Jaz tudi ne morem verjet da je že leto naokrog. Men je tolk mala postala sladka, čist sem zaljubljena. Sem rekla da jo bom pojedla, da lahko grem še enkrat skoz to in rodit. 😁 Ker prehitro mineva in včasih ko jo gledam kr jočem poleg, ona pa si ziher misli, joj, kaj te s to žensko je 😂😂🥹 ampak če pomislim... Jutri imava 4 mesece. 4 mesece! Ne morem verjet, niti nočem, iskreno. Tak bi dala čas nazaj res. Saj je res super obdobje, ampak joj če kr minevajo dnevi. Sploh pa zdaj ko se še nekak lovimo, ko se komaj začenjajo spremembe in počasi postaja lažje. Ampak vsak dan se mi zdi enak, nonstop imam na repeat, ravno tak se mi zdi in potem še hitreje mine. Ne vem kak bom, ko bom morala nazaj v službo in ko imam dvoizmensko. Po moje bom bila največja jokica, pa ko bo morala v vrtec. Po moje bom na klopci imela kontra dežnik obrnjen ker bo tolk solz 😁😁 haha.
Res pa uživam, samo da še zvadiva, da lahko tudi kaj več naredim vmes, da lahko spet začnem kuhat. To edino še kar ne morem. Enostavno taki jok da ne morem, samo kaj na hitro edino.
Danes je ugotovila da ima noge in imajo funkcijo. Je ves čas v igračke na loku, pa še enega kužeka sem ji obesila, ki poje in govori. Čist zmešana je bila, prav navdušena. Pa najbolj mi je smešna pri previjanju. Vse mi pomaga. Prav noge dviguje da vzamem pleničko ven, da noge dol in spet gor, da jo obrišem.. položi noge in ko vidi da sem vzela pleničko pa spet noge gor da se previjema in oblečeva. Tak je sladka, joj. Res, kak je možno da imaš lahko nekoga tolk rad, da bi vse naredil zanj... Pri dnevnem uspavanju še imava problem, ker ne spi sama, moram bit poleg. In tudi rutina, skoz isto, tak da točno vse ve 🙂🙂 najprej pojeva, malo počakava in nato jo dam na sedežno ležat, ji pokažem odejo in ji jo dam, ona pa se sama do vratu pokrije, ji dam dudo in me že čaka 🙂🙂
Glede sobic. Kdaj jih boste dale tja, da bodo res sami sami? Jaz na ta korak nisem pripravljena, moj bi že 🙄🙄