Uf, zoprno tole z urinom in antibiotiki Scorpionka 😰 Ampak ne se prehitro sekirat, liter brusničnega čaja, pa bo! Jaz sem se na morju prav nalivala s tem, tako me je blo strah kake infekcije. Hvala bogu sem se izognila. Sva pa ravno domov prišla — letos sva bila 3 tedne na dopustu, pa še kak vikend bova šla. Ne vem, kaj mi je letos, ampak prav neke nove nivoje uživanja sem dosegala. Al zato, ko se zavedam, da je letos zadnjič tko, al se mi je pa že čisto zmešalo 🤷🏽♀️😂Sem ti pa kar fauš, da maš že tok stvari in vse pripravljeno, midva nimava NIČ razen vozička. Sobica je še katastrofa, ker je bila odlagališče med prenovo stanovanja, pa se še nisem lotila reorganizacoje. Nazadnje sem napisala, da bi kar najin predalnik porabila kot previjalno — no, ne bo šlo, ker so itak previjalne podloge prevelike. Ma bova že nekaj rešila 🤞🏼Joj Sisi, sem vesela, da je bila okužba bolj blaga. Z bebico je sigurno vse okej, po mojem je lahko tvegano, če se veliko bruha, če imaš visoko vročino ipd. Priznam pa, da je letos mene tut kar malo “strah” korone. No, ne zares strah, bi pa rada do porodniške pregurala zdrava, da se ne sekiram še okrog tega 😬 Z otrdevanjem trebuha je pa tako — če je to tak napet občutek, kot da se vse nekako opre navzven, potem to občutim tudi jaz. Sploh takrat, če sem preveč na nogah, če recimo preveč čistim al pa kaj podobnega. Me pa zadnja dva tedna pogosto kaj zategne/pikne. Sploh če prehitro vstanem iz ležečega položaja🙄 Jutri imam že morfologijo, komaj čakam! Bom napisala, kako je bilo! Potem bo pa že počasi tisti glukozni test na vrsti, a? Nazadnje, ko sem dala kri, sem imela 4,9 sladkorja, upam, da ostane tu nekje, da se ne bom še s sladkorno ukvarjala 🤔