Super je bilo, vse okej, delali tudi UZ. Pri nas je nekako znano po tem, da se ga vedno dela in tudi slikico vedno dobim 😊 Mislim saj ne vem, mogoče je pa povsod tko. Punca veliiiiika — no, vsaj meni se zdi. Izgledala je, kot da v trebuščku sedi. Pa rokico je dala k ustkom, kjuuut je bla 🙈 Bi kar skos gledala, če bi lahko. Tehtam popolnoma enako, kot sem na prvem pregledu, tko da kilce (še) ne grejo nikamor. Verjamem, da bo za vse še čas, trebušček pa lepo raste, se mi zdi, da se mi že vidi. Sicer izgledam tako, kot da sem pojedla malo preveč kruha 😂 Ampak izboklinica definitivno JE! PDP nisva spreminjali, je rekla gin, da naj kar po zadnji menstruaciji ostane, tj. 20. 12. Na nuhalni pa so naračunali 23. 12. Pravi moja gin, da je manj kot en teden razlike in da lahko ostane tako, kot sva midve rekli, kar pomeni, da sem danes 16+2 cca. Tudi mere od pupike so nekje tam. Morfologijo imam 9. 8., takoj, ko pridem z dopusta. Pa moj bo šel zraven, tko da že komaj čakam 😊Pridružila sem se tudi eni generični skupini na Fb — eni taki, ki ni bila skrita in sem jo prosto našla. Ima 330 članov, jaz se še nisem nič oglašala 🙈