cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2023

clock-img

16.12.2022, 10:11

clock-img

4.mama

pencil-img

600

jutro pupike user posted image ,

bodite srečne, mene točno ob 9 zjutraj začne in traje do 21, morda malo prej konča in takrat samo kreker in coca cola z vodo drugo ni šans. Zdaj imam za plejat malo k zdravniku , je dobila hudo reaakcijo z visoko vročino na cepivo in se prav bojim kaj bo ker mi je slabo

clock-img

16.12.2022, 11:41

clock-img

Stella Marella

pencil-img

362

meni je pa na srečo izven hise redkokdaj slabo. ko pa pridem not, pa prav zacutim, kako bo spet veselo 😅 samo ko mi energije manjka, da bi se večkrat iz hise spravla... 

clock-img

16.12.2022, 16:32

clock-img

4.mama

pencil-img

600

imam eno vprašanje, kaj vse full tišći lulat mene kot ponavadi nič več. malo mi je to čudno

clock-img

16.12.2022, 17:03

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Mene je od začetka zelo, zdej pa se čez dan umirja, ampak moram pred spanjem obvezno in še ponoči enkrat pa zjutraj takoj ko se zbudim spet. Mene pa zanima, vas bolijo kaj prsi in bradavice? Mene so zelo bolele kakšne 14dni nazaj ampak zdej pa se malo umirja. Ali je to odvisno od tedna nosečnosti ali kako? Počutim pa se še vedno nosečo zato nevem kako in kaj? 

clock-img

16.12.2022, 17:40

clock-img

Anonimen

Mene ne tisci prevec lulat ze od zacetka in tud zdaj ne in ponoci tudi ne vstajam da bi sla lulat. Zdrzim tud 10 ur spat brez lulat. Tko da je to tud men cudn. 
Prsi so se z zacetkom 8t umirile, bradavicke tudi. Oboje rahlo nezno obcutljivo. Prej pa sem se zaradi bolecin tudi sredi noci zbujala, kot da kvihtam prsne misice. 
Tko da pri meni vse mirno in manj obcutljivo in manj napeto kot od 4 do 8 tedna. 
Busek lepo ven skoci proti veceru, in pa vibrira zelodec ce kaj cudnega popijem ali pojem ampak samo za kaksnih max 15 min in potem se umiri. 
Edino "srce me boli" ze od zacetka izostanka M, torej to je moj edini znak, ta cuden pritisk v prsnem kosu, ker srce pumpa kri se bolj intenzivno zaradi sirjenja in rasti maternice. In ta hitrejsi utrip srca me dela utrujeno, ker je telo kot da bi cel dan rahlo tekla, pa sem res tudi hitro utrujena ce kaj pocnem, moram pocivat. 

clock-img

16.12.2022, 17:44

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Jaz pa zaradi bolečin se nisem zbujala, zdej se zbujam zarad bolečin ker teško spim na levem boku in me začne malo trebuh bolet ponoči ampak potem zaspim nazaj po kar nekaj časa matranja. Sem pa brala, da naj bi se počasi ti znaki umirili in nevem, jaz še vedno upam da je to krivo pri vseh bodočih mamicah.

clock-img

16.12.2022, 18:06

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Ni ravno nujno, da imamo skoz enako intenzivne znake- zadeve se umirijo ponavadi po prvih 10-12 tednih. Imam pa jaz to nesrečo, da mene skoooz ful lulat, baje da na zacetku od hormonov, na koncu pa še tiščanje ploda. To sem imela v vseh prejsnjih nosecnostih in je ful zoprno, ker hodim lulat po 4krat na noc ne glede na to da dve uri pred spanjem ne pijem 🤨🤨 zelo annoying.... Prsi me sicer zdaj bolijo manj, ampak občutek imam nosečniški še vedno in bomo videli v ponedeljek na pregledu kako pa kaj- imam namreč takrat drug pregled... ❤

clock-img

16.12.2022, 18:09

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

Joj kok ti je fajn ko imaš v ponedeljek pregled. Jaz ga imam v petek in se mi zdi da bo še tako dolgo do takrat. Živčki delajo na polno... 

