole brez trebuha tak napor, da bi sam na kavcu lezala in cakala da mine vseh 40 tednov, da mi en rece, vstan pa pejt rodit :) :) :) :) 
4mami kako je kj tamala? Vrocina sla? Je kj boljs? Jaz sem se odlocila, da mojih zaenkrat tok zgodaj ne mislim cepit. Prezgodaj je v 6 razredu. Niso niti M dobile, dalec o kaksnih spolnih odnosov in niso se niti se razvile. Ne rabijo cepiv in strupov. Se vsaj nekaj let ne. Vem da so se zdaj v 6r cepili le 3 deklice, od tega 2 v a razredu in 1 v b razredu. Aja pa 1 fant. Te iste so takrat cepili tudi proti Covidu. 
Seveda se vsak odloci zase, ampak jaz sem za cimmanj strupov, tablet, cepiv, zdravil, ab, itd ce le ni resno nujno. Nimam pa nic proti, ce se kdo drug za to odloci. 
Drzim pesti da bo tamala cimprej ok. Da reakcija mine. 
Danes sem se odlocila, da ne bom tok jedla, bom probala cim vec pit. Caj caj caj. Ceprav mi dela slabo ampak prediham in pocakam da minejo vibracije v zelodcu. Nos imam se vedno zabasan, sploh se noce spucat. 
Jutri pa obema oz vsem ki jih tudi imate, ciiiim lepse preglede in dobre novice. Resss drzim pesti in prosim porocajte. Rabimo dobre novice. 

clock-img

18.12.2022, 14:10

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Mine, mine... A veš da sem jaz dve leti nazaj rodila tik pred 40-ko in mi je bilo ful lažje vse skupaj kot 10 let nazaj in rodit in dojit in noseca biti in predvsem ne spat... In tudi za otrokom laufat pa trmo prenasat- vse mi je zdaj lazje, ker 12 let nazaj je bil pri meni prehud šok vse skupaj... Ob pamet so me spravljali krči, nespanje, dojenje, jok... Zdaj pa nisem imela več nobenih pričakovanj, da bo dojencek kar samo spal pa se dojil in je bilo vse skupaj fuuuuul lažje. Mene so cepiva proti Covid-u zjebala lani, ker sem se vsakič cepila tik preden zanosila in je baje takrat zeloooo problematično- sta mi pol dva ginekologa potrdila, a kaj ko sem iz zdravstva pa vsakic me je moja bivsa ginekologinja ful veselo prepričevala, da to nima nobene veze... No, zdaj je tudi ona priznala, da pač pojma niso imeli takrat kako pa kaj... Ta utrujenost v začetku nosečnosti je pa sicer bila pri meni najhujsa v prvi nosecnosti- dobesedno sem spala pred racunalnikom. Ampak vsakic potem mine. Je pa res, da jaz kar zdravo živim in sem tudi športna, mogoče se to pozna zakaj mi leta ne nagajajo toliko kar se tiče počutja...

clock-img

18.12.2022, 14:18

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Hvala nevergiveup malo si me pomirila, vem da je to normalno ampak res nisem v 7. nosečnostih nikoli imela simptomov in so sedaj prav vsi za nazaj, sem že pomislila da nosim dvojčke res user posted image

clock-img

18.12.2022, 14:52

clock-img

4.mama

pencil-img

600

kaj mislite da prehlajena jutri grem lahko na pregled?

clock-img

18.12.2022, 15:42

clock-img

Anonimen

Kako mocno si prehlajena? Bos lahko tiste pol urce zdrzala, da tam ne kihas in smrkas, itak bos imela masko gor, ker so v ZD, kar skoraj povsod obvezne.
Ce nisi ful in da se z lune ne vidi in nimas vrocine in si vsa pocas_ta in sam za v posteljo, potem pojdi. Pojdi pogledat tvoje dvojcke :) :) :) Kaj pa ves, kaj pa ce so ress?? ;) 
A nisi ti napisala, da imas zdaj pregled, ker potem kasneje njih ni, ker so na dopustu? Boljs zdaj, k pa pol se cakat par tednov. Jst imam se 12 dni do prvega pregleda. Medtem bom pa z veseljem brala vase pozitivne novice z vasih pregledov. 
A bo katera zdaj z mozem spremljala finale fuzbala? 

clock-img

18.12.2022, 16:17

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Anonima mi smo vsi na kavču finale in kokice, jaz jih samo voham user posted image

clock-img

18.12.2022, 18:07

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Pupile jaz sem tudi z tako hudo zamasenim nosom pa se ne smem niti pihnit prav ker mam tezave s strjavanjem kri in se mi je ze 4-5x ulila kri z nosa.Drugace pa mislim da ne gre zgolj za prehlad. Na to me je opozorila ze drugic noseca sestra ki je ze v 7 mesecu, baje gre za nosecniski rinitis, tako je njej povedal G.Predvsem napada v tretjem tromesecju ampak nic cudnega ce nas spremlja skozi celotno nosecnost.Kako se ga resit? Noben pojma nima 😅Uzivajte v finalu 😊

clock-img

18.12.2022, 18:10

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Aja jaz mam jutri pregled in bom vprasala kaj lahko vzamem, tako da vam sporocim. 

clock-img

18.12.2022, 18:45

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Evo da se spet jaz javim. Samo da povem, da sm tut jaz zbolela in sicer korona:/. Malo me skrbi kako bo naprej, imam v petek pregled ampak verjetno nebo nič iz tega, ker sem bolana. Je imela katera korono med nosečnostjo? 

clock-img

18.12.2022, 18:57

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Ja, tudi moja sestra in to v zelo hudo obliko z zelo visoko vrocino. Vse je vredu 😁 

clock-img

18.12.2022, 19:10

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Jaz moram pa jutri kri dat, pa vodo... Pa sladkorno že gledajo baje je že 5.1 meja me je čist šokirala user posted image nazadnje je bilo 5.4.. Aja in imam naročeno da cel vikend ne smem nič sladkega user posted image nosečnici rečejo da ne sme nič sladkega user posted image mhm...palačinke z nuttelo sem mogla nujno zdajle za večerjo jest nisem mogla več user posted image user posted image

clock-img

18.12.2022, 19:34

clock-img

4.mama

pencil-img

600

meni tudi ta sladkorna ni nič jasna, prej niso tolk gledali nevem. jaz jo imam povišano vedno zaradi ščitnice

clock-img

18.12.2022, 19:41

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Ma bolano znižujejo to mejo user posted image ... me je kar malo strah vseeno. Pa ne zaradi Nutelle user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem