cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo v letu 2022

clock-img

15.12.2022, 21:26

clock-img

Alsa3

pencil-img

232

Ma meni tudi ni nic vec jasno, vceraj sem mislila da imam O, danes me pa spet boli samo desni jajcnik 😆 pa to kar precej, tko da okoli novega leta bom vidla kaj se dogaja in kdaj je bila O 🙈 tolk o tem da bom dala malo na off vse skupaj

clock-img

16.12.2022, 08:07

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Jaz sem danes 5 ali 6 dan po O. Včeraj sem imela rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, kot rahle krče. Bomo videli kaj bo. Nočem niti preveč upat. 

clock-img

16.12.2022, 08:40

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Alsa3 zdaj si v moji kozi, jaz nikoli nisem tocno vedela kak pa kaj. Drugace, obstaja moznost da si se kje malo bolj prehladila? Prehlad lahko povrzoca take pomesane bolecine.. Drugace pa, verjamem da je tezko odmislit, ampak ce te kaj pomiri, jaz sem bila res fejst napeta glede tega, se nisem mogla ohladit nikakor, pa je vseeno ratalo, in zdaj sem se bolj zivcna, ali bo vse vredu 😅
Brincyka no tako se je pri meni zacelo, stiskam pesti, da bo letos tudi tebi Bozic se lepsi 😊😊

clock-img

16.12.2022, 10:23

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Ja čas bi že bil 🤗. Danes zaenkrat ni nič, samo vsake tok me zaboli v prsih enkrat v levi, enkrat v desni, kakor da bi mi en nož not porinu. 

clock-img

16.12.2022, 12:42

clock-img

Alsa3

pencil-img

232

Bonbonnie pomoje se nisem nic prehladila, no vsaj vse drugo je normalno 🤔 ma sm mislila da bo tokrat drugace 😆 ker imam ze dva in sem imela v planu da ne bom nic gledala kdaj imam O, pa da bova takrat imela SO,... Ampak da pac nebi uporabljala zascite in ko/ce bo bo 🤣 ker tudi ce slucajno dolgo nic nebo, nimam v planu iti do gin. in naprej na kaksne preiskave, niti ne mislim kaksnih hormonov jemati,... ce nama ne bo uspelo, bom to razumela kot da nama pac ni usojeno imeti se enega

clock-img

16.12.2022, 19:37

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Danes zvečer malo pred telovadbo so se mi spet pojavile neke čudne "bolečine"..niti ni bolečina, bolj tak rahlo oster občutek v spodnjem delu trebuha in zdaj po telovadbi kar vztraja. Sploh ne znam opisat te "bolečine" mogoče kot rahli M krči, jaz imam ponavadi M krče kot da bi me en rezal po trebuhu. Je pa danes 5 ali 6 dan po O oz od pozitivnega O testa je 7 dni. 

clock-img

17.12.2022, 14:49

clock-img

Alsa3

pencil-img

232

Brincyka kako si danes? 

clock-img

17.12.2022, 15:18

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Nič posebnega. Še vedno se mi pojavljajo čudni občutki v spodnjem delu trebuha. 

clock-img

17.12.2022, 18:41

clock-img

Alsa3

pencil-img

232

Super, drzim pesti da kmalu zagledas plusek 💪😊

clock-img

17.12.2022, 20:01

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Hvala ❤️ upam da res, čeprav ne upam preveč razmišljat o tem ker ponavadi potem ni nič..je pa res, da se mi to še ni dogajalo 🙏 

clock-img

18.12.2022, 15:28

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Bonbonnie si še na tem forumu? 🤗 Si mogoče imela kak izcedek dober teden po O? Tak kakor da bi hotel bit malo vlečljiv? 

clock-img

18.12.2022, 15:31

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

IZVIRNO SPOROČILO: Brincyka

Bonbonnie si še na tem forumu? 🤗 Si mogoče imela kak izcedek dober teden po O? Tak kakor da bi hotel bit malo vlečljiv? 