clock-img

16.12.2022, 18:14

clock-img

4.mama

pencil-img

600

NEvergiveup midve imava obe v ponedeljek, moj je sicer prvi

clock-img

16.12.2022, 18:16

clock-img

nosecka1991

pencil-img

29

V katerem tednu pa sta če smem vprašat, ker jaz sem v 9t5d po aplikaciji ampak bom imela že drugi pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

clock-img

16.12.2022, 18:19

clock-img

4.mama

pencil-img

600

jaz sem danes 7T4D, na dan pregleda bom 8T, meni se zdi prezgodaj bi reje v 10 tednu ampak ga ni zdravnika med prazniki

clock-img

16.12.2022, 20:29

clock-img

Anonimen

Znaki grejo in pridejo. Kar je po eni strani ok, da si malo vmes spocijemo, ampak ne smemo prevelike panike delat. No jaz jo, samo zaradi preteklih slabih izkusenj, ne ker sem drugace kaksen paranojik. 
Jaz sem po app 8w4d, pa se nisem imela 1 pregleda. Ga imam sele 29.12. 
Imam pa noro dober apetit. Ce nisem res dons pojedla vse kar sem vidla hehehe ....  😆 
A je dons zvecer kaj na tv za gledat? Moj dragi ima nocno .... pospravljat in pomivat se mi ne da... pocivala bi, noge v luft in nekaj gledala. Ce ne pa mogoce Wednesday na Netflixu przgem. Tamala pravi, da moram pogledat. 
Anonimno-darilo

clock-img

16.12.2022, 20:51

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka1991

V katerem tednu pa sta če smem vprašat, ker jaz sem v 9t5d po aplikaciji ampak bom imela že drugi pregled.

Jaz sem 10. Teden. Je pa to moj 2. Pregled, sem že imela v 7.tednu, ker naceloma se takrat že vidi velikost in srček...
Držim pesti za vse preglede in upam na same dobre novice od vseh ❤

clock-img

16.12.2022, 20:53

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka1991

Joj kok ti je fajn ko imaš v ponedeljek pregled. Jaz ga imam v petek in se mi zdi da bo še tako dolgo do takrat. Živčki delajo na polno... 

Ja, verjamem... To čakanje je obupno, ampak nimaš kaj... držim pesti, da bo vse ok 😘

clock-img

16.12.2022, 20:57

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

jaz sem danes 7T4D, na dan pregleda bom 8T, meni se zdi prezgodaj bi reje v 10 tednu ampak ga ni zdravnika med prazniki

Kako pa to da hočeš kasneje? Saj pri 8. Tednih si že kar na jasnem, če nosečnost lepo napreduje. Čist brez skrbi pa v bistvu itak človek ne more biti do konca, upaš pač na najbolje ❤ Jaz sem vedno hotela čim prej vedet pri čem sem... 

clock-img

16.12.2022, 21:19

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Nevergiveup saj ne vem po eni strani komaj čakam a me je strah in veliko splavov se zgodi ravno v 9 tednu. in potem je dolga do NS. kar ma za bit bo. jaz tudi srčno upam da bomo vse z lepimi novicami iz pregledov

clock-img

16.12.2022, 21:22

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Anonimna midve s hčerkico isto tv, ima še vedno 39 ji spoh ne pade po 38, meni pa do sedaj full slabo sedaj je malo bolje. Hrane nič vse smrdi. po tv pa itak ni nič, tudi medve Netflix

clock-img

16.12.2022, 21:27

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Meni pa kar ni dal miru, tale moj zadnji pregled pri nadomestnem G, in tole prodajanje NIFTY-ja in dvojega hormnoskega in svoje nuhalne,... Danes sem skenslala termin pri njemu in se naročila pri Žebeljanu, ki ga zelo pohvalijo, pa še 5 dni prej imam kot bi imela nuhalno pri nadomestnem, katermu RES ampak RES ne zaupam - nekaj mi ni dalo miru (šesti čut pomoje) user posted image samo lkje je šele 12.1.2023 user posted image

clock-img

16.12.2022, 21:42

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

Nevergiveup saj ne vem po eni strani komaj čakam a me je strah in veliko splavov se zgodi ravno v 9 tednu. in potem je dolga do NS. kar ma za bit bo. jaz tudi srčno upam da bomo vse z lepimi novicami iz pregledov

Aaa, tega pa nisem vedela... Ja, saj po eni strani res človek ne ve kaj bi bilo najbolje. Najbolje bi bilo prespati do 12. Tedna 🤣🤣🤣

clock-img

16.12.2022, 22:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi tokrat zelela kasneje in ne pred 9t ker sem zadnja 2 pregledala imela v zacetku 8t, ko je bilo vse ok. In sele kasneje 11t/13t ugotovili, da je plod obakrat ravno okoli 8t6d umrl, nehal srcek bit. Ker ni bilo vmes pregleda, se 3 tedne ni vedelo, da nosim v sebi negiben plodek. 
Zdajle sem 8t4d in imam take krce da sem k prbita na kavcu in nepremicno spremljam dogajanje v maternici. Premika se mi vse, tudi v krizu zadaj cutim krce in mrzla polt me obliva.
Matr grozno srhljiv obcutek. Kaj je pa zdaj tooo?????? 

