Jaz sem imela te vgnezditevene bolecine, zato sem tudi tako hitro naredila test, sem takoj vedla da je drugace.. prvic v zivljenju sem vedla kdaj morem pricakovat O, vem tudi da jo nisma zgresila ker sma 5 dni zaporedoma okoli ovulacije. Pac prej sma vedno bila za 2-3 dni prehitra ali 1 dan prepozna tako da lahko recem, da pri nama tole ni drzalo da semencice prezivijo 5 dni in jajcece 1 dan. Druagce pa vgnezditvene bolecine so se meni razlikovale od tipicne menstrualne bolecine za 100%. Taka cudna bolecina v spodnjem delu hrbta in tako bolece boke v zivljenju nisem imela, kot da mi je zgornji del telesa tehtal 200kg in boki niso mogli tega zdrzat. Zraven pa se bolecina kot med ovulacijo in bolecina kot menstrualna, trajalo je 3 dni 24h na dan, vcasih malo manj vcasih kar mocno je bolelo, je pa ves cas bila prisotna ta bolecina. Bolece prsi so se pojavili mogoce zadnja dva dni ampak niti ne tako mocno, dejansko , zaenkrat bolijo dosti manj kot pred M. Pa v teh treh dneh ko je bila bolecina.. ajoj kako sem pa bila utrujena, komaj sem dihala. Zacelo se je meni se zdi da ponedeljek(tu sem mela se mi zdi bolecino podobno kot med ovulacijo) in torek zelo zelo rahlo, potem pa sredo me je v enem trenutku tak hudo, cele 3 minute je trajal taki krc v hrbtu da sem mislila da me bo pobralo, kot da bi me nekdo z hamerom v ledvicah. Sem cetrtek naredila testa, negativen, petek pa je ze bilo kot je bilo..
Pozabila sem se dodat, pozitivnega O testa sem mela 29.11 in tudi O bolecino. Pozitivnega N testa pa 09.12. Te digitalne Clear Blue Ultra Early lahko dobite na maybebaby.si po zelo ugodni ceni 2 staneta 18 eur, drugace v lekarni jih sploh ni, v avstriji v lekarno pa je 1 stal okoli 15 ko sem jaz gledala. Pa tudi te ovulacijske One Step, 60 kosov za 28eur pa se 7 N testov gratis zraven, so meni bili res vredu in mi niso lagali, ucitno delujejo vredu. Imam pa se nekaj teh O doma in bi jih rada podarila, ce katera rabi, mogoce bodo tudi njej prinesli sreco, tako kot meni 😊 Samo da se malo da se prepricam da jih ne bom v kratkem spet rabila haha.
< Sporočilo je popravil Bonbonnie -- 13.12.2022 10:17:09 >