Ni pa prozoren ampak bel

clock-img

18.12.2022, 18:00

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Sem sem tukaj, sem fasala nekega hudega prehlada in zato nisem bila tako pozorna.Drugace, imela sem najbolj cudnega izcedka ja, podobno kot da bi si nos spihala v robcku, se celo rahlo rumenkasto/zelenkasto se mi je zdel na trenutke. Tak kot nek zasusen gel 😅Pol sem prebrala da je to povsem normalno ker se maternica sama cisti. Dobila pa sem ga se mi zdi nekje 10-11 dan po ovulaciji. To je trajalo mogoce 2-3 dni in potem obrnilo na beli tok ki ga imam ponavadi pred M in se vedno ga imam. Jutri grem na pregled tako da bom sporocila ce izvem kaj vec ☺️Drugace to kar je meni povedalo da gre za vgnezditvene in ne menstrualne krce je bil pritisk v spodnjem delu hrbta in bokih ki so trajali tudi 3-5 dni mogoce, se zdaj malo manj ze spomnim

clock-img

18.12.2022, 18:30

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Jaz imam tako kot eni rahli vbodljaji v spodnjem delu trebuha na sredini..tega nisem še nikoli imela, vedno me je zbadalo na levi ali pa desni strani..podobno kot pri O samo da jih je zdaj vsak dan manj..še 1 teden pa bom vidla ali je kaj na tem 💪

clock-img

18.12.2022, 18:47

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Uh leepo! Jazz mam zelo zelo dober obcutek zate ta mesec😊😊Alsa3 kako pa tebi kaze, kaj si ugotovila, kdaj je priblizno bila O?

clock-img

19.12.2022, 09:18

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Včeraj zvečer me je ornk zagrabilo v spodnjem delu trebuha, bolečina..nekaj minut in konec..ta mesec bom res razočarana če ne bo nič..danes je bolj rahel pritisk..

clock-img

19.12.2022, 09:44

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Kateri dpo je danes zate? Pri meni najmocnejsa bolecina ki je trajala 3 minute je bila 7/8 dpo. Tak mocna bolecina je bila da mi je kr slabo postalo. In pol naenkrat samo nehalo.

clock-img

19.12.2022, 09:59

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Po aplikaciji 8, drugače 7-9 nekje..nevem točno kdaj je bila O..ja jz sm najprej misnla da me boli trebuh, tok me je bolel ampak pač spodnji del trebuha

clock-img

19.12.2022, 10:00

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

Kdaj si tocno imela pozitivnega O testa pa bolecino?

clock-img

19.12.2022, 10:06

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Pozitiven O test je bil 9.12. bolečina močna pa včeraj zvečer..tisto špikanje pa mislim da v sredo nekje pa skos po malem..

clock-img

19.12.2022, 10:08

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Oz špikanje v sredo ali četrtek, ne spomnim se točno 

clock-img

19.12.2022, 10:17

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

potem pa bi jaz rekla da si ti 9/10 dpo. Malicko se torej 😊 Ce si pa hudo neucakana tako kot jaz, pa poskusi z babycheckom, je zelo obcutljiv test in zelo poceni. Potrebuje pa enih 5-6 min da pokaze crtico, pri meni je rabil cas tudi po izostanku M, ko je crtica bila ze zelo mocna. Samo lahko da je prehitro za test in v tem primeru reskiras in se lahko zelo razocaras tako kot sem se jaz.

clock-img

19.12.2022, 10:24

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Sem se odločila da naredim test v soboto 😁 upam da mi rata počakat 😂 ponavadi me pred M bolita obe prsi oz bradavice, zdaj me boli samo ena 🙈

clock-img

19.12.2022, 11:39

clock-img

Brincyka

pencil-img

125

Bonbonnie a si ti imela potem še krče? Zdaj me je začelo bolet kot pred M ampak 7 dni prezgodaj po koledarju. 

clock-img

19.12.2022, 11:43

clock-img

Bonbonnie

pencil-img

178

In se vedno jih imam, M pa ze izostaja 1 teden. Sem se z sestro pogovarjala ki je v 6-7 mesecu, je isto rekla da jih se vedno ima. Niso tako mocne, dobesedno boli cisto enako kot pred M, ne tako kot med M ko se vcasih komaj trpi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem