IZVIRNO SPOROČILO: Bonbonnie
Meni ni slabo nic, verjetno je prehitro. Utrujena sem res feeeeeeejst. Prsi bolijo tu pa tam pa ne kaj dosti.. Pa tu pa tam kaki krc, to pa je tudi vse... No morem rect se, da sem kr alergicna postala na sodelavca, ki tako glasno pije caj......
Hehe alergicna na sodelavca :) A prenaglas srka caj? Ej punce kje pa kj delate? A mora katera zarad dela prej povedat sefu? Jst ne, imam pisarnisko delo.
Ja, hitro nas kaj spravi ob zivce :) Pa opazimo stvari, k jih prej sploh nismo. In nas kr naenkrat zacnejo motit ali obratno, nas sploh ne vec... ker se nam itak ne da in pustimo tam k je. Bo ze pocakalo :)
Glede vozicka, res pojma nimam. Jst sm v prvo in drugo imela Baby Jogger City Select, narocen iz UK, ker jih tle niso prodajal. Uf super vozicek.
Zdaj zivim v predmestju in bo treba nekaj za na teren in makadam in gozdne potke in seveda tudi za na asfalt in kolesarske steze. Pa da ni prezetak ker nisem pri mocnih in velikih, da bi neko tezko stvar dvigovala v prtljaznik.
Ma resnicno upam, da pridem do te tocke, k mi je sedaj samo kot ene sanje, dalec od realnosti.
Grem zdaj v solo, pobirat. Pol pa nazaj domov, kuhat kosilo. Za po trgovinah itak nisem, ceprav si otroc zelijo v BigBang izbirat darilo za Bozic/Nov let.
Fajn se mejte, se tipkamo.
Aja mislim, da se je glava mal umirila in spet cutim zelodc in rahlo slabost. Sicer nevem cemu bi jo pripisala ampak tko mal vibrira na trenutek in mi daje pozitivno upanje.
Ce bom do nedelje se imela te rahle filinge bom super happy. Ker zadnje 2x se je vse v cca 8w5d koncalo, nehal srcek bit. Zdaj sem 8w3d!
Anonimno-darilo