Wiiii, pa sem tud js na 4 urnem delavniku. Sploh ni nič komentirala, samo napisala je papir. Fino. Sem že poslala osebni zdravnici, samo še ni odgovorila. Ampak bolniško itak lahko odpre tudi za nazaj, tako da z jutrišnjim dnem zaključim po 4 urah. Prav veselim se že :) Danes sem bla na pregledu, vse ok. Cuker testa mi pa ne bojo delali. Sem vprašala kako je s tem, pa imajo tako prakso, da če je na začetku dovolj nizek sladkor, ne pošljejo.
Js sem tudi mela namen ne vprašat za spol, pa me je takrat na nuhalni kr malo presenetla z vprašanjem če pove, da sem iz šoka rekla ja kaj a se že vidi?! In potem je itak povedala :D Čeprav narobe, se je na naslednjem pregledu premenilo . Tako da zdaj pač vem. Mi je pa ful dobra misel na to, da ne bi vedla :D Sicer še vedno dopuščam mali procent možnosti, da se kaj spremeni. Je lih en znanec pričakoval punčko, no, zadnjič je pa rodila, pa je nekako fantek :D Super da sta našla ime! Js sem mu že rekla, če se ne misli zjasnit pa dat kakega predloga, bom pač sama izbrala pa bo po moje. Samo ne pol v porodni rečt, da se ne strinjaš.
Sem pa si nagledala nov voziček! Recaro :D Prvič sem čula za to sploh. Ampak dejansko ma vse kar bi mela js. Sicer je cena ohoho, pa nisem prepričana da res to rabim, ampak zdej sem tolk zagledana, da bom šla v lj pogledat pa sprobat. Nisem pa našla nikjer drugje da bi jih meli, kot samo v njihovi trgovini v ljubljani. Sta pa dva modela, en bolj terenski pa drug bolj mestni, pa se moram še odločit kaj mi bo bolj prav prišlo. Prej sem bla prepričana v terenca, zdej pa mogoče niti nisem več tolk :D So pa do danes znižani za 25%, kar se ful pozna, samo žal to pa res ne upam naročit brez da vidim in sprobam en krog vsaj po trgovini.
Za dopust pa nekak nisem nič razmišljala. Sva bla decembra v portorožu, en tak podaljšan vikend, je blo super! Konec aprila/začetek maja pa js mislim da ne bom več upala hodit naokrog. Mam 9.5. že rok, pa vprašanje če bom še sploh pokretna. Razmišljam pa mogoče še o kakem vikend oddihu zdaj, kje sredi marca. To bi pa še :) Pa kako nosečniško masažo si bom še privoščla.
Kar se pa črpalk tiče, js sem sicer prvorodka, tak da pojma nimam, si je pa svakinja s tem fajn mastitis zrihtala, ko je črpala več kot je blo povpraševanja, tak da ful naklonjena jih nisem. Verjetno moraš to kr vedet kaj delaš s tem :D Bom pa vseeno mela ročno črpalko, tudi s seboj v porodnišnico. Pa bomo videli, al bom rabla al ne. Škodila mi sigurno ne bo, če jo spakiram za zraven :)