clock-img

16.12.2022, 22:44

clock-img

Pikcapokca

pencil-img

309

Jaz nisem nikoli imela povecane potrebe po lulanju. Se zdj ne. Prsi pa me enkrat skor nic ne bolijo enkrat pa bolj. Jaz sem tudi narocena pri dr.Žebeljanu.

clock-img

17.12.2022, 05:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aaa, tega pa nisem vedela... Ja, saj po eni strani res človek ne ve kaj bi bilo najbolje. Najbolje bi bilo prespati do 12. Tedna 🤣🤣🤣

Hehehe kje podpisem? To bi pa takoj :) 

Evo mene s kavca, grem se premaknt gor v spalnico.
Jup, pol sm kr zaspala dol v dnevni. Ocitno imamo doma udoben kavc oz. dons sm mal pretiravala, ker sem delala v sluzbi 12h in potem se trgovina shoping za cez vikend, kao ful bom pospravljala in pekla razlicne piskote, pa mi je telo dalo mal vetra, s krci, umiri se baba nisi vec 20 heh. Vse zgleda ok, grem spat. 

Se tipkamo pol enkrat pri jutranji kavici, ob cca 11h :) 
Kaj boste kj pocele ta vikend? Naslednji je ze Bozic. Nevem a smo edini k se nimamo postavljene smrekce. Imamo pa dolgo pracljicno dezelo pod TVjem na dnevnem regalu, smrekco eno novo malo belo ima pa tamala v svoji sobi, si je za Miklavza zazelela in ok je zbirala po trgovini nove okraske in lucke in si sobo res lepo okrasila. Kombinacija belo-rose-gold. Dol dnevna pa skoraj nic od nic. Bo treba mal v drugo dat pa okrasit. 

clock-img

17.12.2022, 09:21

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Jutro srečke nosečke, jaz danes že en simptom, hud glavobol, pri prvi sem imela hude migrene upam da ne bo sedaj tako, slabo pa točno ob 9, tako da sem hitela zamesit kruh in kosilo ker sedaj ne bo nič.

clock-img

17.12.2022, 11:26

clock-img

Anonimen

Jutro srečke nosečke, jaz danes že en simptom, hud glavobol, pri prvi sem imela hude migrene upam da ne bo sedaj tako, slabo pa točno ob 9, tako da sem hitela zamesit kruh in kosilo ker sedaj ne bo nič.

Zadnjic k sem imela migreno, sem se namazala z tigrovim mazilom. Mi je pomagalo. No celo en lekadol plus C sem popila, ko sem imela gripo. 

Upam, da te cimprej mine. Pojdi pod en vroc tus, pa ledeno vodo tusiraj na noge stopala in do kolen. Cez hrbet in tilnik pa toplo. Bos vidla, da ti bo boljs. Res pomaga. In to vedno nardim, mi pospeci cirkulacijo in spijem se caj z lekadolom, namazem celo in sence z tigrovim mazilom in mogoce za 15min v spalnico v temo in mine. 

Kako je danes hci? Koliko je pa stara in za katero zadevo in zakaj se je cepila? Vse ok? 
Uzivajte se naprej. Jaz imam svojo kavico in gledam en film na A kanalu. Tko na pol, lih da se nekaj vrti. Imam pa obcutek da bom spet tlele zadremala. 
Tok o moji ideji da bom ta vikend ful pospravljala in pekla piskote. Mogoce pa nardim kaksno sladico. 

clock-img

17.12.2022, 12:39

clock-img

4.mama

pencil-img

600

Anonimna hvala za nasvete, je malo bolje sem spila magnezij in sla na burjo.

Hčerka ima 11 let in je bila cepljena za HPV, to je v 6. razredu za deklice, ponoči nismo nič spale ker je kuhala celo noč, sedaj je bolje.

Meni tudi sedaj ni slabo se je umirilo, kot da bi vedelo da se mora imam neveste na kosilu in nočem da kdo posumi, še kavbojke sem stlačla nase, čeprav tiščijo user posted image .

Kako si ti danes in vse ostale seveda?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem