cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januar 2023

clock-img

22.06.2022, 19:23

clock-img

Manunimus

pencil-img

48

Anonimna, zelo lepo si napisala res, nwm če lahko še kaj sploh dodam res... Jaz enako želim tudi tebi in vsem ostalim, vso srečo in veliko ljubezni, da bo v prihodnje vse kot mora biti 🤍Je šel fant z mano, trajalo je danes, (sem mogla spet za rh faktor, ker sem si spremenila ime in priimek in je na prejšnjem izvidu bilo še staro ime in priimek) tako da tableto vzamem v soboto, v ponedeljek moram nazaj na oddelek, pa še injekcijo dobim ker sem rh 0 negativna... Še prej pa morem v laboratorij da mi zamerijo hormon in na bris za kovid morem it... Tako da malo še bo žalostne in živčne vojne, ampak ko bo vse za mano, pa gremo naprej z dvignjeno glavo po novega otročička❤️

clock-img

01.07.2022, 12:57

clock-img

Anonimen

Kam ste sle na nujen pregled zaradi krvavitev ali bolecin  v lj? 

clock-img

01.07.2022, 13:18

clock-img

Manunimus

pencil-img

48

Anonimna, kakšne krvavitve po umetni prekinitvi AL kak misliš?Ker jaz nisem pred tem niti malo krvavela in je zgledalo res kot da je vse okej.... 😔

clock-img

01.07.2022, 20:57

clock-img

Anonimen

Mislila sem na krvavitev v zgodnji nosecnosti ko bi zelel na pregled da se pregleda ali je vse ok z nosecnostjo. 

clock-img

01.07.2022, 21:41

clock-img

Elfika

pencil-img

59

V Lj lahko gres kar na urgenco.

clock-img

21.07.2022, 18:26

clock-img

nosečka26

pencil-img

2

Dekleta tako hudo mi je, ko sem danes dobila idejo, da grem pogledat na forum koliko nas je srečnic, ki pričakujemo januarja... In sedaj berem in vidim same komentarje, ki so me spravili v jok... Upam in želim si, da se javi se kaka nosečka, ki pričakuje januarja...Jaz pričakujem deklico 12.1. 

clock-img

04.01.2023, 05:35

clock-img

daisymaria

pencil-img

1

You'll have access to a range of weapons, including an ax for tearing through your adversaries' defenses moto x3m. Your keys and weapons are connected to four building blocks for quick access.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem