Pozdravljene tudi z moje strani. Prav z zanosom in navdušenostjo prebiram tole temo -- verjamem, da bo 2022 naše leto! ✨Pošiljam baby dust ✨
Najina zgodba pa je takšna:
Po skoraj desetletnem jemanju KT, sem se novembra 2020 odločila, da preneham, a sva zanositev še vedno preprečevala na "naraven način" (izogibanje odnosom v obdobju ovulacije in/ali uporaba pregradne zaščite oz. kondoma). Vseskozi pa sva se o dojenčku pogovarjala, se veselila tega, da bi lahko bila kaj kmalu starša, a sva se odločila še malce počakati, da tudi partner dobi stalno službo, kar se je zgodilo septembra 2021. Juhej, gremo delat dojenčka! Seveda sem nekje v ozadju vedela, da morda ne bo uspelo kar v prvo, a vendar sem nekako naletela samo na takšne zgodbe (Instagram, Youtube, znanke; kar naenkrat imajo VSI dojenčke in zanosijo že če jih partner samo lepo pogleda ).
No, kljub rednim menstruacijam in 28 do 31 dnevnim ciklom, nama do sedaj (še) ni uspelo, a vem, da je obdobje štirih mesecev res kratko in da se ne smem pritoževat ali sekirat, a vseeno me tole nekje v ozadju kar naprej gloda.
Ta mesec pa sem poskusila z ovulacijskimi testi Clearblue (elektronski, roza) in glej, glej, ovulacije sploh nimam takrat, ko sem si jo računala oz. mi jo je naračunala aplikacija, pač pa 4! dni pozneje, tako da sem ponovno polna upanja, da se v začetku naslednjega meseca morda le pojavi najin +. Do neke mere sem prav jezna sama nase, da nisem testkov kupila že prej in da sva se pravzaprav fokusirala na napačne dni.😠
Zdaj pa drživa pesti, da 5. februarja naredim test in da bo ta pozitiven! Držim pa pesti tudi za vse vas! 🍀